Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Glattejern fra Remington

Gaveidé: Remingtons hårstyling tools

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
"Er du på udkig efter den perfekte gave til kvinden, som dagligt styler hår, så synes jeg, at du skal tage et nærmere kig på Remingtons glattejern!"

Hvis du er på udkig efter den perfekte julegave til pigen eller kvinden, som dagligt styler hår, og måske samtidig elsker lyserød, så synes jeg, at du skal tage et nærmere kig på Remingtons Proluxe Hair Straightener. 

Hårstyling tools fra Remington

Det er nemlig det mest feminine og smukke glattejern jeg længe har set, og som kan så meget mere, end bare at være fint. 

Jeg har testet glattejernet, og som frisør kan jeg kun sige, at det lever op til alt, hvad et glattejern skal kunne i dag.

Selve glattejernet kan indstilles i temperaturer fra 150-230 grader, hvilket gør, at det kan bruges til alle hårtyper. Ved et fint eller skrøbeligt hår, er det vigtigt at bruge en lav temperatur for ikke at ødelægge hårstråene. I et kraftigt hår eller et helt naturligt og ubehandlet hår, kan man sagtens skrue godt op for temperaturen, så varmen når gennem hele håret. 

Inden du begynder på at glatte, vil jeg anbefale en god varmebeskyttende spray, så du passer på dit hår. Når jeg glatter hår, kan jeg bedst lide at bruge Ghds Heat Protect Spray. Den giver nemlig håret en smuk glans og blødgør håret, mens man styler det.

For at få det bedste resultat, kan det være en god ide, at dele håret op med klemmer. På den måde ved man, hvilke totter der er glattet, så man ikke overser et sted eller får glattet for meget på et andet sted. Start altid nedefra og arbejd op efter.

Dette glattejern er testet med sin keramiske Ultimate Glide belægning til at kunne gøre håret 50% glattere ved bare et enkelt strøg. Det kan det efter min mening også sagtens, og faktisk også mere, hvis jeg skal vurdere ud fra, hvordan mit eget hår har reageret. 

Mit hår har opnået en meget større glans og blankhed i forhold til, hvordan det så ud inden, så jeg er meget tilfreds. En anden god egenskab er, at selve glattejernet ikke bliver varmt at holde på, selvom man arbejder med det i længere tid.

Så til de kvinder, som har brug for et effektivt glattejern af høj kvalitet, vil dette være et rigtig godt bud, og måske den perfekte julegave under træet?  

Den er god nok