Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
hårplejeprodukter

Hårpleje - Få helt styr på håret

Af blogger Camilla Vingaard
Forbered og styrk dit hår til efterår og vinter, og læs om vores bloggers nuværende yndlings hårplejeprodukter, som hun ikke kan leve uden!

Hvis du træder uden for døren, så vil du kunne både se og mærke, at efterårskulden for alvor har sat sig på menuen over det danske vejr. Du passer godt på dig selv, pakker dig ind i varmt tøj. Du sørger for, at tilpasse dig til vejret - så du stadig har det behageligt. Men hvad med dit hår? Sørger du for, at tage dig lige så godt at det, som du tager dig af dig selv? Dit hår er stadig én af de vigtigste accessories du har. Du bærer rundt på det hver dag, og det er en stor del af hvem du er og hvordan du repræsenterer dig selv. 

 

Hårolie - Du må aldrig gå ned på olie

Jeg kan ikke sige det nok! Det ALLER vigtigste, når du skal holde dit hår velplejet er hårolie! Derfor ville det her slet ikke være en rigtig "favorit" artikel, hvis ikke jeg havde noget lækkert gemt i ærmet til dig! Og hvorfor ikke starte med det bedste?

Tidens store musthave og favorit, er helt klart den skønne leave-in kur fra Biosilk, når du skal tage dig af dit hår! Ganske vidst er det en leave-in kur, men det er silkedråber, og føles ligesom en lækker hårolie! 

Den originale Silk Therapy fra Biosilk, er en lækker og fløjlsblød silkekur, der passer til alle hårtyper. Silkedråberne genopbygger håret, så det efterlades smukt og silkeblødt. 

Sådan bruger du hårolien fra Biosilk

  • Vask håret
  • Tør det let igennem
  • Tag en lille klat af silkedråberne i hånden
  • Påfør det i håret fra hovedbunden og ned i spidserne

For at få den bedste effekt, skal du tørre håret igennem, efter du har brugt olien. Sådan får du det lækreste og mest glansfulde hår. 

 *Pas på! Hvis du bruger for meget, så kan det få dit hår til at fedte! 

En anden genvej til evigt sundt hår, er ganske enkelt at få indarbejdet en god rutine. 

 

Shampoo der beskytter og blødgør

Hvis du bruger en forkert shampoo, kan det være svært at rette op på kruset hår efterfølgende. Jeg vil på det kraftigste anbefale, at du bruger en shampoo der passer specielt til din hårtype og især din hovedbund! Jeg selv har fedtet hovedbund, og jeg starter derfor altid mit bad, med en shampoo der fjerner alt overskydende olie fra min hovedbund. Hvis du står i samme situation som jeg selv, så kan jeg klart anbefale en oil detox shampoo fra Redken. 

Da jeg altid vasker mit hår to gange, når jeg er i bad. Så har jeg altså en anden favorit, når mit hår skal vaskes anden gang. 

Nu er al olien væk, og jeg er klar til at forkæle mit hår - så det kan blødgøres. Faktisk er det både en shampoo og en balsam! Hvis du ikke har gættet det endnu, så er det en All in One shampoo fra Uniq One. Denne shampoo styrker og fugter håret. Den er skånsom mod hovedbunden, og hjælper med at genopbygge spaltede spidser. Håret efterlades med en fin og naturlig glans. 

Men hvad så? Når shampooen er en all in one, betyder det så at man ikke behøver at bruge balsam? I princippet ja. Er det en god idé? Ikke nødvendigvis! 

 

Balsam til tørt og skadet hår

Håret bliver ofte uregerligt, når kulden for alvor tager fat. Derfor er det vigtigt, at du går efter en balsam, der modvirker netop dét! Jeg har denne sæson kastet min kærlighed over mærket Natura Siberica.

Min favorit her til efterår og vinter bliver klart Natura Siberica Saaremaa balsam. Den er perfekt, hvis du er træt af filtret og uregerligt hår. Det er en helt fantastisk balsam, der meget nænsomt plejer håret og giver det en helt fornyet styrke. Balsammen indeholder bl.a. enebær, der er rige på vitamin A, B1, B2, C og E. Disse vitaminer giver et stærkt og glansfuldt hår. 

 

Boost håret med fugt

Går du meget op i, at have et sundt og stærkt hår? Så skal denne hårkur være en del af din rutine (i hvert fald et par gange om ugen). Den intense Natura Siberica Saaremaa hårkur giver pleje og efterlader håret sundere og giver en flottere og fyldigere glød. Hårkuren indeholder multebær olie, der indeholder omega 3 og 6 fedtsyre, der i den grad hjælper håret med at reparere sig selv indefra. Desuden er multebærolie rig på vitamin E, der beskytter håret mod udefrakommende skader; det kan være fra styling der varmeskader håret. 

 

Brug dine hårplejeprodukter i denne rækkefølge

  1. Shampoo (vask altid håret af 2 omgange) 
  2. Hårkur (Natura Siberica)
  3. Balsam (Natura Siberica) 
  4. Biosilk Silk Therapy (eller anden hårolie)

Hvis du følger denne guide, og ellers er god til at passe på dit hår.. Ja, så kan du gå en vintertid i møde med masser af fugt og fylde i håret. Dit hår vil stråle! Det er for mig lige så vigtigt, at passe godt på mit hår, som det er at pleje min hud! Det går hånd i hånd. 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem