Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

MONTAGNE JEUNESSE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

MONTAGNE JEUNESSE

Montagne Jeunesse

Montagne Jeunesse er kendt for sine dybderensende og fugtgivende ansigtsmasker, som efterlader huden blød og lækker. Er din ansigtshud blevet tør og trænger huden til ekstra fugt og pleje, kan en Montagne Jeunesse maske gøre en kæmpe forskel, og give huden et løft og et intensivt boost af fugt.

Billige Montagne Jeunesse ansigtsmasker

Læg mærke til den billige pris på en Montagne Jeunesse ansigtsmaske. Giv dig selv en god og billig ansigtsbehandling eller peeling, uden at skulle betale en formue hos en professionel dermatolog.

Prøv f.eks. en billig peel off ansigtsmaske fra Montagne Jeunesse som blidt renser din hud. Lad peel off ansigtsmaskens dybderensende effekt virke et stykke tid, og pil derefter dagens stress og snavs af huden. Din ansigtshud vil efter denne Montagne Jeunesse ansigtsbehandling føles friskere og blødere, og du kan tydeligt se en forskel på hudens generelle udstråling og balance.

De mange billige ansigtsmasker fra Montagne Jeunesse blødgør og gennemfugter din hud i ansigtet. Montagne Jeunesse ansigtsmasker er især kendt for deres lækre ingredienser inspireret af naturens bedste stoffer, dufte og smage. Prøv dig frem med varianterne Montagne Jeunesse Damask Rose ansigtsmaske, Montagne Jeunesse Dark Chocolate maske med en skøn duft af chokolade eller en af de mange andre varianter.

Du kan også købe en samlet travel pack med 6 stk Montagne Jeunesse. Så har du til flere forskellige Montagne Jeunesse ansigtsbehandlinger til dig selv, eller måske til en sjov veninde hyggeaften, hvor I i fællesskab kan hygge Jer sammen og lægge masker.

En ansigtsmaske fra Montagne Jeunesse er dejlig cremet i konsistensen og er nem at påføre ansigtet. Påfør din ansigtsmaske fra Montagne Jeunesse som du ville påføre en almindelig ansigtscreme, og lad den virke så lang tid som pakken angiver. Forkæl din ansigtshud et par gange om måneden med en god ansigtsmaske, som tilfører huden vitaminer og masser af fugt. Om sommeren hvor huden udsættes for skadelig sol, kan en Montagne Jeunesse ansigtsmaske hjælpe med at genoprette hudens balance. Og om vinteren når huden har tendens til at blive meget tør, er Montagne Jeunesse en god løsning til at tilføre huden den ekstra fugt der behøves.

Alle Montagne Jeunesse ansigtsmasker er parabenefri og milde mod huden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus