Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Lyserød hårfarve - guide til den perfekte hårfarve

Lyserød hårfarve - guide til den perfekte hårfarve

Af Camilla Svensson
Sæt lidt ekstra kulør på tilværelsen og farv dit hår i én af regnbuensfarver - måske en lyserød hårfarve? Få masser af inspiration her.

Det kan ikke benægtes utraditionelle hårfarver som fx. lilla hårfarve, silver hårfarve og lyserød hårfarve giver et øjeblikkeligt humørboost og et unikt udseende. Den lyserøde hårfarve bliver ved med at dominere vores TikTok og Instagram-feeds. Den lyserød hårfarve er super trendy uanset, hvilken favrenuance du hungrer efter. Den skarpe pink farve kan være edgy, mens en pastel lyserød hårfarve og en rosegold hårfarve kan give et romantisk look. Men den trendy hårfarve er ikke for alle. Så før du beslutter dig for at farve håret, så læs med og lær alt, hvad du behøver at vide om den lyserøde hårfarve.

Lyserød hårfarve trender

Fuchsia, bubblegum, pastel lyserød og rosegold - der findes et væld af smukke lyserøde hårfarver at eksperimentere med. Se bare de mange berømtheder som Gigi og Bella Hadid, Lizzo, Rihanna, Kaia Gerber og mange andre, som har prøvet kræfter med den lyserøde hårfarve. Men før du springer ud i en lyserød hårfarve, så overvej tonen på din hud. Solbrune hudtoner er klart de heldigste, da enhver lyserød hårfarve nuance ser fantastisk ud på dem. Kvinder med en lysere teint, har dog tendens til at se fantastiske ud med de smukke, lyserøde pastel hårfarver.

Snyd dig til et yngre udseende med lyserødt hår

Hverdagens travlhed og manglende søvn kan gøre, at man ser mere træt og mindre oplagt ud. I sådanne tilfælde kan det være rart at kende de tips, der giver ny energi og giver dig et ungt og friskt udseende. Udover en god øjencreme, så kan du faktisk snyde et par år af de alder med din hårfarve! Tilføj karamelfarvede striber i håret, eller gå en mere eksperimenterende vej og prøv en pastel lyserød hårfarve eller rosegold hårfarve - disse hårfarver vil faktisk give illusionen af et ungt look.

Vejen til en farvestrålende hverdag

Der findes masser af muligheder, når du skal vælge en lyserød hårfarve, og der er efterhånden et hav af fine alternativer til permanente hjemmefarver, skyllefarver og toningsfarver. Du finder alt lige fra lyserød hårfarve til pastel lyserød hårfarve til rose guld hårfarve. Med en lyserød hårfarve får du en wow-effekt, hver gang. De lyserøde hårlokker er både trendy og kunstneriske. Du kan være sikker på, at de forskellige nuancer udtrykker noget helt forskelligt.

Pink hårfarve

Er det tid til en forandring, og skal håret farves i én af regnbuens smukkeste farver. Måske en sprød pink hårfarve? For hvem elsker ikke farven pink? En pink hårfarve er meget mere end blot en hårfarve - det er en attitude. Få det rebelske look med en kraftig pink hårfarve, som giver blikfang på lang afstand.

Pastel lyserøde hårfarver

Hvis du er fan af de lyserøde hårlokker, men ikke ønsker en skarp farve eller et ‘hårdt’ look, kan du prøve dig af med en mere nedtonede og pæn nuance som en pastel lyserød hårfarve. En pastel lyserød hårfarve er en blød og delikat version af farven pink. Her er farven smeltet sammen med andre lyse lyserøde farver samt blonde nuancer som giver det støvet, pastel look. En pastel lyserød hårfarve passer til enhver hårstyle og hudtone. En pastel lyserød hårfarve giver en drømmende blanding og en blødt look. Alt hvad du behøver er selvtilliden til at vise den frem!

Rosegold hårfarve

Den smukke rosegold hårfarve går også under navnet 'peachy rose gold'. Den er flatterende for stort set alle hudtoner. Kombinationen af de lyserøde, ferskenfarver og blonde nuancer skaber den perfekte blanding af en smuk rosegold hårfarve. Uanset om du vil farve hele dit hår med en rosegold hårfarve eller blot tilføje et par highlights til din naturlige hårfarve, så er rosegold hårfarven bare sindsyg smuk! Tilføj et par ferskenagtige og lyserøde toner i dine blonde hårlokker og vupti, så er du indehaver af den smukke rosegold hårfarve.

Sådan farver du dit hår lyserødt derhjemme

Lyst til at hoppe med på den lyserøde hårfarve-trend? Et DIY- lyserød hårfarve fungerer bedst på meget lyse lokker - og hemmeligheden er faktisk at eliminere eventuelle gule toner i håret, før du starter! Skab en ren blond base med silver shampoo. Det er et vigtigt trin i din lyserøde hårfarve-rejse, ellers vil dit mål ende med et mere ferskenfarvet look.

Sådan vedligeholder og plejer du en lyserød hårfarve

Efter enhver form for farvebehandling vil dine hårlokker blive mere beskadiget og måske miste sin glans. For at holde dine lyserøde farve i topform, bør du investere i en god hårmaske derhjemme for at behandle dine rødder og spidser med noget tiltrængt næring og glans.

Bud på gode hårplejeprodukter til farvet hår: REF Colour Boost Masque Brilliant Pink.
__________________________________________________

FAQ


Hvordan får man lyserødt hår?
Hvis du ikke er til en permanent lyserød hårfarve, så kan du anvende en toningsfarve eller skyllefarve med lyserød i, hvor farven aftager gradvist, når du vasker håret.

Hvilken hårfarve får dig til at se yngre ud?
Lyserød er farven, hvis du søger et yngre look. Dog skal du vælge en lys, rosa eller rosagold nuance frem for en pink variant.
Den er god nok