Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Så let kan du lave smukke krøller - med glattejern!

Så let kan du lave smukke krøller - med glattejern!

Af Camilla Svensson
Vidste du, hvor nemt det er at skabe store, smukke bølger og krøller med glattejern? Jep - den er god nok! Læs guiden og lær hvordan.

Går du rundt og fantasere om smukke, bløde krøller i håret, men intet krøllejern ejer? Bare rolig! Du behøver ikke et fancy krøllejern for at lave krøller i håret. Der findes mange forskellige og kreative måder på, at få de smukke bølger - en hurtig og effektiv måde er at lave krøller med glattejern!

Med det bedste glattejern kan du lave perfekte, bløde Hollywood-krøller på ingen tid! Om du har kort hår eller langt hår betyder ingen rolle, du kan sagtens lave krøller med glattejern uanset din hårlængder! Det, du skal være opmærksom på er, at der findes forskellige typer glattejern, og nogle fungerer altså bare bedre end andre, når der skal laves krøller i håret.

Læs med, så guider jeg dig til, hvordan du laver krøller med glattejern - og hvad du skal bruge af remedier!


Opnå smukke krøller til enhver anledning med et glattejern

Krøller er bare flot og ekstremt sexet! En af grunde til det er nok, at det er en meget eksotisk frisure som vi ikke ser særlig meget af herhjemme, derfor er krøller i håret altid noget, der fanger blikket med det samme! Og derfor er det godt, at du også kan lave krøller med glattejern.

Med et glattejern har du faktisk mange måder at krølle håret på, og du kan altid finde en frisure, der passer til det, du skal. Du kan fx. lave store flotte Hollywood-krøller, hvis du skal i byen, eller måske slangekrøller? Uanset hvad du skal, så kan dit glattejern altså være behjælpelig med mange flere frisurer, end du tror.

Derfor skal du lave krøller med glattejern

Hvis du er til store krøller, eller craver det bølgede beachy wave-look, så kan glattejernet altså være et godt stylingværktøj i stedet for det klassiske krøllejern. At lave krøller med glattejern er en utrolig nem måde at skabe ekstra liv i håret på - og så snart du har styr på teknikken, kan du mestre de flotteste krøller, på bare få minutter.

I stedet for at søge efter det bedste krøllejern, kan du med fordel slå to fluer i med et smæk og nøjes med at købe det bedste glattejern, der kan lave både krøller og helt glat hår. Hvis du ikke allerede ejer et glattejern, så har vi de bedste glattejern tilbud fra alle de kendte brands - her.Før du krøller håret med glattejern…

Der er utrolig mange, der laver krøller med glattejernet - dog på den forkerte måde! Forkert betyder, at hvis du ikke bruger glattejernet korrekt, når håret skal krølles, så kan det ende med at håret bliver beskadiget og dine krøller bliver skarpe og kantede. Og hvem ønsker det? Når du skal vælge det bedste glattejern til krøller i håret, så er der 3 ting du bør overveje for dit glattejern:

1: Størrelse

Vælg et glattejern der matcher dit hårtype. Har du meget tyndt og fint hår bør du vælge et glattejern med smalle plader. Omvendt, er dit hår tykt og langt, så vælg et glattejern med store brede plader, hvor der er plads til håret.

2: Form

Et glattejern med runde kanter er bare bedst. Er kanterne for skarpe, får du ikke den rette "krøl" i håret.

3: Temperatur

Når du arbejder med håret på sådan en kontrolleret måde, så bør varmen på dit glattejern ikke være for høj. Du vil jo helst ikke brænde håret af vel?


Find det bedste glattejern til at lave krøller med

På Luxplus finder du mange forskellige styling tools herunder glattejern med runde plader. Hvis du vælger et glattejern, som har runde kanter, kan du bruge det som krøllejern og dermed lave de flotte krøller, som trender så vildt i øjeblikket. Det er en utrolig enkel og hurtig måde at skabe liv i et langt og glat hår, eller gøre hestehalen lidt mere spændende. Mangler du inspiration til dit nye glattejern køb, så har vi samlet et udpluk af de bedste glattejern på Luxplus, som du kan lave krøller i håret med:

Remington

ProLuxe Straightener S9100

Dette Remington glattejern er af bedste salonkvalitet med keramisk belægning. Det har intelligent OPTIheat-teknologi, der holder frisuren hele dagen og gør håret sundt og smukt. Glattejernet har 9 temperaturindstillinger og fordeler varmen effektivt til tykkere hårsektioner. Den keramiske belægning sikrer let glidning og 50% glattere hår med ét strøg. Det brede design er perfekt til tykt og langt hår og giver bløde krøller i stedet for proptrækkerkrøller.

