Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

BIOSILK

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

BIOSILK

Biosilk

Farouk Systems der står bag bestseller hårproduktserien Biosilk, er et amerikansk firma med over 2000 ansatte. Farouk Biosilk har siden 1986 produceret hårprodukter af meget høj kvalitet, og især Biosilks silkedråber må siges at være mærkets hovedværk. Manden bag, Farouk Shami, er selv en kendt hårstylist, og hans mission er at producere Farouk Biosilk hårpleje, og herunder især serien Biosilk, på baggrund af den nyeste og mest avancerede teknologi når det kommer til moderne hårpleje.

Biosilk serien er luksuriøs hårpleje som indeholder naturligt silke som virker optimalt på alle hårtyper. Flere af Biosilk seriens hårpleje produkter indeholder unik silke serum som giver et sundt og blankt hår, samtidig med at Biosilk produkterne dufter skønt.

Billig Biosilk

Biosilk har skabt en avanceret hår emulsion af amerikansk hårteknologi og ren naturlig silke, som har gjort Biosilk Conditioner og Biosilk Therapy til verdensberømte musthaves på det internationale marked, for både professionelle frisører og almindelige forbrugere. De forskellige silkedråber fra Biosilk er billige og super effektive til at reparere og pleje tørt og skadet hår. De billige silkedråber fra Biosilk gør simpelthen håret silkeblødt.

Biosilk Silk Therapy silkedråberne skal ikke skylles ud. Du kan både anvende Farouk Biosilk silkedråber i vådt hår inden føntørring og i tørt hår for at få samling og liv til spaltede spidser. I begge tilfælde vil Biosilk hårpleje produkterne gøre håret super blødt og glansfuldt.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af Biosilks produkter. Med Biosilk kan du få alt hvad du behøver til at pleje dit hår, både shampoo, conditioner og hårkur. Biosilk laver forskellige serier til håret, afhængig af hvilken hårtype man har. Farvet hår har for det meste brug for mere pleje og fugt end kvinder der ikke farver hår har, her kan de faktisk opleve at håret klasker sammen, hvis man bruger produkter med for meget pleje i. Derfor er det altså nødvendigt at finde ud af hvad håret har brug for inden man kaster sig ud i hårjunglen.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus