Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
detox med Teatox produkter

Detox kur? Prøv Teatox

Af Camilla Johnsen
Hjælp vægten nedad med detox the fra Teatox. Theen er fuld af gode ingredienser, der kan nulstille din krop, og gøre den klar til en sundere livsstil

Januar er for mange ikke kun starten på et nyt år, det er også starten på nye vaner. For mange danskere er disse nye vaner lig med en sundere livsstil, måske for at tabe de ekstra kilo, der er kommet på sidebenene hen over efteråret og vinteren. Og du kan hjælpe vægten den rigtige vej, nemlig nedad, ved hjælp af en detox kur.


Hvad er detox?

Detox går i alt sin enkelthed ud på at rense kroppen igennem, for blandt andet affaldsstoffer, og det kan være en god idé at gennemføre en omgang detox for at kickstarte en kur, eller hvis man synes man er kommet ind på et skråplan og har brug for at give kroppen en pause, og “nulstille den”. 


Detox kur

En detox kur kan foregå på mange forskellige måder. Det handler ikke om at sulte sig selv, men at spise det rigtige, såsom grøntsager, og i særdeleshed kål, og nødder. De mest almindelige detox kure er en juicekur eller en the kur. Perioden kan løbe alt fra én dag til flere uger, afhængig af hvad man vil opnå, og hvor længe man kan holde den. I starten kan man mærke en form for ubehag i form af hovedpine, træthed og ondt i maven, da affaldsstofferne skal ud, og fordi man ikke giver kroppen de stimuli man plejer fra for eksempel kaffe, cola og så videre.


Detox the

Detox the er en naturlig form for “slanke the”, der udrenser kroppen for affaldsstoffer og bakterier. Theen virker vanddrivende, og kan derfor være med til at fremme et vægttab, gøre huden pænere og give mere energi. Theen sætter kroppen i balance, og kan være en rigtig god idé at prøve når kroppen er stresset, eller i forbindelse med en slankekur eller som starten på en sundere livsstil. 


Teatox

Der findes naturligvis mange slags detox the, men noget af det mest fantastiske ved brandet Teatox, er den passion og erfaring der ligger bag. De to venner bag brandet rejste på et tidspunkt rundt i Asien, og fandt ud af at de havde en fælles interesse for the. Den ene af vennerne studerede senere hen i Taiwan, hvor han fik en dybdegående indblik i theens virkning på krop og sjæl, med hjælp fra en Zen buddhistisk munk. Teatox tager udgangspunkt i de erfaringer de to venner har gjort sig, og fokus er på den effekt theen har på kroppen. 


Helt generelt skal man drikke theen i en periode, der typisk løber over 14-28 dage, afhængig af hvad man foretrækker. I den periode skal man drikke theen morgen og aften, og theen skyller så giftstofferne ud af kroppen og renser systemet igennem, så man er helt klar til den nye livsstil. De typiske Teatox theer til detox kure er: 

  • Teatox Skinny Detox er den mest oplagte at drikke når man skal detoxe. Sættet består af to dåser, en til om morgenen og en til om aftenen. De økologiske produkter der er i theerne er sammensat med det formål at udrense kroppen. Morgentheen sørger for, at man får energi og at maven ikke bliver oppustet. Aftentheen derimod har en beroligende effekt, så man sover bedre og dermed hjælper fordøjelsen på rette vej. 
  • Teatox Daily Greens Organic Detox Superfood Powder er et pulver, som giver næring og et boost til den daglige kost. Desuden hjælper pulveret med at detoxe kroppen, fordi der er ekstra mange antioxidanter til kroppen, det indeholder nemlig blandt andet indeholder matcha, acai, spirulina og risprotein. 
  • Teatox Power Detox Organic Fitness Tea er udviklet specielt til aktive personer, der har brug for ekstra energi til træning. Theen indeholder cayennepeber, guarana og grøn the samt koffein, der bekæmper træthed og stimulerer stofskiftet.
  • Teatox Energy Matcha Organic Green Tea Powder er pulver der har en mere langvarig effekt på kroppen. Pulveret giver energi fordi det indeholder koffein, og er rig på blandt andet antioxidanter og aminosyrer. Dette er ligeledes godt til folk der er aktive.
  • Teatox Pure Beauty Organic Skin Care er en mild og aromatisk the, der detoxer kroppen for toxiner. Theen har desuden en detoxing effekt på krop og sind, og fremmer hudens naturlige skønhed ved at stimulere kroppens celleregenerering.
Den er god nok