Fordele

✔️ Bedste budgetvalg

✔️ Opvarmes hurtigt

✔️ Stor LSD-display der viser temperaturen tydeligt

✔️ 9 variable temperaturindstillinger

✔️ Keramisk belægning

✔️ Smukt design

Remington

Pearl Glattejern S9500

Er dit hår i forvejen meget slidt og beskadiget, så bør du passe ekstra godt på det med god hårpleje - OG et godt Remington glattejern, hvor alt er gennemtænkt og designet er i top! Og det er lige præcis, hvad dette er. Remington Pearl glattejern er udstyret med innovative plader, der har et dobbeltlag af keramisk belægning med ægte perlestøv. Denne belægning er med til at skåne håret ekstra meget under glatning. Det ekstra lag af perlestøv er med til at undgå, at man ødelægger og slider på håret. Dens ion-teknologi beskytter håret og giver glans, mens du bruger det - winwin!

Fordele

✔️ Overkommelig pris

✔️ Variabel temperaturindstillinger

✔️ Opvarmes hurtigt

✔️ Klart digitalt LSD-display

✔️ Dobbeltlag af keramisk belægning med ægte perlestøv

✔️ Skåner håret under brug

OBH Nordica

Artist Flat & Curl & Straightener

Hvis du gerne vil lave smukke krøller med glattejern, så er dette fra OBH Nordica perfekt til opgaven! Glattejernet fungerer som et multifunktionel stylingværktøj, der både kan glatte håret, så det bliver fri for krus og krøl, men også til at skabe smukke, bløde krøller i håret. Glattejernet har en nano-keramisk belægning, som sørger for, at der opstår mindre friktion, når det styler håret. Herudover sørger belægningen for, at håret efterlades mere glansfuldt samtidig med, at den sikrer en skånsom behandling af de variable temperaturer som håret udsættes for. Den ekstra lange ledning på 2,8 meter er super praktisk, hvis du ikke lige har en stikkontakt i nærheden af spejlet.

Fordele

✔️ God som krøllejern

✔️ 5 variable temperaturindstillinger

✔️ Klart digitalt LSD-display

✔️ Ekstra lang ledning


Gode produkter til håret, når det skal krølles

Når du skal lave krøller med glattejern, er det vigtigt at du teamer op med gode stylingprodukter til håret, der både beskytter dine hårlokker mod varmen, men også stylingprodukter, der holder på krøllerne og giver håret glans. Overvej, hvilke produkter du vil anvende og sørg for at have dine produkter klar inden du går igang.


Maria Nila

Cream Heat Spray, Heat Protection

Køb nu

Varmebeskyttelse til håret

Inden du begynder med at svinge med glattejernet, er det vigtigt, at du beskytter dit hår med en varmebeskyttende spray. Se på varmebeskyttelse som en slags solcreme til håret.

Uanset om du skal glatte, krølle eller føntørre håret, bør du altid beskytter håret mod varmen. Foruden, at der er en masse skønne at vælge imellem, er der særlig én, der netop er god til krøller:

Denne varmebeskyttende spray fra Maria Nila pumper håret med fugt, alt i mens den beskytter håret mod varme.

Som et ekstra plus har den en frisk og frugtig duft af fersken, æble og roser, der vokser og spreder sig i rummet - Mmm.. dejligt!


Redken

Curvaceous Curl Refiner Creme

Køb nu

Den, der holder på formen

Der er ikke noget mere irriterende end at bruge evigheder foran spejlet med lange, trætte arme for at skabe de smukkeste krøller, hvis de kort tid efter falder til jorden - bogstavelig talt!

For at holde på formen på krøllerne skal du alliere dig med en Curl Cream, der giver hold til krøllerne samtidig med at modvirke frizz.

Et god bud er Redken Curvaceous Curl Refiner Creme. Denne krøllecreme fungerer som en primer, der forbehandler og definerer dine krøller før styling. Den fugter og plejer krøllerne på én og samme tid.


Color WOW

Extra Shine Spray

Køb nu

Den sidste finish

For at pleje dit hår efter varmebehandlingen, og samtidig få et resultat, der holder længst og ser bedst ud, er det en god idé, at benytte ét eller flere stylingprodukter bagefter.

Vil du gerne have skinnede hårlokker? Well, here is your friend!

Color WOW Extra Shine Spray gør magi for dit hår! Denne shine spray indeholder en lysproducerende kraft fra blomstermullein, der konverterer usynligt UV-lys til fuldspektret lys, som vil efterlade dit hår med den fineste glans, som var du lige kommet fra frisøren af!

Du kan med fordel give krøllerne ekstra hold ved at supplere med en god hårspray som afslutning på din styling.


5 fejl du ikke må begå, når du krøller med glattejern

  1. Glem aldrig varmebeskyttelse!
  2. Husk at børste håret først
  3. Dit glattejern er ikke en hårtørrer
  4. Brug aldrig for høj varme
  5. Lad vær med at røre ved de varme krøller

Stor guide: Sådan laver du smukke krøller med glattejern

Sååå, hvordan laver man krøller med glattejern? Der findes en række forskellige teknikker, du kan bruge alt efter, hvor vilde krøllerne skal være og hvor meget volumen du ønsker i håret. Husk nu - øvelse gør mester. Det er sjældent det første forsøg på at lave krøller med glattejern bliver perfekt.

