Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
gyldent sommerlook

Det perfekte gyldne sommerlook

Af Camilla Klarskov
Gyldne nuancer giver en flot gylden sommerglød, som passer perfekt til sommerens fester!

Sommeren er endelig over os (næsten!), og det har virkelig været tiltrængt med nogle varmere temperaturer og solstråler fra oven, efter en lang, kold vinter. Det har jeg personligt kunne konstatere for min hud, der efter seks måneders mørke har fået nyt liv med lidt hjælp fra solens stråler. Og selvom det selvfølgelig er virkelig vigtigt at passe godt på sin hud med masser af solbeskyttelse, elsker jeg en pæn sommerglød!

At være helt vild med den solkyssede sommerhud, er jeg ikke alene om – og det samme gælder det klassiske gyldne sommerlook, der er superpopulært på denne tid af året. Derfor har jeg fundet nogle af de mest essentielle produkter til den gyldne makeuplook, og dem kan du læse mere om her.

Highlighter - Strobe FX Cream fra Technic

Gyldne nuancer og glødende hud er nøglen til dette look, og her er denne strobe cream fra Technic genial! Jeg bruger farven ’Sunkissed’, der er en smuk bronzefarvet highlighter, som jeg blander i min foundation, hvilket giver en superfin glødende effekt til huden. Du kan også nøjes med at bruge den som en liquid highlighter på udvalgte steder i ansigtet, såsom kindben, næseryg, brynsben og amorbue. Og skal du til fest eller andre særlige lejligheder, er cremen også vildt flot at bruge på kroppen, for eksempel på skuldre og kraveben. 


Bronzer - Honolulu Bronzing Powder fra W7

En god bronzer hører unægtelig til et lækkert sommerlook, og jeg er blevet fan af denne budgetvenlige bronzer fra W7. Ved at fordele den på kindben, pande og hage, giver den en god, gylden varme til huden, som understreger din fine sommerkulør og samtidig indrammer ansigtet lidt ligesom en contour. 


Highlighter Palette - Cleopatra’s Kiss fra Sleek

Selvom du allerede har brugt en strobe cream over hele ansigtet, kan du sagtens give den endnu mere gas med highlighter til dette look. Highlighter-paletterne fra Sleek er ikke blevet populære uden grund, og særligt denne version, Cleopatra’s Kiss, er PERFEKT til din gyldne sommerhud. I paletten findes to gyldne og to champagnefarvede highlightere – én cream og én pudder i hver nuance – som både kan bruges særskilt eller sammen. Selv bruger jeg den mørkere, guldfarvede highlighter på kindbenet og den champagnefarvede lige over, og så blander jeg dem desuden på brynsbenet, langs næseryggen, på næsetippen, i øjenkrogen og på amorbuen.


Øjenskygge - Photo Focus 10-pan Studio 

Nu har huden fået en ordentlig omgang med de gyldne nuancer – og det skal øjnene naturligvis også. Denne øjenskyggepalette fra Wet ’n Wild indeholder ikke kun en række ideelle, gyldne øjenskygger; den er også en af de allerbedste paletter, jeg i mit liv har ejet (ja, den slår faktisk flere af mine paletter fra high end skønheds-brands!). Farverne er virkelig (som i virkelig) pigmenterede og rare at arbejde med – selv de matte nuancer, som i andre paletter ofte mangler pigmentering, afgiver vanvittigt god farve. Jeg har brugt de to brune, den sandfarvede samt den bronzefarvede skygger til dette look, men kombinationsmuligheder er der masser af. Jeg er helt på røven over denne palette, og vil anbefale den til alle!


Fixing Spray fra Revolution Makeup

Som et sidste tip til dit gyldne makeuplook (og alle andre makeuplooks, for den sags skyld), vil det være en god ide at afslutte med en setting spray, der får makeuppen til at holde bedre i løbet af dagen og aftenen. Specielt på denne tid af året, hvor man kan have tendens til at svede mere i sommervarmen, er en setting spray et uvurderligt værktøj i kampen mod krakeleret og olieret makeup. Spray et godt lag over hele ansigtet efter påføring, og du er good to go!  Den er god nok