Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
La Roche-Posay produkter

La Roche Posay - fransk lækkerhed

Af Camilla Vingaard
Vores blogger Camilla har prøvet La Roche-Posay på egen krop, og er mildest talt imponeret over det franske luksusmærke. Læs her hvorfor

Aftersun  - Det vigtigste på din rejse! 

Efter min tur til Mallorca, er jeg blevet temmelig erfaren i forhold til solskoldning, desværre. Det er næsten selvskrevet, at når man opholder sig ude i solen – så fortjener huden naturligvis en god aftersun efterfølgende. Dels fordi du gerne vil holde en god tan, og dels fordi det bare ikke er særlig sjovt når huden skaller af grundet tørhed. Derfor bør denne aftersun være på din liste over musthaves til din ferie! Alene dét at den også forhandles på apotekerne, bør være en indikation for dens effektive hjælp til skoldet hud. Den har en super kølende effekt, tørrer lynhurtigt ind og efterladen hud hydreret helt uden at fedte. 


Thermal Water - Anti-oxidanter på spray

Da jeg fik denne spray, blev jeg faktisk lidt overrasket hvor alsidig den er! På flasken anvises det, at den både kan bruges til fx. hvis du lige har barberet ben og huden er lidt åben og sårbar, eller hvis du har brugt din dermaroller (dette kan klart anbefales!) ELLER hvis du er blevet skoldet af solen som jeg selv. Da jeg brugte spray’en efter jeg havde brugt min dermaroller, i ansigtet vel og mærke, brugte jeg mit ansigtsserum og efterfølgende gav jeg mit ansigt et enkelt sprøjt. Da jeg vågnede op dagen efter, var min hud blød som en baby numse. 

Til den skoldede hud, bruger jeg først aftersun, og herefter giver jeg den røde hud et let sprøjt og lader den kølige væske der kommer ud, tørre. Faktisk er jeg overrasket over, hvor drøj i brug den spray er! Huden kræver hun et enkelt spray og er du super god motorisk, så lader du det enkle spray dække fx hele din brystkasse. Din hud vil takke dig for det! 


Fugtgivende ansigtscreme

Når kroppen er godt dækket, så mangler du bare dit dyrebare ansigt. Personligt får jeg ikke særlig meget sol i ansigtet.. i hvert fald kun en rød farve. Derfor er det enormt vigtigt for mig, at mit ansigt får al den fugt og pleje, som det overhovedet har brug for. Naturligvis har jeg igen valgt en creme fra La Roche-Posay, for mit ansigt skal have intet mindre end det bedste – og det samme skal dit! Jeg bruger cremen når jeg har været i bad, uanset om jeg har tilbragt dagen i solen eller bare har været derhjemme. Har du haft makeup på, skal du naturligvis sørge for at afrense dit ansigt først. Jeg bruger to pump til mit ansigt, og det er rigeligt! Lige når du putter cremen på, føles den kølende, hvilket jeg virkelig er vild med. 


Hvorfor La Roche-Posay

… hvorfor ikke? Ingredienserne i produkterne giver mig mulighed for, at pleje min hud med de rigtige formler, og jeg er sikret produkter der ikke indeholder skadelige stoffer eller kemikalier der kan gøre mere skade en gavn på huden. Jeg tænker tit på, at min hud jo skal holde i 60 år endnu, så jeg er nødt til at passe afsindigt godt på den. Derfor tager jeg også enormt meget hensyn til dens behov og varselssignaler. Hudkræft har også været igennem min familie et par gange, og jeg tror helt bestemt det er én af årsagerne til, at jeg er så bevidst om, hvordan jeg passer på min hud. DERFOR vælger jeg La Roche-Posay! 
Den er god nok