Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Black Friday

Black Friday

Tilbuddene på vores Black Friday side er produkter inden for alle kategorier, i alle prisklasser og fra mange forskellige brands, som er endnu billigere end normalt. Normalt kan vi tilbyde vores medlemmer meget lave priser, men på Black Friday bliver det altså endnu billigere at handle på Luxplus. Alle besparelser på Luxplus er udregnet i forhold til normalprisen.

Black Friday i Danmark

Black Friday er en tradition, der stammer fra USA, men som vi danskere har taget til os, ligesom mange andre amerikanske traditioner. Black Friday blev for alvor populært i Danmark i 2013, hvor nogle af de danske webshops indførte Black friday herhjemme. Året efter var der flere detailbutikker og varehuse der tog konceptet til sig, og promoverede helt særlige og ekstra billige tilbud på udvalgte varer. Og interessen for Black Friday er eksploderet blandt danskerne siden.

Black Friday tilbud online

Her hos Luxplus, har vi naturligvis også taget traditionen til os, og vi har derfor samlet nogle af vores bedste produkter, som er yderligere nedsat til Black Friday - men skynd dig før Black Friday er slut!

Hvornår er det Black Friday 2018?

Det må næsten være det vigtigste spørgsmål, når det kommer til Black Friday, for tænk hvis man missede dagen - katastrofe! I 2018 er det Black Friday fredag d. 23 november.

Vi holder Black Friday samme dag som i USA, som er dagen efter Thanksgiving. Det er altid Thanksgiving den fjerde torsdag i november, og derfor ligger Black Friday altid på den sidste fredag i november.

Der er naturligvis gratis fragt på alle ordrer, og returret på alle julegaver frem til d. 1. feb. 2019.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK