Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
drugstore highlightere

Drugstore highlighters du ikke vil undvære

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Budgetvenlige drugstore brands har gang på gang bevist at du sagtens kan få skøn kvalitetsmakeup uden at ofre mange hundrede kroner på det.

Budgetvenlige drugstore brands har gang på gang bevist, at du ikke nødvendigvis behøver ofre hele din SU eller pensionsopsparing for at blive indehaver af skøn kvalitetsmakeup. Og heldigvis er flere af de mærker, man tidligere kun kunne få fingrene i på udenlandsrejser til USA eller Storbritannien, gennem de seneste år blevet introduceret på det danske marked, hvorfor udvalget herhjemme efterhånden har vokset sig kæmpestort. Men med de mange muligheder kan det være svært at vælge ét produkt fremfor et andet – og det gælder også jagten på den ideelle highlighter. Derfor tipper vi i dag om fem forskellige, prisvenlige highlightere fra nogle af vores absolut favorit drugstore brands, som du skal kende til. 

Favorit drugstore highlighters

Milani: Strobelight Instant Glow Powder i farven ’02 Dayglow’

Er du på udkig efter en perfekt, gylden, insta-værdig highlighter med masser af shine, har Milani skabt det helt rigtige produkt! Pudder-highlighteren fra skønne Milani består af så fine partikler, at den nemt blendes ud og tydeligt illuminerer huden. På mange måder minder produktet om den ikoniske Mary-Lou Manizer fra The Balm, dog med en lidt mere gylden undertone, hvilket gør Milanis highlighter perfekt til at understrege sommerens solkyssede hud. 

The Balm: Cindy-Lou Manizer Illuminating Powder

Speaking of Mary-Lou Manizer (der efterhånden findes i enhver skønhedsnørds makeupsamling), vil vi her slå et slag for Mary-Lous mindre kendte søster, Cindy-Lou. Ligesom sin søster tager Cindy-Lou form som en fast pudder, der nemt fordeler sig på huden. Her stopper lighederne mellem de to dog også. Cindy-Lou efterlader nemlig en mere diskret, men bemærkelsesværdig metallisk finish i en sart lyserød nuance, hvilket får produktet til at fungere som highlighter såvel som blush eller øjenskygge. Derfor kan Cindy-Lou bedst beskrives som den underspillede, alternative og rebelske søster i The Balms highlighter trio – et frisk pust i et hav af klassiske, gyldenfarvede highlightere.  

Maybelline: Master Strobing Liquid i farven ’Medium Nude’

Hvem siger egentlig, at highlighter nødvendigvis skal være pudder? Ikke Maybelline, der har lanceret en flydende highlighter i Master Strobe-serien. Den cremede, bronzefarvede highlighter udmærker sig som det oplagte produkt til dig, der elsker at tilføre ekstra glow til huden, hvad end det er på kindbenene, til hele ansigtet eller på kroppen. Dup den på de steder i ansigtet, du ønsker at fremhæve, fordel den på skuldre, kraveben eller ben for at understrege din sommerglød eller bland en dråbe i din foundation inden påførsel – ligegyldigt formålet vil du opnå et luksuriøst, dewy og glødende look. 

NYX: Born To Glow Illuminating Powder i farven ’Warm Strobe’

Og når nu vi er ved smukke, guldfarvede highlighters, fortjener også Born To Glow-highlighteren fra NYX en anbefaling. I modsætning til de øvrige produkter fremhævet her, tager dette produkt form som en løs pudder. Det gør den nem at fordele over større områder såsom skuldre eller arme, hvor den efterlader huden illumineret og med et solkysset udseende, men også ideel til brug som øjenskygge, hvor den i koncentrerede mængder bidrager med en intenst pigmenteret farvemætning. 

Jordana: Glow n’Go Creamy Strobing Stick i farven ’02 Radiant Glow’

Leder du efter den perfekte hverdags-highlighter, der bidrager med ekstra glød? Men vil du på samme tid helst undgå at blænde dine medmennesker? Så har Jordana det ultimative svar. Highlighter-stiften lever i allerhøjeste grad op til sit navn; den har nemlig en lækker, cremet konsistens, som gør den supernem at fordele og blende ud i huden. Her efterlader den det smukkeste, let gyldne og naturligt illuminerede resultat, der er tilpas underspillet til, at det ikke ser kunstigt ud. Og som om det ikke var nok, så koster den sådan cirka det samme, som din daglige latte. 

Fuldend dit look med mere lækker makeup

Vi ved naturligvis godt at en highlighter er langt fra tilstrækkelig, når det kommer til et fuldendt hverdags- eller festlook. Så er det heldigt at du på Luxplus altid kan shoppe lækre makeupprodukter til attraktive priser. Dyk ned i vores store sortiment af makeup og kosmetik lige her, og find dine nye yndlingsprodukter. Vi sender dem lynhurtigt afsted mod dig og fragten er altid gratis for alle medlemmer af Luxplus. 

Den er god nok