Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

Hvad er BB cream? Vi har testet BB cream fra La Roche-Posay

Den hypede vidundercreme – BB Cream!

Af Luxplus
Hvad er BB Cream, og hvorfor er verden gået helt bananas over de farvede cremer? Vi har testet en BB Cream fra La Roche-Posay for at få forklaringen..

Hvad er BB Cream?

BB cream, Blemish Balm eller Beauty Balm. Kært barn har mange navne, men har du helt styr på hvad en BB cream egentlig kan bruges til?

En BB cream kan kort sagt beskrives som en slags farvet dagcreme, men en creme som har fokus på en lang række gavnlige egenskaber for huden. Der er selvfølgelig forskel på de enkelte produkter, men langt de fleste indeholder plejende ingredienser som giver huden fugt, blødgør, virker beroligende på sart hud, udjævner farveforskelle i huden, virker anti-aging og måske bedst af alt: indeholder solfaktor som er super vigtigt som en daglig solbeskyttelse af huden!

Nogle af BB cremens fordele:

 • Let dækning
 • Solfaktor
 • Kan bruges som primer
 • Giver fugt til huden
 • Tilstopper ikke hudporerne
 • Dækker urenheder
 • Bekæmper uren hud
 • Anti-aging effekt
 • Blender nemt ind i huden
 • God til et naturligt makeuplook
 • Flot finish
 • Giver huden glød

En BB cream virker altså både som en ”almindelig” dagcreme med farve der giver huden en let dækning, og som solbeskyttelse.

Den mega hypede creme startede i Asien hvor den stadig er sindssyg populær blandt kvinder som gerne vil have makeup produkter der har flere funktioner og som kan give perfekt hud. De seneste år har BB cremen så også bredt sig til Vesten og du kan efterhånden ikke finde et makeup brand som ikke har kastet sig over at lave BB cream. Og gudskelov for det!

Hvordan bruger man BB Cream?

Hvis du ikke gider at smøre et tykt lag foundation på huden hver eneste morgen, er en BB cream et perfekt alternativ, da den giver et lettere, mere naturligt makeup look samtidig med at den fugter og plejer huden.

Eller er du ligesom jeg typen der godt vil have lidt mere dækning til din hud, kan du bruge en BB cream som en primer under din foundation eller pudder. BB cremen vil så gå ind og give huden masser af fugt under makeuppen, men også få din makeup til at holde længere og få en flot jævn overflade.

Start med at komme lidt af din BB cream på fingerspidserne og varm produktet mellem fingrene. På denne måde bliver pigmenterne ”vækket” og cremen får nemmere ved at blende ind i din hud. Dernæst gælder det bare om at få fordelt cremen i ansigtet på samme måde som du ville påføre en ansigtscreme eller foundation.

Test: La Roche Posay Hydreane BB Creme

Den bedste måde at finde ud af om et produkt virkelig lever op til forventningerne, er selvfølgelig ved at teste det. Derfor har jeg udvalgt en populær kandidat fra BB cream junglen til at se hvor godt bb cream egentlig fungerer i virkeligheden.

Jeg har valgt produktet: Hydreane BB Creme fra La Roche-Posay fordi den har rigtig mange af de egenskaber som jeg synes er vigtige for at den kan fungere som dagcreme. Det vil sige at den fugter i op til 12 timer, den har solfaktor 20, den er parabenefri, den tilstopper ikke porerne og så er den særlig god til sart hud. Thumbs up!

Den findes i to farvevarianter: Light eller Medium. Light er til lys og rødlig skandinavisk hud, og Medium er til den lidt mørkere, måske lidt gullige hudtype.

Jeg har testet La Roche Posay Hydreane BB Creme på to forskellige måder. Alene, som en farvet dagcreme uden anden ekstra makeup, og som en primer under min mineralske pudder foundation.

Og først og fremmest: Hydreane BB Creme har virkelig overrasket mig positivt! Den giver ikke så meget dækning, men den giver alligevel huden et flot skær og en lidt skinnende glød. Jeg behøvede ikke en almindelig ansigtscreme under, da den gav min hud masser af fugt og jeg kunne tydeligt fornemme hvordan min hud kunne ”ånde” igennem. BB cremen er super nem at blende ind i huden, og den er drøj i brug.

Den giver huden en lidt skinnende finish så hvis du mere er til det matte look, kan du påføre lidt pudder ovenpå.

Jeg prøvede som sagt også BB cremen som en primer under min pudder foundation. Her virkede den sindssygt godt! Min foundation dækkede bedre, og min makeup holdt meget længere end den plejer. Mit makeup look var stadig meget naturligt, men jeg fik lidt mere dækning og da jeg har en lidt sart hud som godt kan slå ud eller blive lidt rødlig, er det guld værd

Hvorfor BB cream?

Efter at have prøvet en BB cream på min egen hud, må jeg indrømme at jeg er faldet pladask for den lille vidundercreme. I get the hype! Den er genial til de dage hvor makeuppen skal gå stærkt og det hurtige ”naturlige” look er ok, og som en primer er BB cremen altså heller ikke tosset.

Som jeg nævnte tidligere findes der et hav af BB cremer på markedet, både i den dyre og billigere ende. Hydreane BB Cream fra La Roche-Posay er ret prisvenlig i forhold til hvor drøj den er i brug og hvor mange gode egenskaber den har som ansigtscreme, men du kan sikkert også finde andre BB Creams som er rigtig gode. 

Jeg vil i hvert fald helt sikkert anbefale dig at prøve kræfter med BB cremen. Men pas på! Den er meget vanedannende!

Den er god nok