Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Makeup fra NYX

NYX Cosmetics - derfor er det så populært!

Af Camilla Vingaaard
Der er en grund til at NYX vandt titlen som "årets nye brand" ved dette års Danish Beauty Awards. Læs her hvad det kan, og hvorfor det er så populært!

NYX Professional Cosmetics er oprindeligt opkaldt efter en græsk gudinde der herskede om natten, og som blev forbundet med skønhed og styrke. Virksomheden blev etableret i Los Angeles i 1999, og er vokset sig kæmpe stort siden. Det er nemlig efterhånden svært, at bevæge sig i makeupverdenen uden at støde på det lækre mærke. Som en lille fodnote, skal man dog lige huske at det udtales "nix".


NYX - Røde læber der holder hele dagen

Jeg har selvfølgelig været nødt til selv at teste de lækre produkter fra NYX. Her til sommer er jeg ret vild med at have lidt på læberne. Det pifter hverdagsmakeup gevaldigt op, og kan tages med i tasken. Jeg har valgt tre forskellige nuancer af lysrød/rød, da jeg er ret bleg i huden, og derfor synes det ikke skal være alt for vildt. Den tredje nuance er en rigtig blodrød farve, man har nemlig ikke en komplet samling før man har mindst én rød farve blandt udvalget af læbestifter. 

Normalt er jeg faktisk mest til Lip Stains, altså matte læbestifter der ikke forbliver cremet. Mest fordi mit hår med sikkerhed, vil sidde fast i mine læber så snart jeg træder uden for en dør. Jeg har dog bevæget mig ud af min comfort-zone, for disse tre læbestifter er alle 3 cremet. Udover at være en creme-skeptiker, så har jeg også tørre læber og af en eller anden årsag har jeg derfor undgået cremet læbestifter, selvom det nok i virkeligheden er bedre for mine tørre læber ikke at have en ”tør” læbestift på. 

Jeg har købt en lip primer fra Elf på Luxplus, som er helt fantastisk. Den bruger jeg bare inden, jeg tager min læbestift på og stiften holder hele dagen. Spiser du, eller drikker meget kaffe, så vil jeg anbefale at du tager den med dig, så du kan friske farven op i løbet af dagen. Jeg er super imponeret, og jeg frygter at det kunne blive en forfærdelig afhængighed at bruge læbestifter fra NYX! 


NYX - Billig makeup med god samvittighed

Til mit (og dit) store held, så er NYX godt men billigt! Som nyudklækket bachelor, er pris altafgørende for mig. Derfor er jeg super lykkelig over, at man på Luxplus kan få NYX produkter i et prisleje der hedder 25 – 30 kroner. Og det er altså ikke kun på læbestifterne! Nu tænker du måske.. men hvis det er så billigt, hvor mange dyr har de så tortureret i deres forsøg, inden produkterne er kommet på markedet? Svaret er.. INGEN! 

Siden 2010 har NYX været en del af PETA’s ”Beauty without Bunnies” program. Da L’Oreal opkøbte NYX forpligtede de sig til, at de forsat vil afholde sig helt fra at teste produkterne på dyr. Det på trods af, at L’Oreal også sælger til Kina, og at det nærmest er et krav at man tester på dyr i Kina. Heldigvis kan du kan købe deres produkter med god samvittighed! 

Jeg ved i hvert fald, at det hverken er første eller sidste gang jeg har købt NYX produkter. Mine favoritprodukter er læbestifterne, hvilket produkt er din favorit? 


Den er god nok