Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Clinique Chubby Sticks

Forår til dine læber – Clinique Chubby Sticks

Af Marie Nielsen
Forår er lig med friske farver og nye lækre produkter til din makeupsamling. Tjek denne måneds favorit makeupprodukt: Chubby Sticks fra Clinique.

Slut med vinter og mørke, tunge farver. Det er tid til at forny garderoben og ikke mindst makeup udvalget med lysere og lettere farver.
Et skift i årstiden er den perfekte undskyldning for at kaste dig over lækre nye makeupprodukter og forkæle dig selv med en lille makeover.

Et godt bud på et billigt makeupprodukt som passer perfekt til forårets lyse pastelfarver og denne sæsons modebillede, er Clinique Chubby Sticks.


Lækkert design fra Clinique


Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm er en slags blanding mellem en læbestift og en læbepomade. Med andre ord en farvet lip balm.
Den har et super fint design som gør det nemt at aflæse hvilken farve man har fat i, uden at skulle stå og lede efter en lille farvekode i bunden af produktet, og så elsker jeg at den er formet som en super cute tyk farveblyant.
Den smarte blyantspids gør det nemt at påføre farven på læberne, også selvom man ikke lige har et spejl ved hånden. Man kan sige at den har en slags indbygget lipliner effekt, fordi du både kan markere og optegne yderkanten af læberne med blyantspidsen, og derefter bygge farven mere intenst op på resten af læberne.
Men selvom den ligner en læbeblyant, så skal man ikke bruge en blyantspidser til at spidse den. Man kan skrue på bunden, og så kommer der mere stift op i toppen. Det er da smart!

Jeg er også fan af læbepomader som man ikke skal påføre med fingrene. Med en smørbar stift slipper du for at få bakterier og snavs ned i din lip balm. God detalje.


Hvad kan Chubby Sticks?


Clinique Chubby Stick lip balm er især god til dig som lider af tørre læber.
Kender du det når læberne er så tørre at din læbestift lægger sig i tørre flager? Mange læbestifter får desværre tørre læber til at tørre endnu mere ud.
Her er Chubby sticks’ne super smarte fordi de giver farve samtidig med at de sørger for at pleje læberne og give dem masser af fugt.
Du får selvfølgelig ikke lige så kraftig og pigmenteret farve som med en læbestift, men til gengæld får du et læbeprodukt som er mere fugtgivende og som du derfor også kan bruge som en læbepomade i løbet af dagen.

Personligt er jeg ikke den helt store fan af at have fuld knald på læberne til hverdag og konstant skulle rende til spejlet og tjekke om min læbestift er blevet tværet ud, og derfor er jeg ret glad for den glossy og naturlige farve som Chubby Sticks giver læberne.
Alt efter hvilken farve Chubby Stick du vælger, kan du selv bestemme hvor meget knald på farven der skal være, men lip balmen er også god fordi du gradvist kan opbygge intensiteten af farve på læberne. Et enkelt lag giver et diskret og naturligt look, og flere lag giver en mere kraftig farve og skinnende lipgloss effekt.

I forhold til læbepleje kan Clinique Chubby Stick helt sikkert også noget!
Den indeholder mango- og sheasmør som gør læberne ekstra bløde og som holder dem ligeså fugtede som med en god læbepomade, og så skulle den ifølge Clinique kunne få fine linjer på læberne til at synes mindre.

Du skal som sagt ikke forvente ligeså meget farve som fra en læbestift, men som en farvet lip balm, er Clinique Chubby Stick helt genial. Til dig med tørre læber vil jeg have lov at kalde den for et drømmeprodukt!

Den er god nok