Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Paese: Makeup og serum i høj kvalitet til billige priser.

7 musthaves fra Paese

Af Sandra Schjerning | Influencer
Paeses produkter er rige på aktive ingredienser og deres mission er at fremhæve naturlig udstråling og skønhed. Og du får høj kvalitet for pengene!

Paese er et Polsk mærke der producerer hudpleje og kosmetik i høj kvalitet til billige priser.  Paeses produkter er rige på aktive ingredienser og deres mission er at fremhæve naturlig udstråling og skønhed. De har et væld af lækre produkter, hvor én af mine personlige favoritter er deres serum med C-vitamin. 

Musthaves fra Paese

Hydrobase Under Make-up

Det første skridt på vejen til en holdbar makeup er en god base. Hydrobase er en farveløs primer, som lægger sig glat på huden og udjævner hudens overflade, samtidig med at den udvisker tegn på tør hud. Du påfører primeren under din foundation, hvilket får huden til at føles glat og fugtet hele dagen. Og så får den din foundation til at ligge flottere på huden. 

Clair Brightening Concealer 02 Natural

Denne concealer er en sand lifesaver til trætte øjne eller til den der irriterende bums som man gerne vil have dækket. Dens cremede konsistens gør concealeren super nem at anvende. Og så indeholder den vigtige vitaminer, der holder huden frisk og strålende hele dagen. 

Wonder Glow Highlighter

Med en god highlighter reflekteres lyset på din hud, så den ser glødende frisk og ungdommelig ud. Lyset hjælper også med at løfte, så lægger du din highlighter på toppen af kindbenene, ser de højere ud.

Wonder Glow er silkeblød og kommer i en universel champagnefarvet tone, der fungerer smukt til alle hudtoner og blender perfekt ind i huden. 

Unique Matt Foundation 60sN Light Beige

Paese’s Unique Matt Foundation er en eksklusiv foundation med en banebrydende formel der får den til at ændre tekstur fra flydende til pudderform ved påføring.

Derfor behøver du hverken finishing powder eller opfriskning i løbet af dagen - den bliver lige hvor den skal og efterlader huden med en smukt mat finish.

Derudover er den beriget med hyaluronsyre, der fugter huden og forebygger følelsen af tør og stram hud. 

Satin Lipstick 23 Sugar

Noget der virkelig kan sætte prikken over i´et i ethvert makeup look er læbestift. Hvis du har lagt dit fokus på dramatisk øjenmakeup, så vælg en neutral læbestift og omvendt: Hvis din øjenmakeup er diskret, kan du med fordel skrue op for farven på læberne. 

Hvis du gerne vil forkæle dine læber og samtidig give dem en lækker farve, så er det Paeses Satin lipstick du skal have fingrene i! Det er nemlig en cremet læbestift der både fugter og plejer og efterlader læberne med et smukt satin finish!

Cheeky Mascara Black

Paeses’ mascara er indbegrebet af en god og effektiv mascara, der giver lange, forførende vipper. Den buede børste former kurven på dine vipper og åbner dine øjne op, så dine vipper får en fantastisk volumen – og du får smukt indrammede øjne. 

Med en enkelt påføring er det en perfekt hverdags mascara, der samtidig kan opbygges til et mere dramatisk aften look med flere påføringer. 


Vitamin C Serum 10%

Og nu til min personlige favorit: Vitamin C serummet fra Paese er et plejende, nærende og fugtgivende serum, med en olieagtig konsistens. Med sit høje indhold af C vitamin reducerer serummet synlige tegn på aldring og efterlader huden super blød og med en mere ensartet hudtone. 

C-vitamin er et af de mest populære vitaminer i hudpleje, da det er en kraftig antioxidant, der styrker huden, stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen. Efter kun 4 ugers brug kan man se synlige resultater og kombinerer man det med SPF i sin morgenrutine går produkterne faktisk ind og styrker hinanden for et endnu bedre resultat! 

Den er god nok