Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Guide: Klassisk julemakeup

Guide: Klassisk julemakeup

Af Marte Skinlo Gundersen | Kosmetolog
Nu det endelig den tid på året, hvor vi kan pynte os lidt ekstra med glitter og rød læbestift. Læs med og se, hvordan du skaber det perfekte julelook.

Juleaften nærmer sig med hastige skridt, og sæsonen for julefester er allerede over os. I julen er lidt ekstra glitter og glamour tilladt! Find din rødeste læbestift og dine glitrende øjenskygger frem, følg trinene herunder, og du er på ingen tid klar til julefest og juleaften.

Inden du går i gang med din øjenmakeup, går vi ud fra, at du allerede har påført din yndlingsfoundation og concealer. Glem ikke at påføre highlighter på de højeste punkter i ansigtet og en blush på kinderne. Vælg gerne en rød blush denne sæson, den passer til alle hudtoner og giver et frisk look, som om du lige er kommet ind fra kulden.

Find makeupbørsterne frem, og så går vi i gang...


Trin 1: Skab en holdbar base

For at være sikker på, at øjenskyggen og eyelineren holder hele dagen og aftenen, er det vigtigt, at du starter med at lægge en god primer på øjenlåget.

TIP✨ Hvis du synes, at øjenskyggeprimeren er lidt klistret efter du har påført den, kan du lægge et tyndt lag pudder over primeren.


Trin 2: Brun øjenskygge i globelinjen

Påfør en brun øjenskygge i globelinjen og blend godt med en fluffy blending pensel. Påfør øjenskyggen lidt under den nederste vippekant, ca. halvvejs ind i øjet. På den måde indrammer du looket.


Trin 3: Guldglimmer på øjenlåget

Tag en flad øjenskyggebørste og påfør en let shimmer nuance eller guldglimmer på selve låget og i øjenkrogen. Når du lægger en lysere øjenskygge i øjenkrogen, giver det indtryk af større øjne og et mere vågent look. Du kan også trække den lyse øjenskygge under vippekanten, så den møder den mørke øjenskygge under vippekanten.


Trin 4: Winged eyeliner

Dette trin er valgfrit, men hvis du ønsker ekstra dramatisk makeup, kan du lave en winged eyeliner. Læs alt hvad du behøver at vide for at skabe den perfekte winged eyeliner i artiklen her:

Alt du behøver at vide, for at skabe den perfekte winged eyelinerTrin 5: Masser af mascara

For at afslutte øjenmakeuppen skal du påføre flere lag af din yndlingsmascara. Vil du have et mere vågent look? Brug en øjenvippebukker, før du påfører mascara.


Trin 6: Påfør rød lip liner

Spids din lip liner, inden du begynder at forme læberne, så du er sikker på at få et præcist resultat. Tegn en linje fra hjørnet af læben til amorbuen, og gør det samme på den anden side. Tegn derefter rundt om underlæben. Det er okay at tegne lidt uden for din naturlige læbelinje, men pas på.

TIP✨ Planlægger du at bruge rød læbestift? Skrub dine læber aftenen før med en lip scrub og påfør en nærende læbemaske eller læbepomade. Tørre og ømme læber og rød læbestift er ikke et godt match, og hvis du scrubs på dine læber aftenen før, kan du være sikker på, at du har fyldige, glatte læber klar til den rødeste læbestift.


Trin 7: Udfyld læberne med rød læbestift

Påfør læbestiften direkte på læberne eller brug en læbebørste. Hvis du bruger en læbebørste, er det nemmere at få et præcist resultat.

TIP✨ Intet er værre end rød læbestift på dine tænder. Tag et stykke papir mellem dine læber og tryk dem let sammen. Papiret opsamler den overskydende læbestift, og du undgår, at læbestiften kommer på tænderne.


Trin 8: Brug en god setting spray

For at sikre dig, at makeuppen holder hele dagen og aftenen, bør du afslutte looket med en setting spray. Spray over hele ansigtet. Gå efter en setting spray med en glødende finish, den giver et ekstra festligt og glamourøst touch.

Nu er du klar til julefest og juleaften, så glem ikke at tage den røde læbestift med i tasken, så du kan friske læberne op efter aftensmaden og i løbet af aftenen.

Den er god nok