Trin 1:Fugt dine krøller med krøllecreme

Påfør en god mængde krøllecreme i fugtigt hår og kram det godt ind. Sikrer dig, at hele håret har fået tilført krøllecreme - det giver det bedste resultat.

Trin 2: Beskyt håret

Efter krøllecremen er påført vent de famøse 3-minutter, og fortsæt med heat protection inden du anvender varmepåvirkning, på den måde beskytter du håret på bedst mulige måde. Derefter kan du enten lade håret lufttørre eller føntørre det. Mangler du en føntørrer? Så find en i det store udvalg her.

Trin 3: Red håret

Sørg for alt håret er redt igennem, så der ingen filtreringer i håret er.

Trin 4: Hvilken vej skal krøllerne vende?

Vær bevidst om, hvilken vej du bukker glattejernet, når du krøller håret. Bukker du glattejernet ind mod ansigtet, når du krøller håret, så vender krøllerne også ind mod ansigtet - bukker du det i stedet væk fra ansigtet, vender krøllerne også den vej. Hvis du vender krøllerne væk fra ansigtet, åbner det ansigtet mere op, hvilket er med til at give et yngre udseende. Du kan sagtens lege med de to forskellige teknikker - men en god idé er, at sørger for sektionerne foran krølles, så de vendes væk fra ansigtet.

Trin 5: En tot af gangen

Del håret op i små sektioner - det er lettere at kontrollere. Start med en sektion af gangen i nakken og arbejd dig frem mod tindingen. Størrelsen på dine krøller afhængig af, hvor store sektioner af håret du krøller ad gangen. Små sektioner giver mange små, faste krøller. Store sektioner giver få, store og løse krøller.

Trin 6: Fast greb

Hold glattejernet med et fast greb og krøl små lokker af gangen. Du får ikke noget godt eller holdbart resultat, hvis du forsøger at krølle for store totter hår af gangen. Sæt tangen på rødderne af hårlokkerne og drej glattejernet udad (eller indad) mod ansigtet alt efter, hvilken slags look du ønsker.

Hold denne stilling og træk glattejernet ned langs hårlokkerne, til enderne. Jo langsommere du trækker glattejernet gennem håret, desto fastere bliver dine krøller. Vil du have løsere krøller og fald, så træk glattejernet hurtigere igennem. Det er varmen, der former dit hår - ikke hvor hårdt du presser. Så vær forsigtig!

Voila - din første krølle er lavet!

Tip! Husk at krølle håret helt ned til spidsen, ellers ender du med et stykke glat hår forneden. 

Trin 7: Stop med at røre ved de varme krøller

Efter du har lavet dine krøller, skal du IKKE røre ved dem. Håret er stadig varmt, og hvis du begynder at køre dine fingre igennem krøllerne, går de hurtigere ud. Det kan se voldsomt ud lige efter du har lavet en krølle, og måske du har lyst til at stryge fingeren igennem. Selvom det er fristende, så vent til du er helt færdig!

Trin 8: Afslutning

Efter du har krøllet hele håret er det tid til spray. Hårspray eller glansspray - måske begge dele? Det sidste touch er et af de vigtigste punkter. For hvad er krøllerne værd, hvis de ikke holder eller ser glansfulde ud? Når håret er kølet ned, kan du med fordel afslutte din hårstyling med hårspray, som giver krøllerne hold. Følg op med glansspray, der giver håret glans resten af dagen.FAQ


Kan man lave krøller med alle glattejern?

Det er vigtigt at du vælger det rigtige glattejern, når du skal lave krøller i håret. Vælg et glattejern med runde kanter - det virker bedst!

Hvordan laver man bedst krøller?

Der findes mange kreative måder at lave krøller i håret på. Du kan lave krøller med glattejern, krøllejern, hårtørrer og varmebørste. Den metode der er bedst for dig er en smagspræference.

Hvordan får man krøller med glattejern til at holde?

Brug masser af krøllecreme og hårspray!

Hvorfor kan jeg ikke lave krøller med glattejern?

Hvis dine krøller ikke bliver helt runde, kan det betyde at størrelsen, formen eller temperaturen på dit glattejern ikke er “korrekt”. Sørg for ikke at bruge alt for varme temperaturer, vælg en god krøllecreme og heat protection. Krøl mindre sektioner af håret.

Er glattejern skadeligt for håret?

Varme er aldrig sundt for håret - det gælder både solens UV-stråler, din føntørrer, krøllejern OG glattejern. Men, hvis du flittigt husker at bruge hårpleje og varmebeskyttelse til håret, så får du bedre chancer for at bibeholde et sundt og velplejet hår.

Kan man krøller hår med et glattejern?

JA, det kan man og du burde have lært det nu ;-)

Den er god nok