Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
M2 Beauté: Den mirakuløse øjenvippeserum. Få lange øjenvipper- naturligt!

Miraklet fra M2 Beauté - sådan får du længere vipper!

Af Luxplus
Vil du have længere vipper uden at skulle betale for eyelash extensions? Brug M2 vippe serum i et par uger og få lange øjenvipper - helt naturligt!

Er der et brand som vi virkelig får mange henvendelser omkring og oplever en kæmpe efterspørgsel på, er det mærket M2 BEAUTÉ. Især den meget omtalte øjenvippe serum M2 Eyelash Activating Serum er vi mange der har et stort ønske om at få fingrene i, og vi er derfor vildt begejstrede for at der nu er M2 BEAUTÉ eyelash serum på lager! Yay!

Vidunder øjenvippe serummet Eyelash Activating Serum fra M2 BEAUTE blev nomineret til årets bestseller produkt til Danish Beauty Awards, og der er særligt to grunde til at netop denne øjenvippe serum er blevet så populær: 

1. Den er nem at bruge.

2. Den virker!


Få lange vipper med M2 Beauté øjenvippeserum

Det gode ved M2 BEAUTÉ Eyelash Activating Serum er at den er super nem at påføre. Selve påføringspenslen ligner en typisk flydende eyeliner, og den skal netop påføres den øverste vippekant, ligesom man ville gøre med en eyeliner. 
Det smarteste er at bruge den hver aften efter du har fjernet din makeup, og dine øjenvipper dermed er helt rene. Du skal bruge den én gang dagligt for at få det bedste resultat.

Ligesom vores hårtyper kan være vidt forskellige, kan vores øjenvipper også virkelig variere i længde og tykkelse. Det er derfor også meget forskelligt hvor lang tid du skal bruge din øjenvippe serum før den virker. Nogle fortæller om en synlig forskel allerede efter en uge, mens andre først oplever resultater efter 6-8 uger. Under alle omstændigheder vil du efter 16 uger have opnået det optimale resultat, og dine vipper vil synes længere, tykkere og i nogle tilfælde også mere mørke og intense i farven.

Hvad med M2 Beauté øjenbrynsserum?

Udover den populære øjenvippe serum, har M2 Beauté også lavet et serum til øjenbrynene. Hvis du gerne vil have mere fyldige og tætte øjenbryn, kan du prøve Eyebrow Renewing Serum som giver masser af fylde og som stimulerer dine øjenbryn til at vokse hurtigere.
Har du fået overplukket dine bryn, eller er du desværre bare ikke født med drømme-øjenbrynene, kan du få rigtig gode resultater ved at bruge en serum til dine bryn.

Den er god nok