Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Ansigtsmaske: Black mask, Montagne Jeunesse, Rønsbøl, Blackhead

Guide til ansigtsmasker

Af Marie Nielsen
Forkæl dit ansigt med en god ansigtsmaske. Vi har fundet 4 populære face masks med hver deres unikke egenskaber. Så er der masker til enhver type!

Findes der noget bedre end at tage sig god tid på badeværelset, tænde et hyggelys, finde yndlings playlisten og pleje sit ansigt med en god ansigtsmaske?

Du behøver ikke bruge en formue på en professionel ansigtsbehandling for at få en flottere hud i ansigtet. En hjemmebehandling med den rigtige ansigtsmaske, kan sagtens tilbyde din hud masser af pleje og fugt, og give dine kinder en smuk glød.
Her får du vores guide til fire af de bedste ansigtsmasker med hver deres funktion:


Den smarte multitasker – Blackhead Clearing 2in1 Wash & Mask

 

Bare fordi du har uren hud, skal du bestemt ikke være bange for at bruge en ansigtsmaske. Faktisk findes der masser af ansigtsmasker beregnet til fedtet og uren hud på markedet. Ansigtsmasken Blackhead Clearing 2in1 Wash & Mask er fra brandet Clean & Clear som netop har specialiseret sig i at lave produkter til dem der lider af uren hud, akne og har problemer med tilstoppede porer og hudorme.
Det smarte ved denne ansigtsmaske er at den har to funktioner: Du kan både bruge den som en face wash til din daglige vask og afrensning af ansigtet, og som en T-zone ansigtsmaske der fjerner det overskydende fedt fra huden og forhindrer hudens porer i at stoppe til og danne bumser. Lider du af fedtet og uren hud, er denne ansigtsmaske derfor helt genial til dig!


Den populære ansigtsmaske – Shills Deep Cleansing Black Mask

 

I næsten samme kategori, altså til dem der gerne vil af med bumser og uren hud, findes også den mega populære ansigtsmaske: Black Mask.
Black Mask fra mærket Shills er en peel-off ansigtsmaske som renser i dybden og fjerner alle de irriterende mørke hudorme.
Ansigtsmasken skal sidde på i 20-30 minutter, og kan derefter ”trækkes” af huden. Den lange virketid gør at ansigtsmasken trænger dybt ned i hudens porer og når du hiver den af ansigtet igen, trækker du dermed også alle urenheder med, og huden bliver helt blød og glat. Et virkelig effektivt produkt som hurtigt giver store resultater på ansigtshuden.


Den sjove ansigtsmaske– Montagne Jeunesse Dark Chocolate Masque


Skal du hygge med veninderne, evt. holde pyjamasparty med tøsefilm eller gøre jer klar til byturen, er Montagne Jeunesse Dark Chocolate Masque en anderledes og sjov ansigtsmaske som I sammen kan forkæle jeres ansigter med. Tuben indeholder nok til 10 gange, så I kan sagtens dele den. Som navnet også antyder, er det en chokolade ansigtsmaske, men den indeholder også appelsinolie og sheasmør som virker dybderensende og giver huden masser af fugt. Masken fungerer som en muddermaske der dækker huden i et tykt lag og tørrer ind efter 15-20 minutter. Den dufter lækkert af chokolade og appelsin. Mums.


Den luksuriøse ansigtsmaske – Rønsbøl Clinic Cloud Mask

 

I luksusklassen finder du Rønsbøl Clinic Cloud Mask som er en ”revitaliserende” ansigtsmaske hvilket vil sige at den stimulerer hudens cirkulation og giver masser af glød. Når man har den på, kan man faktisk godt mærke at det ”prikker” lidt og at den arbejder med huden. Masken har en meget blød mousse konsistens som føles meget let og luftig på huden. Måske er det også derfor den hedder ”Cloud Mask”? Det føles som om man smører en blød, kølende sky på huden. Ren luksus!
Efter brug føles huden mere frisk og blød, og bruger man ansigtsmasken 1-2 gange om ugen, kan man hurtigt se hvordan ansigtet får en super fin glød.
Har du en mere moden hud, og er de første fine linjer begyndt at trænge frem i dit ansigt, er Rønsbøl Clinic Cloud Mask rigtig god til din hud. De aktive ingredienser forbedrer iltgennemstrømningen i huden, og stimulerer cellefornyelsen så din hud føles helt boostet med energi.

Den er god nok