Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REMINGTON

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REMINGTON

Remington

Remington tilbyder hårplejeprodukter, permanent hårfjerning, barber shavere, hårtørrer, glattejern, krøllejern og meget mere, som er blandt markedets bedste og mest holdbare produkter. Remington er et verdenskendt brand inden for professionel hårpleje og hårstyling. De top professionelle hårstyling redskaber er specielt udviklet med Remingtons innovative design og hårteknologier, som gør hvert enkelt hårstyling produkt til et unikt redskab til at skabe smukke frisurer og style håret, men samtidig skåne hårets sarte struktur og beskytte det mod slid.

Remington er også særlig kendt for deres unikke permanente hårfjerningssystem Remington i-LIGHT, som er en serie af professionelle apparater til permanent hårfjerning, der kan udføres hjemme. Med den samme teknologi som anvendes af dermatologer i hudklinikker verden over til permanent hårfjerning, har Remington med sin i-Light serie sikret mænd og kvinder sikker, nem og smertefri hårfjerning.

Remington glattejern

Det er vigtigt at købe et godt glattejern, der glatter håret når det er kørt igennem jernet en gang for at undgå unødvendigt slid. Remington har et stort udvalg af glattejern, og du kan finde dem billigt lige her på siden med store besparelser.

Remington krøllejern

Krøllejern er en fantastisk kontrast til det glatte hår man render rundt med til hverdag. Remington har lavet forskellige slags krøllejern, afhængig af om man vil have store eller små krøller. Eller hvis man foretrækker at lave krøller med curlere, kan Remington også klare den. Vi har et stort udvalg af billige krøllejern fra Remington.

Hvad enten du er på udkig efter en god, ny hårtørrer, et effektivt glattejern, et fantastisk krøllejern, en billig kvalitets barber maskine eller et billigt Remington i-light produkt til permanent hårfjerning, kan du gøre et rigtig godt køb her på siden og spare mange penge. Remington er kvalitet og luksus, og du får rigtig meget for dine penge når du køber et Remington produkt. Vi har sørget for at skaffe de mest populære Remington produkter til meget billige priser.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus