Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Makeupprodukter

5 minute makeup

Af blogger victoria Hondros
Lær hvordan du lægger en naturlig og hurtig hverdags makeup på bare 5 min! Vores blogger Victoria giver desuden et tip til fyldigere vipper!

Man behøver ikke være make-up artist for at kunne lægge den perfekte hverdags make-up på blot 5 min. Det kræver bare nogle få produkter og lidt øvelse.

Jeg har valgt at lave en step-by-step guide, så det bliver ligeså let for dig. Alle mine børster er fra Real Techniques, da de har et blødt børstehoved, som gør det let at få arbejdet produkterne ind i ansigtet.

Foundation

Max Factor Facefinity, all day flawless foundation. Pump 1 gang og fordel det godt i ansigtet, brug derefter din beauty blender, så den kommer godt og grundig ind i huden. Denne foundation er der også solfaktor i, hvilket gør at den beskytter og fugter din hud samtidig.

Blush

Ultra Blush palette fra Revolution. Jeg bruger personlig selv den mørkeste til at lave en fin linje ved kindbenene, hvorefter jeg blender de 2 mix farver sammen og tager det ovenpå. Det giver en fin glittereffekt, uden at det er for meget.

Mascara

Show me volume mascara fra GOSH. Et lille vippetip til at få lange og fyldige vipper. Brug gerne en gammel og lidt tør mascara først, så du får spredt dine vipper og dannet det look du gerne vil have. Påfør herefter GOSH for at få et fyldigt look med lange og kraftige vipper.

Øjenbryn

Brow pomade fra NYX. Denne pomade former jeg mine øjenbryn med, så jeg har en skabelon at gå ud fra. Så lav en tynd linje, så det er lettere at ”farve” dem bagefter.

Brow Gel fra Revolution. Farven jeg bruger til at fylde brynet ud, og fuldføre mine øjenbryn. flydende og let at påføre, og giver et lidt mere markeret og skarpt udtryk.

Lipgloss

Amazing Lipgloss fra Revolution. Jeg bruger altid lipgloss i hverdagene. Jeg er ikke den store fan af læbestift i hverdagene, da jeg syntes det bliver for meget. Så en gennemsigtig lipgloss med lidt glimmer i, er for mig perfekt i hverdagene. Denne lipgloss er hverken for lidt eller for meget og klistre ikke.

Setting spray

Illuminating fixing spray fra Revolution. Sidst men ikke mindst bruger jeg min fixing spray, som gør at min make-up holder hele dagen. Den sidder perfekt, og selv hvis pulsen er lidt oppe i løber af dagen, så gør den at make-uppen ikke glider eller bliver ødelagt.  Det er et mirakelmiddel alle kvinder burde have. For mig handler det ikke om, at have meget make-up på.

Blot en let og enkel, med en snært af glitter. Disse 7 steps tager mig blot 5 minutter. Det gør, at jeg får en dejlig rolig morgen hvor jeg har tid til en ekstra kop kaffe fordi det ikke tager længere tid. Hvis nu man skal ud direkte fra arbejde, ville jeg proppe en rød læbestift i tasken og et par høje hæle, og wupti, så er man klar til en night out.Den er god nok