Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
5. Marts 2018
Kosmetik og Makeup

Farvning af bryn

Af beauty ekspert Camilla klarskov
Farvning af bryn - Hanne Bang

Jeg har lidt et had-kærlighedsforhold til mine bryn. På den ene side bruger jeg utroligt lang tid på dem hver dag og giver dem uanede mængder omsorg. På den anden side bliver jeg ofte sur på dem, fordi de ikke er fyldige nok, mørke nok eller pæne nok. 


Farvning af bryn med Hanne Bang

Derfor investerede jeg for et par måneder siden i en brynserum, som har fået mine ellers overplukkede øjenbryn til at vokse igen. Hurra! Og nu hvor de er begyndt at komme tilbage, synes jeg kun, det var passende, at de også fik lidt ekstra farve, så jeg ikke behøver bruge lige så lang tid med øjenbrynspennen hver morgen. 

Jeg har aldrig farvet hverken håret på mit hoved eller mine øjenbryn før, så jeg var lidt spændt på, hvordan det ville gå. Heldigvis viste Hanne Bangs øjenbrynsfarve sig at være virkelig nemt og hurtigt at anvende, så allerede efter 10 minutter var jeg færdig – og indehaver af et sæt fine, mørkere bryn som resultat.


Sådan farver du bryn:

- Start med at rengøre brynene, så der ikke sidder rester af makeup, creme eller fedt tilbage på dem. Sørg for, at de er helt tørre, før du går videre. 

- Bland øjenbrynsfarve og oxidant i forholdet 1:1 (hvis du trykker cirka en centimeter ud af hver, burde det være tilstrækkeligt).  Jeg brugte et blandingskit fra Refectocil til formålet. 

- Påfør produktet i et jævnt, men ikke for tykt, lag på brynene. Det kan gøres med den tilhørende spatel eller en vatpind.

- Fjern overskydende produkt, der må have sat sig på huden rundt om brynene, med en vatpind.

- Gå brynene igennem med den tilhørende brynbørste for at sikre, at farven er jævnt fordelt. 

- Lad farven sidde i 2-5 minutter, alt afhængig af hvor mørke bryn du ønsker.

- Fjern først farven med en tør vatrondel, og gå derefter over med en fugtet, så al restfarve fjernes.

- Voila! Farven udvikler sig over nogle dage, og du kan 24 timer efter farvningen give dine bryn en omgang brynbalsam, som medfølger i kittet. 


Jeg er superglad for resultatet, og kunne efterfølgende konstatere, at det allerede var hurtigere at tegne mine bryn op, da de små lyse hår rundt om brynet også havde fået farve, hvorfor brynene ikke kun så mørkere, men også fyldigere ud. 

Så er du også på udkig efter en naturlig og nem øjenbrynsfarve, har du hermed min anbefaling af Hanne Bangs produkter!

Tip! Hvis du plukker dine bryn, skal du gøre det efter farvning, og ikke før! 


Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Regitza
18. November 2018
Hvilken brynserum brugte du?
Svar fra luxplus - 19. November 2018
Hejsa. Det er M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum Camilla har brugt :-) Mvh Luxplus
Rikke
18. April 2018
Jeg har også for første gang anskaffet mig et øjenbrynsfavesæt, også af mærket Hanne Bang. Det er super nemt at bruge og rigtig flot resultat ????????
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK