Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Gillette produkter

Opnå en glat og skånsom barbering med Gillette

Af Mai Hvass | Kosmetiker
Om du er mand eller kvinde, bør Gillette være dit absolut go-to brand hver gang du mangler barbergrej, så er du nemlig sikret den bedste kvalitet!

Om du er mand eller kvinde så burde Gillette være dit absolut go-to brand, hver gang du mangler barbergrej. Gillette er nemlig eksperter i at skabe barberskrabere til både krop og ansigt samt barberskum og barbergelé. Du er derfor altid sikret at have eksperter i ryggen, når du benytter produkter fra Gillette. 


Barbering til kvinder med Gillette

Gillette ønsker at gøre barbering til en behagelig oplevelse for enhver kvinde, hvorfor de har udviklet en række forskellige Venus skrabere og tilbehør til din barbering. Har du eksempelvis en sensitiv hud, hvor du i forbindelse med barbering hurtigt oplever kløe, røde knopper eller at huden svier, så har Gillette udviklet et produkt, som virker som en vaskeægte problemknuser på ovenstående gener - Gillette Satin Care Sensitive Skin er en blød og super lækker gel, som smyger sig om huden og nærer den med plejende aloe vera, der reducerer irritation i huden. Så er din hud følsom under barbering, kan vi ikke anbefale denne gel nok. 


Gillette barberblade 

Gillette har derudover et hav af forskellige barberblade til kvinder, så der er noget for alle, uanset hudtype. Er du ikke til barberskum eller gel, så kan du med fordel prøve en af de mange barberblade med de tilsatte fugtbarer, som tilfører huden fugt og pleje mens du barberer. Med denne type blade er der ingen forarbejde, det er bare at fugte huden og gå i krig med det område, som du ønsker fri for hår.  


Barbering til mænd

Hvis du er mand og ønsker en tæt barbering af dit skæg, er vi sikre på at Gillette vil være det rigtige valg for dig. Ligesom udvalget af skrabere til kvinder har Gillette også udviklet mange forskellige skrabere til mænd, som gør barberingen til en god oplevelse - hver gang! Prøv eksempelvis de populære Fusion Proglide barberblade, der med de super tynde barberblade giver en helt tæt barbering og et super flot og glat resultat. Benyt eventuelt skraberen med en af de mange forskellige gels eller en skum, som gør arbejdet med skraberen til en ren leg. 

Der er mange muligheder for at blive hårfri med produkter fra Gillette, hvilken foretrækker du? Find udvalget af Gillette her på Luxplus og se frem til en tæt barbering, som vil efterlade din hud silkeblød. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem