Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Black Friday - black products

Black Friday 2017 - Alt hvad du behøver at vide

Af Camilla Johnsen
Vi har samlet al den viden, du har brug for om Black Friday, så du kan blive helt klar til årets største udsalgsdag!

Black Friday nærmer sig med hastige skridt, og allerede nu begynder mange at sondere markedet, så man ved hvilke tilbud man vil gå efter på Black Friday. Men hvorfor har vi overhovedet Black Friday? Og hvilke tilbud kan du findes hos Luxplus? De spørgsmål og mange andre vil jeg forsøge at svare på i denne artikel, så du er bedst muligt rustet til Black Friday.


Hvorfor Black Friday?

Black Friday stammer fra USA, og som så mange andre traditioner herhjemme, har vi også taget Black Friday til os, som har vokset sig kæmpestort i Danmark i løbet af de seneste år. Det er en god måde for butikkerne at få tømt lidt ud af gamle varer og til at kickstarte julesalget. For forbrugerne er udsalg altid kærkomment, og mange har indset at det faktisk ikke kun er de gamle men også nye varer, der bliver sat langt ned på Black Friday.


Hvornår er det Black friday 2017?

Det er naturligvis vigtigt at kende datoen for årets største udsalgsdag. I 2017 er det fredag d 24 november. 

Vi holder Black Friday samme dag som i USA, som er dagen efter Thanksgiving. Det er altid Thanksgiving den fjerde torsdag i november, og derfor ligger Black Friday altid på den sidste fredag i november. 


Hvad kan jeg købe på Black Friday?

Det er op til hver enkelt butik om de vil afholde Black Friday, men flere og flere butikker vælger det til. Hvis de gør det, vil der typisk være tilbud på både gamle varer og på populære og nye produkter. En af grundene til, at konceptet er blevet så populært blandt forbrugerne er netop, at det ikke kun er gamle varer der bliver sat ned, og det er altså derfor muligt at for eksempel købe en helt ny model af et fladskærmsfjernsyn eller andet med store rabatter.  

Her hos Luxplus vil vi have mange forskellige produkter sat ned til specielle Black Friday priser. Det vil blive produkter inden for alle kategorier, og det vil altså dermed være muligt at finde både shampoo, makeup, parfumer og livsstilsprodukter nedsat. Det bliver både billige produkter der bliver endnu billigere og dyre produkter der bliver billige… Det bliver ikke billigere end på Black Friday. Vi holder nemlig normalt ikke udsalg, fordi vores produkter i forvejen er billigere i forhold til hvad de koster andre steder, men lige præcis på Black Friday gør vi en undtagelse. 


Køb julegaver på Black Friday og spar mange penge

“Julen varer længe, koster mange penge”. Det har man hørt mange gange, og vi danskere er faktisk blandt de lande, der bruger flest penge pr. indbygger på julegaver. Så at julen koster mange penge, er der virkelig noget om i Danmark. Vi elsker dog også at spare penge, og Black Friday er derfor en oplagt mulighed for at få ordnet julegaver, så julen ikke behøver koste lige så mange penge, som den plejer.


Black friday online 

Det var der mange der benyttede sig af vores Black Friday tilbud sidste år, og derfor bliver Black Friday i år endnu vildere på luxplus.dk. At shoppe online på Black Friday er nemt, varerne er kun et par klik væk. 

Hvad vi sætter ned må du vente lidt med at finde ud af, men vi kommer til at tease om nogle af produkterne på vores Facebookside, hvor der også vil blive lavet et event, så du nemmere kan følge med i hvad der kommer til at ske på Black Friday.

Skynd dig ind på Luxplus, og find ud af hvilke produkter du vil holde øje med til Black Friday 
*Produkterne på billederne og under artiklen er ikke nødvendigvis sat ned til Black Friday, men er med til at give et helhedsindtryk af BF konceptet. 

Den er god nok