Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Lilla hårfarve - guide til den perfekte hårfarve

Lilla hårfarve - guide til den perfekte hårfarve

Af Camilla Svensson
Hårfarver skal være sjove! Og hvad er mere sjovt end en lilla hårfarve? Få tips og inspiration lige her.

Hvis du læser med her, så det højst sandsynligt fordi, du overvejer en lilla hårfarve, som vil få alle til at vende sig af misundelse - fordi det vil de uden tvivl! En lilla hårfarve er mere end blot en hårfarve, det er en attitude og et statement, præcis som med lyserød hårfarve.

Den lilla hårfarve findes i et væld af smukke violette nuancer. Den lilla hårfarve er flatterende for alle hudtoner, og kan hurtigt give dig den smukkeste glød! Det er en hårfarve for dig, som gerne vil pifte håret op og prøve noget nyt. Hvem vil ikke få et smil på læben over den smukke fantasifulde farve?

Men før du beslutter dig for at farve håret, så læs med og lær alt, hvad du behøver at vide om den lilla hårfarve.

Lilla helfarve, striber eller spidser?

Den lilla hårfarve kommer typisk som skyllefarve eller semi-permanent hårfarve, men man kan selvfølgelig også få permanent lilla hår. Hvis det skal være permanent anbefales det, at du tager et smut forbi din lokale frisør, så de kan udføre hårfarvningen for at være sikker på, at det bliver pænt.

Slip fantasien og kreativiteten løs med en mørke lilla hårfarve, pastel lilla hårfarve, eller en anden smuk lilla nuance. Du kan farve hele håret, lave striber eller nøjes med at pifte spidserne op. Det er fuldstændig op til dig selv, hvilket look du ønsker at skabe.

Derudover skal det nævnes at den lilla hårfarve falmer hurtigt. Du skal derfor muligvis bruge toningsfarve og skyllefarver oftere end med andre hårfarver. Hvis du er klar til denne forpligtelse, så det bare om at gå i gang! 

Opfrisk din lilla hårfarve med lilla shampoo

Du kan få et colorboost med lilla hårfarve på flere forskellige måder. Den ene måde er, at investere i toningsfarver og skyllefarver, som enten opfrisker eller intensivere den lilla hårfarve du i forvejen har. Den anden måde er en lilla shampoo! En lilla shampoo hjælper med at beskytte, bevare og forlænge den lilla hårfarve i dine hårlokker.

Gode bud på lilla shampoo: Redken Color Extend Blondage Shampoo og balsamFudge Violet Toning ShampooL'Oréal Professionnel Chroma Crème Purple ShampooL'Oréal Elvital Color Vive Purple Shampoo.

Hårkur med lilla hårfarve

Hvis du gerne vil opfriske din lilla hårfarve, og stadig opnå et velplejet hår, hvorfor så ikke bruge en hårkur med lilla hårfarve, som får håret til at fremstå mere glansfuldt og smukt?

Denne type kan typisk give et mere intens lilla look end en lilla shampoo vil kunne. Der er flere brands, der har lavet hårkure og -masker, der kan farve håret i mere eller mindre grad afhængig af, hvad man ønsker.

Gode bud på hårkur med lilla hårfarve: Osmo Silverising Violet MaskL'Oréal Elvital Color Vive Purple Mask.

Bliv inspireret af de smukke lilla hårfarver

Pastel lilla hårfarve

Med en lilla hårfarve kan du hurtigt pifte håret op. Lilla hårfarve er ikke den mest anvendte hårfarve der findes, men det er trods en hårfarve, som flere kendte hollywoodstjerner også har eksperimenteret med.

Hvem husker ikke den smukke lilla hårfarve, som Kylie Jenner dukkede op med til The Met Gala 2019. Et moment, hvor vi var flere der virkelig blev fristet til at farve hårlokkerne lilla. Det er ikke første gang at Kylie Jenner har eksperimenteret med farverige hårlokker. Tidligere har håret været farvet både lyserødt og blåt.

En pastel lilla hårfarve er til dig, der ikke ønsker et ‘hårdt’ look. En pastel lilla hårfarve giver et mere nedtonede look. En pastel lilla hårfarve er en blød version af farven lilla. Her er farven smeltet sammen med andre lyse lilla hårfarver samt mørke nuancer som giver det støvet, pastel look. En pastel lilla hårfarve passer til enhver hårstyle og hudtone. En pastel lilla hårfarve giver en drømmende blanding og en blødt look. Alt hvad du behøver er selvtilliden til at vise den frem!

Gode bud på pastel lilla hårfarve til hjemmebrug: Wella Professionals Color Fresh Create Ultra PurpleWella Professionals Color Fresh Create Pure VioletWella Professionals Color Fresh 0/89Renbow Crazy Color Ice Mauve 75.

Mørke lilla hårfarve

En mørke lilla hårfarve er for dig, som gerne vil prøve den fantasifulde hårfarve, men også stadig gerne vil være mørkhåret. En mørke lilla hårfarve kan hurtigt give et edgy og elegant look. Med en mørke lilla hårfarve kan du virkelig skille dig ud fra mængden.

Gode bud på mørke lilla hårfarve til hjemmebrug: L'Oréal Préférence Vivid Colours 4.261 Dark PurpleL'Oréal Préférence Vivid Colours 5.26 VioletL'Oréal Préférence Vivid Colours 3.161 Magnetic Plum.

__________________________________________________

FAQ

Hvad symboliserer lilla hår?

Farven lilla bliver normalt forbundet med meditation. Det sige at den lilla farve har en helende effekt, og bruger du lilla i din boligindretning, kan den bidrage med et touch af mystik og elegance. Måske det også gælder lilla hårfarve?

Hvad koster lilla hårfarve?

Prisen for en lilla hårfarve, skyllefarve eller toning koster ikke meget på Luxplus! Her får du altid store rabatter.

Hvilken lilla hårfarve er bedst?

På Luxplus finder du markedets bedste hårfarver. Hvilken hårfarve der er bedst for dig, afhænger af dit udgangspunkt og dine ønsker.

Hvem kan anvende lilla hårfarve?

Alle kan anvende lilla hårfarve. Førhen har det ikke været så udbredt at udtrykke sig med anderledes hårfarver, men det bliver mere og mere udbredt. Lilla hårfarve kan både anvendes af dig med naturligt lyst hår og af dig med naturligt mørkt hår.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem