Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Root spray til at dække høje tindinger

Sådan dækker du nemt høje tindinger, skaldethed eller udgroning

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Dette produkt har været fast inventar hos mig, når jeg har taget rundt som frisør på stylingopgaver både til billeder eller TV."

Dette produkt har været fast inventar hos mig, når jeg har taget rundt som frisør på stylingopgaver både til billeder eller TV. 

Hårtab og tyndt hår

Der kan være flere årsager til, at man taber sit hår. Det kan fx skyldes stress, amning eller være genetisk bestemt. Jeg har oplevet mange være kede af deres tynde hår, hvor man kan ane hovedbunden igennem eller deres høje tindinger. Det kan også være, at du ikke haft mulighed for at få farvet din lyse udgroning i dit mørke hår, og ønsker at dække den.  Disse problemer kan man heldigvis afhjælpe med et lille produkt, nemlig Root retouch concealer spray. 

Jeg har været igennem et ammeforløb med min mindste datter, og hertil har et mindre hårtab ved tindingerne fulgt med. Det kan jeg godt føle er irriterende, når jeg skal lave en høj hestehale eller generelt have håret væk fra ansigtet. 

Derfor bruger jeg DermaV10s Root-spray til at dække de bare pletter ved tindingerne. 

- Start med at finde netop den farve som passer til din udgroning. Jeg har brugt farven Brown. Herefter laver du små inddelinger i håret med fingrene og sprayer produktet ind med en afstand på 15-20 centimeter. 

- Børst nu håret godt igennem, så produktet fordeles godt, og dermed ser mere naturligt ud. Jeg bruger en Tangle Teezer, som både er en god hårbørste, men også et rigtig godt stylingredskab når man efterfølgende vil lave en hestehale, som jeg fx har gjort. 

Så nemt og hurtigt er den at bruge, og de små hårproblemer kan let skjules.

Den er god nok