Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Bryllupssæson: Dove, Urtekram, Redken, Marc Jacobs

Klar til bryllup?

Af Marie Nielsen
Bryllupssæsonen er begyndt! Er du en af de heldige som skal giftes, eller elsker du at drømme om den store dag? Se hvordan du bliver bryllupsklar her!

Du har måske allerede styr på bryllupskjolen, invitationer, festen osv. men har du også husket dig selv midt i bryllupsplanlægningen?
Mange kvinder fokuserer så meget på drømmekjolen, bryllup makeup og håropsætning at de måske helt glemmer kroppen. Men hvorfor skal din krop snydes for at blive toplækker og helt klar til den store dag?
Her får du fem tips til at gøre din krop og dit hår flot og velduftende, så du kan føle dig smuk og selvsikker som festens midtpunkt:


Giv huden glød


Når din kjole er helt hvid er det selvfølgelig altid smart at have en lille smule kulør på kroppen. Blege arme/ben og hvid kjole er jo selvsagt ikke den bedste kombination.
Jeg vil derfor anbefale at bruge en lille smule selvbruner på hele kroppen frem til den store dag. Er du ikke helt tryg ved en almindelig selvbruner som kan efterlade striber eller for meget overskudsfarve hos den uerfarne bruger, kan du med fordel bruge en bodylotion som indeholder en self-tan effekt der gradvist skal opbygges. Dove DermaSpa Summer Revived Bodylotion Fair to Medium Skin er et rigtig godt bud på en body lotion som giver en lille smule farve ad gangen, efterhånden som du bruger den over en længere periode.


På selve dagen kan du påføre Dove DermaSpa Goodness Silky Body Oil fra samme serie på arme og ben. Denne lækre kropsolie giver huden en flot ensartet overflade og en let skinnende effekt som understreger din brune kulør og din huds smukke glød, samtidig med at den dufter rigtig godt.


Få den blødeste hud!


Inden du går i gang med hele selvbruner projektet, er det en rigtig god idé at få skrubbet alle døde hudceller og snavs af kroppen med en god body scrub. Prøv f.eks. Urtekram Brown Sugar Body Scrub som er mild mod huden, men som effektivt renser i dybden og efterlader huden silkeblød. Så er huden helt renset og klar til at tage imod farve.


Glem ikke håret!


Din bryllups frisure har du nok allerede gjort dig en del tanker omkring, og måske er det en professionel frisør som skal stå for din bryllups håropsætning. Men selvom du måske har styr på hårstylingen, er det jo alligevel en rigtig god idé at forberede håret og gøre det blødt, velduftende og super glansfuldt på bryllupsdagen.
Til dette har jeg udvalgt Redken All Soft Shampoo og All Soft Conditioner som jeg selv er kæmpe fan af! All Soft serien indeholder argan olie og keratin som kan gøre selv det tørreste hår, helt blødt og lækkert igen. Bruger du denne hårpleje serie i perioden frem til dit bryllup, kan jeg love dig at dit hår bliver meget mere glansfuldt og smidigt at arbejde med.


Valget af bryllups parfume


Hvilken parfumeduft skal omgive dig på den store dag og for evigt lagres i din hukommelse som en af de særlige dufte fra jeres romantiske dag? Valget af parfume til dit bryllup er ikke helt ligegyldigt. Forkæl dig selv med en hel ny parfume, specielt udvalgt til dit bryllup, så du får oplevelsen af at bære en helt unik duft og føle dig ekstra luksuriøs på din særlige dag.
Som den ultimative bryllups parfume har jeg valgt Marc Jacobs Daisy. En frisk duftklassiker med en skøn duft af blomster, vanilje og moskus. Den er simpelthen så smuk og feminin at se på, med sin smukke hvide blomsterkrone, at den bare skriger: luksus, elegance og ikke mindst – bryllup!


Få styr på bryllupsbilledet


Stresser du en lille smule over at skulle være i centrum for utallige kameralinser på din bryllupsdag? Og får du nervøse trækninger over at tænke på hvordan du skal smile på billederne? Jeg kan desværre ikke hjælpe dig med fotograf, posing osv. Men når det kommer til dit smil, kan jeg i hvert fald guide dig til hvordan du får de flotteste hvide tænder.
Langt de fleste får med tiden misfarvninger på deres tænder. Kaffe, rygning, rødvin, slik osv. gør tænderne gule og triste at se på. Er du også en af de uheldige, kan du bruge en tandblegningspen som en nem tandblegningsbehandling derhjemme. Der er ingen grund til at bruge en formue på tandblegning hos tandlægen, når du hurtigere og meget billigere kan give dig selv en hjemmebehandling og få markant hvidere tænder allerede efter få behandlinger.
Med helt hvide tænder slipper du for at bekymre dig for hvordan dit smil kommer til at se ud i fotoalbummet, og med en smuk kjole og en lækker mand ved din side, er jeg sikker på at du vil stråle som en sol midt i din lykkerus. Så kommer de gode billeder helt af sig selv.


Tilbage er der kun at sige: Tillykke med den store dag, rigtig god fornøjelse, og længe leve kærligheden!


Den er god nok