Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Makeup og hår på farten

Makeup og hår på farten

Af Lonni Sandbjerg
Har du også brug for at friske dit look op i løbet af dagen? Se de smarte makeup og hårstyling produkter som er nemme at have med i tasken.

Vi vil allesammen gerne se godt ud og helst hele dagen. Det kan være svært at få makeuppen til at holde til en hel, lang dag på arbejdet eller studiet, og derfor kan det ofte være nødvendigt at friske din makeup lidt op, børste dit hår igennem og sprøjte lidt lækker parfume på i løbet af dagen.
Men vi gider jo ikke slæbe rundt på hele vores makeup samling! 


Jeg har samlet et par praktiske produkter inden for makeup, hårstyling og parfume som er helt geniale at have med i håndtasken:


Lancôme Absolu Voyage Make Up Palette

Med Absolu Voyage Make Up Palette fra Lancome, får du alt det makeup du behøver til dit hverdags look, samlet i én praktisk makeup palette.
Lancome Makeup paletten er farverig og perfekt at have med på farten.
Du kan selv veksle imellem de mange farver så de både passer til en let dag makeup, eller et lidt mere festligt aftenlook, og der er indbygget spejl i låget til når du ikke lige har adgang til et stort spejl - mega smart!


Makeup kittet indeholder simpelthen hele molevitten:

Pensler, pudder, concealer, blush, sort mascara, eyeliner, lipliner pencil, 6 forskellige øjenskygger og 3 læbefarver.
Absolu must-have item!


Yves Saint Laurent Very YSL Make-Up Palette

Den anden makeup palette til tasken som jeg kan anbefale er Yves Saint Laurent Very YSL Make-up Palette. Den er super fin og lækker at have i hånden. Især det pink læder etui med YSL logoet, som minder lidt om formen på en mobil, gør YSL paletten mega luksuriøs. Her kan man virkelig fornemme den gode kvalitet.
YSL makeup paletten indeholder ikke ligeså mange makeup dele som den fra Lancome, men du får mange smukke øjenskygger, læbefarver og en rigtig flot blush, så der er stadig de vigtigste makeup elementer til at friske både hverdags og fest makeup looket op.


Tangle Teezer Compact Styler Lulu Guinness

Compact Styler hårbørsten fra Tangle Teezer er en super smart on-the-go børste som hjælper dig med at holde frisuren glat, skinnende og knude-fri. Denne hårbørste udgave fra Tangle Teezer har et smart børstecover som holder den fri for snavs når du har den med i tasken, og så fylder den nærmest ingenting i forhold til en normal hårbørste.
Jeg er især vild med de små røde kysselæber på børsten. Så cute!


Det virkelig smarte ved hårbørsterne fra Tangle Teezer er deres ergonomiske form som ligger godt i håndfladen, og hvordan man kan rede selv det mest filtrede hår ud, uden at det gør av av. Jeg forstår virkelig godt hele hypen omkring dem!


BLAX Hårelastik blank

Blax hårelastikker er transparente og du kan derfor laver alle mulige håropsætninger uden at der stikker en stor grim elastik frem. Det er da smart!
Derudover er de gennemsigtige elastikker også rigtig skånsomme mod håret. Der er ingen spænder eller sammenføjninger på elastikken som håret kan sidde fast i, eller blive slidt af.


Burberry Body Mini

Burberry Body er en af mine yndlings parfumer. Den er meget klassisk og feminin, og dufter dejligt af blomster, vanilje, rav og sandeltræ.
Den her udgave er en miniature parfume på 4,5 ml og den er derfor lige til at have med i håndtasken. Skal du i byen, er Burberry parfumen så lille at den også sagtens kan ligge i en clutch. Så kan du dufte skønt hele natten.

Den er god nok