Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Produkter fra Benefit

Must have produkter fra Benefit

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Benefits store succes skyldes især nogle bestemte produkter fra brandet. Læs her hvorfor Hoola, High Beam og They're real! er dine nye musthaves!

I løbet af de sidste mange år er mange internationale makeup brands kommet til Danmark. Et af disse mærker er Benefit, som – tør jeg godt påstå – siden har indtaget danske beauty-fans hjerter, og nu forhandles bredt i hele landet. Jeg selv er i hvert fald blevet mere end bare lidt glad for nogle af de kultprodukter, som Benefit har sendt på gaden. Hvordan har vi nogensinde kunnet leve uden Hoola, Gimme Brow-serien og The POREfessional? 

Benefit blev i 70’erne grundlagt af et amerikansk tvillingepar, og udover at have opnået bragende succes på skønhedsmarkedet, har brandet engageret sig i kampen mod dyreforsøg inden for skønhedsbranchen ved selv at undlade testning på dyr, og ved at involvere sig i udvikling af alternative testmetoder. Kæmpe thumbs up for det! Er du nysgerrig på, hvad de dyrevenlige produkter egentlig dur til, har jeg her udvalgt mine fem favoritter fra skønne Benefit.


Bestsellers fra Benefit

Benefit Hoola – bronzeren over dem alle

Har du hørt om verdens bedste bronzer? Det har du nu – i hvert fald hvis du spørger størstedelen af makeup-entusiaster på internettet. Jeg har selv kigget efter bronzeren med julelys i øjnene i flere år, men det er først for ganske nyligt, at jeg endelig fik lov at få fingrene i den. Og ja, det er præcis lige så god, som hypen indikerer! For det første er den perfekt nuanceret ved hverken at være for orange eller for askegrå, og det er der desværre ikke mange makeup-producenter, der mestrer så godt som Benefit. For det andet er den utrolig nem at blende ud, så man ikke ender med fartstriber langs kindbenene. For det tredje kommer den med en effektiv, lille, flad børste, der fungerer perfekt til at konturere kindben. Er du meget lys i huden, findes der en lysere version, Hoola Lite, til dig.  


Benefit The Porefessional – prime dine porer væk

Hvis der er noget, jeg er glad for, så er det primere, der får makeuppen til at sidde og holde godt hele dagen. Hvis der er noget, jeg ikke er glad for, så er det synlige porer. Derfor er denne primer min nyeste go-to. Den er langt fra den eneste primer, der lover at skjule dine porer, men den er til gengæld en af de eneste, der rent faktisk kan leve op til sit løfte. Jeg er oprigtigt imponeret over, hvor behageligt letvægtig primeren føles på huden, og hvor fint den formindsker porernes synlighed. 


Benefit 24hr Brow Setter – den bedste bryngel

Lige siden jeg besluttede, at jeg ville lade mine naturlige bryn vokse ud, har mine brynstrå vokset i øst og vest. Lige så meget fan som jeg er af, at jeg endelig har synlige øjenbryn igen, lige så lidt fan er jeg af at have strå, der vokser decideret lodret, og som ingen bryngel har formået at holde på plads. Indtil jeg fik en prøve på denne lifesaver, og har været den trofast lige siden. Hvis du er på udkig efter en gel eller voks, der rent faktisk holder på hårene, er dette altså den absolut bedste på markedet, og børstehovedet er ideelt til at skabe både let og stærkt hold på hårstråene.


Benefit High Beam – flydende glow

Dette var faktisk den allerførste highlighter, jeg erhvervede mig, og måske den primære årsag til, at jeg siden er blevet helt vild med highlightere af alle afskygninger. High Beam er en flydende, cremet en af slagsen, der smelter ind i huden og efterlader et sart, glødende skær. Produktet er multianvendeligt, så det både kan fremhæve kindben, næseryg, brynsben, amorbue og hvor du ellers ville påføre din highlighter, men den fungerer desuden virkelig godt på kroppen, for eksempel på skuldre eller kraveben. 


Benefit They’re Real Mascara – naturlig wow-effekt

Jeg havde længe hørt meget om Benefits populære mascaraer, men aldrig prøvet en eneste. Har man læst mine tekster før, vil man også vide, at jeg sjældent er fan af ikke-vandfaste mascaraer, og af samme grund var jeg nervøs og pessimistisk, da jeg pludselig stod med denne mascara i hånden. Mine bange anelser blev dog gjort til skamme, og jeg vil næsten påstå, at dette produkt er den bedste ikke-vandfaste mascara, jeg nogensinde har prøvet. På mine vipper fungerer den bedst til et naturligt look, hvor det smarte børstehoved sørger for at indfange og omslutte hvert enkelt lille hår (også i krogene), hvilket efterlader mine vipper tydeligt forlænget, adskilte og med et flot svaj. Har man stærkere vipper, er den også imponerende god til at skabe volumen. 

Den er god nok