Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Reset Sunday - Få en god start på ugen 🌼

Reset Sunday - Få en god start på ugen 🌼

Af Marte Skinlo Gundersen | Kosmetolog
Mange af os ville ønske, at weekenden varede lidt længere. Få den bedste start på den kommende uge med disse 5 tips.

‘Reset Sunday’ er måske et begreb, du har hørt før. Søndag er for mange, en dag med blandede følelser. Du har muligvis weekendfri, men den irriterende følelsen af, at du snart skal tidligt op og påbegynde en hel uges pligter, kommer du ikke uden om. Men hvad kan du gøre for at slippe af med den berygtede "søndagsangst", og i stedet nyde den sidste fridag, inden hverdagen melder sig.

Reset Sunday: Det hele går ud på, at du gør noget godt for dig selv, så du får den bedst tænkelige start på den kommende uge. Her er 5 gode tips til, hvad du kan gøre:

5 tips til ‘Reset Sunday’

1. Selvpleje

Vidste du, at egenomsorg er klinisk bevist for at reducere symptomer på angst, stress og depression? Og samtidig er det med til at give os mere energi, øge vores koncentration og mindske vrede og frustration. Selvpleje på en søndag er et absolut must! Fyld badetkaret med varmt vand eller stil dig under den varme bruser, og find dine foretrukne bodyscrubs og bruseolier frem. Forkæl dig selv med en eksfoliering og ansigtsmaske. Slap af og tag dig god tid. Du fortjener det!

Self care produkter til ‘Reset Sunday’:

Löwengrip Instant Glow Day Mask

Denne ansigtsmaske fra Löwengrip er den perfekte ansigtsmaske til et hjemmespa. Ansigtsmasken giver fugt og fylde til kedelig og mat hud. Også efterlader den din hud med en strålende glød! Derudover genopretter ansigtsmasken hudens pH-balance og reducerer porernes størrelse. Er du mere nysgerrig på produkter fra Löwengrip? Se vores 10 Löwengrip-favoritter i artiklen herunder:

10 must-haves fra svenske Löwengrip

Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub

Sol de Janeiro giver dig den lækre sommerfølelse hele året rundt! En god scrub, der genopliver huden, er uundgåelig på ‘Reset Sunday’. Denne kropsscrub eksfolierer huden for døde hudceller, og efterlader din hud glat og babyblød. Sol de Janeiro Bum Bum Body Scrub har den karakteristiske duft af saltet karamel og pistacie, som vi allerede elsker fra Sol de Janeiro’s andre produkter. Glem ikke at fugte huden med en nærende bodylotion bagefter.

Isle Of Paradise Self Tanning Drops Medium Face & Body

Der er ikke noget bedre end at vågne op med en flot glød og tan - så slipper du for den tunge makeup og sparer også tid om morgenen! ‘Reset Sunday’ er en perfekt mulighed for at anvende selvbruner.

Mix 2-5 dråber Isle Of Paradise Self Tanning Drops i din yndlings fugtighedscreme eller bodylotion, og påfør den i ansigtet og/eller kroppen. Dråberne gør det nemt at styre, hvor dyb en solbrun du ønsker. Jo flere dråber, jo mørkere en glød. Disse tanning drops giver en naturlig glød og indeholder også farvekorrigerende egenskaber!

2. Planlæg den kommende uge og få et overblik

Mangler du overblik over den kommende uge? Sæt dig ned og skab et overblik over kommende aftaler, møder og andre ting, du gerne vil have gjort. Skriv dine aftaler og planer ned, så får du hurtigt et overblik over den uge. For mange skaber det mere struktur i hverdagen, når de får skrevet tanker, planer og aftaler ned på papir. Vidste du i øvrigt, at folk, der skriver deres mål og drømme ned på papir, har en meget større chance for rent faktisk at lykkes?

3. Ryd op

Selvom vi for det meste bare vil hygge os og slappe af i weekenden, så er det bare lidt hyggeligere at gøre det, hvis opvasken er klaret, gulvet støvsuget og tøjet foldet. Nogle gange skal der ikke lang tid til. Afsæt 30 minutter til at gøre rent, og du vil blive overrasket over, hvor meget du faktisk får lavet! Bagefter kan du slappe af i sofaen med en god film med god samvittighed. Find duftpinde frem eller tænd et lækkert duftlys, og skab en ekstra behagelig atmosfære.

4. Rengør dine makeupbørster

Selvom mange af os bruger vores makeupbørster og makeupsvampe hver eneste dag, er vi ikke altid gode til at vaske dem. Men næsten intet er bedre end nyvaskede makeupbørster, og ‘Reset Sunday’ er en perfekt til det! Det er utrolig vigtigt at vaske dine makeupbørster, for de kan hurtigt blive en rigtig bakteriebombe og bidrage til urenheder i huden. Læs denne guide, og få de bedste tips til hvordan du gør:

Tutorial video: Sådan renser du dine makeupbørster

5. Gør noget godt for dig selv

Fokus på en ‘Reset Sunday’ bør være, hvad du kan gøre for at få dig til at føle dig bedre, så ugen og hverdagens pligter, der kommer, ikke bare føles som en opgave. I en travl hverdag er det utrolig vigtigt at passe på sig selv, og gøre noget som man har lyst til og som er vigtigt for en. Uanset om det er at træne, forkæle huden med en ansigtsmaske, hygge alene på sofaen med en god film, eller være sammen med gode venner. Find tid til dig selv og gør noget, du vil, uden dårlig samvittighed! På sigt vil det give dig mere overskud og energi i hverdagen.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem