Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Røde læbestifter

Pictorial: Perfekte røde læber

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Camilla viser hvordan du laver de helt rigtige røde læber, der holder hele aftenen, og som derfor egner sig særdeles godt til sæsonens fester!

Så er det endelig december, og mit makeup-elskende hjerte banker ekstra hårdt, når jeg tænker på alle de lejligheder, jeg denne måned vil have til at gøre lidt ekstra ud af min makeup. En ting jeg særligt elsker ved julemåneden er at iføre mig blodrøde læber – noget jeg sjældent gør resten af året, og som derfor føles særligt specielt til julens festligheder. 

Læbestift

Derfor ville min glæde næsten heller ingen ende tage, da jeg fandt den fineste røde læbetrio fra NYX, som er perfekt til julen. Trioen består nemlig af en dyb vinrød, en helt klassisk ”true red” og en rusten rødlig læbefarve med mat finish, som både kan bruges hver for sig, men også med fordel kan kombineres, ligesom jeg har gjort med dette look. Og hey, så koster de nærmest det samme som en stor latte (vi snakker under 20 kroner pr. læbestift!) – lidt af et julescoop!

Jeg synes, det er sjovt at lege lidt med dimensionerne, og har til dette julelook derfor kombineret to af læbestifterne til at skabe de perfekte julelæber med ombré-effekt, der sammen med en gylden highlighter på amorbuen giver det fineste resultat. Hvis du vil se, hvordan jeg har gjort, kan du følge mine steps her:1) Start med at prime din læber ved at skrubbe dem og påføre Rimmel Moisture Renew Lipliner i farven Universel (som er helt transparent) på hele læben.

2) Brug så en (lys) concealer på området rundt om læberne. Dette vil hjælpe med at skabe en så skarp læbekant som muligt, når du påfører din lipliner. Påfør også lidt highlighter på amorbuen, hvis du vil skabe ekstra fokus på dine læber. Jeg bruger min yndlings, Mary Lou Manizer fra The Balm. 

3) Brug en mørk lipliner, såsom NYX Retractable Lip Liner i farven Dark Red, til at tegne læbernes form op med. Det er nu, du kan snyde dig til større læber, hvis du tegner en lillesmule ud over din naturlige læbekant. Du kan også skabe illusionen af ekstra fylde ved at tegne dine naturlige ”læbelinjer” op. 

4) Brug så den mørkeste, vinrøde læbefarve over hele læben. Hvis du vil have meget ombré-effekt, kan du undlade at male det inderste af læberne op. 5) Påfør en lysere læbestift på området omkring læbernes midte, og blend farven ind i den mørkerøde enten med fingrene, en læbebørste eller ved at gnide læberne sammen.

6) Er du kommet til at tegne en smule udenfor, kan du rette kanten til ved hjælp fra en smule concealer og en lille børste.

7) Selvom læbestifterne har en mat formular, har de stadig en smule cremet sheen over sig. Det gør, at læben ikke føles tør og krakelerende, men vil også betyde, at læbestiften ikke holder lige så godt, som en meget mat – og det går jo ikke, når der skal mæskes and og risalamande! Vil du have læbestiften til at holde og være komplet ”transfer-proof”, kan du tage et tyndt lag papir fra en kleenex, holde det op for læberne og udenpå påføre en løs transparent pudder. Ja, det lyder skørt, men det virker altså og matterer let læberne!

Den er god nok