Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Forårsklar læber

Forårsklare læber

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
i dag guider vi dig til, hvordan du ved hjælp af noget så simpelt som lidt pleje af og farve på læberne kan skyde direkte genvej til et friskt look

Kalenderen siger forår, og nu hvor solen endelig kigger frem fra sit vinterhi, føles alt nyt, friskt og fyldt med liv – måske lige på nær ens kulør, der har levet et halvt år med mørke og vinterkulde. Det er der heldigvis råd for, og i dag guider vi dig til, hvordan du ved hjælp af noget så simpelt som lidt pleje af og farve på læberne kan skyde direkte genvej til et friskt forårsudseende.


Læbestifter i forårsfarver

Lip Exfoliator fra Ofra

Læberne er med sin sarte, tynde hud ofte det første sted, der medtages af vinterklimaet. Når foråret endelig melder sin ankomst, er det derfor med udtørrede, triste, livsforladte læber for mange af os. Heldigvis kan man med en god eksfoliering tage kærlig hånd om sine stakkels læber! Ofra har nemlig udviklet en Lip Exfoliator, der hjælper dig til at komme tørre, flossede læber til livs. Produktet ligner ved første øjekast en helt almindelig læbestift, men i sig gemmer den på små eksfolierende partikler, der nænsomt tager sig af døde hudceller og flager på dine læber. Påfør stiften et par gange frem og tilbage over læberne ligesom en læbepomade og gnub forsigtigt læberne mod hinanden. Lad nu produktet sidde i et par minutter, inden du fjerner den med en ren, tør finger. Afslut gerne med en god læbepomade for ekstra pleje.

Elizabeth Arden Eight Hour Lip Protectant Stick 

Er du ikke til læbestifter og hidsige farver på læberne, er en farvet læbepomade en perfekt måde at give dine læber – og dermed hele dit udseende – lidt kulør og liv. Elizabeth Arden har kreeret sin legendariske Eight Hour creme som læbepomade og tilsat den lidt farve, der kan pifte ethvert look op. Læbepomaden har en glossy, transparent finish, så selvom stiften ved første øjekast ser hidsig ud i farven, vil den blende ind i dine læber og efterlade et sart og naturligt, rosa skær. Udover sin fine farve bidrager produktet med masser af pleje og SPF, så du ikke skal bekymre dig om forårssolens skadelige effekt på læberne. Win, win og win!  

Ofra Lip Gloss Stick

Er du ikke til farvede læbeprodukter eller ønsker du blot lidt ekstra shine, er denne Lip Gloss Stick fra Ofra muligvis det perfekte produkt til dig. Med E-vitamin og pebermynteolie på ingredienslisten bidrager lip gloss stiften med både fugt og masser af gloss-effekt – endda uden at klistre det mindste på læberne. På den måde er glossen perfekt til brug både alene og i kombination med andre produkter. Og kan vi så lige snakke om, hvor Insta-venligt dette produkt ser ud?

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem