Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
transparent pudder

Makeup hacks - få mere ud af din makeup

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Vores beauty ekspert giver gode råd til, hvordan du kan få din makeup til at holde længere, og hvordan du kan bruge samme makeup til forskellige ting!

Noget af det allerbedste ved makeup er – i min mening – at lege med det; eksperimentere, afprøve andre looks og finde nye metoder. Jeg er derfor også kæmpestor fan af multianvendelige produkter og at kunne bruge makeuppen til andre formål end dét, den egentlig er beregnet til. For hvem siger egentlig, at man ikke må bruge en liquid lipstick som blush? Absolut ingen! Faktisk kendetegner det nogle af verdens dygtigste makeupartister, at de netop formår at redefinere produkternes formål og dermed finde nye smarte løsninger. 

Derfor deler jeg i dag nogle tricks (i beauty-verdenen også kaldet ”hacks”) til at optimere helt almindelige skønhedsprodukters effekt samt anvende dem til ukonventionelle formål.  


Sådan giver du læbestiften en mat finish

Matte læber har i et par år været én af de største skønheds-trends, og er særligt blevet populært som følge af de berømte overtegnede læber (var der nogen, som sagde Kylie Jenner?). Men hvad siger du, hvis jeg fortæller dig, at du nemt kan transformere din yndlings (ikke matte) læbestift til en komplet mat finish, som endda er ekstraholdbar? 

Det eneste du skal bruge – udover læbestiften selvfølgelig – er en transparent pudder. 

Påfør din læbestift som normalt, og dup den transparente pudder over hele læben. Brug en pensel til at ”presse” produktet ind i læbestiften, eller gnid blot dine læber forsigtigt mod hinanden. Voila! Nu kan du både bruge din yndlingslæbestift som en mat – og så holder den endda endnu bedre og smitter mindre af!Sådan undgår du neglelakpletter rundt om neglen

Medmindre du er professionel negletekniker kender du helt sikkert til problematikken, når din neglelak – trods bedste forsøg – alligevel er endt i små plamager rundt omkring på huden ved siden af neglen. Og du har helt sikkert også konstateret, at disse små neglelakpletter er virkelig genstridige og svære at få af.

What to do? Find din vaseline (vi ved, at du har den liggende et eller andet sted) frem, og smør det forsigtigt på huden rundt om neglene, inden du påfører neglelakken. På denne måde kan du med et snuptag fjerne pletterne igen, så dine nye, fine negle ikke ødelægges af kiksede pletter. Pas dog på ikke også at smøre vaseline på selve neglen, da lakken dermed vil hænge dårligere ved.Sådan giver du en indtørret eyeliner nyt liv

Har du nogensinde forsøgt at lægge en eyeliner med en kohl, som bare ikke ville afgive farve? Med tiden kan kohl-eyelineren godt miste sin cremede pigmentering, og det er ikke så hensigtsmæssigt, når man skal stå og gnubbe den mod den sarte hud omkring øjnene for at få bare en smule farve. 

Find en lighter eller tændstik frem, og stik – meget hurtigt – tippen af eyelineren ind i flammen. Den skal kun lige røre ilden, og så ud igen. Vent til farven er kølet helt af (du kan for eksempel teste, om den er kold, ved at holde den mod indersiden af dit håndled, hvor huden også er fin ligesom omkring øjnene), inden du bruger den. Gentag så ofte som nødvendigt.Sådan bruger du en liquid lipstick som blush

Mangler du den helt rigtige blush til at matche din liquid lipstick? Hvorfor ikke bare bruge læbestiften som blush? Det er faktisk ret nemt og giver det fineste resultat! 

Dup en smule af læbestiften på din håndryg, mix en lille dråbe ansigtscreme i og bland det godt sammen. Nu har du lavet din helt egen cremeblush, som både kan påføres med fingrene eller – for det allerpæneste, naturlige resultat – duppes på med en beautyblender. Virkelig smart måde at sørge for, at makeuppens farvetoner matcher hinanden!Sådan bruger du kokosolie som makeupfjerner

Hvis du endnu ikke har hørt om tendensen, hvor kokosolie bruges til – tja – stort set alt, så er det nu på tide! Den naturlige olie, som du måske allerede har stående i dit køkken, har nemlig vist sig at være lidt af et mirakelmiddel – også i skønhedsskabet! Blandt de mange anvendelsesmetoder, der er blevet populære blandt beauty-junkies, er mit ultimative favorit-hack at bruge olien som makeupfjerner. 

Genstridig læbestift eller vandfastmascara? Kokosolien fjerner alt – og jeg mener virkelig ALT – makeup og snavs så let som en leg, og så er den virkelig nænsom mod huden. Perfekt til dig, der går op i naturlige produkter uden ubehagelige tilsætningsstoffer, eller dig, der bare er vild med gode, simple steps i beauty-rutinen! 

 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem