Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
makeup fra Makeup Revolution

Bestseller produkter fra Makeup Revolution

Af blogger Camilla Vingaard
"Makeup Revolution har specialiseret sig i at producere billig makeup, som alle har råd til – uden at gå på kompromis med kvaliteten!"

Makeup Revolution er et nyt makeup brand, der har sin oprindelse i London. Makeup Revolution har specialiseret sig i at producere billig makeup, som alle har råd til – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Makeup Revolution har et bredt sortiment, hvor du kan finde alt fra foundations og makeupbørster, til lækre læbestifter og flotte øjenskygger. Deres mål er at revolutionere verdenen, og den måde vi forbruger makeup på den dag i dag. 

Makeup Revolution er allerede godt på vej, som forganger i den revolution. De har nemlig skabt flere ikoniske makeup paletter, der hurtigt blev bestsellere i London. Du finder et hav af forskellige paletter både med øjenskygger, contourfarver og blushes. 

Jeg har været så heldig at teste nogle af de paletter, og jeg kan starte med at slå én ting fast. De er akkurat lige så lækre og gode, som de lyder til! 


Makeup Revolution Palette

Jeg har både prøvet en bronzing palette og en blush palette. Når jeg lægger makeup starter jeg altid med bronzer, og afslutter med lidt lyserødt på kinderne. Makeup blush og contour paletten ”All about Bronze”. Den kombinerer de smukkeste nuancer, så du kan tilpasse det både lysere og mørkere hud, med hele otte forskellige toner. Det er en pudder palette, men farverne er lette at blende ind i din foundation. Du får en rigtig fin glød, og du kan mixe nuancerne så de passer bedst til det du vil fremhæve i dit ansigt. 

Nu har du skyggerne på plads, og er klar til at få lidt farve i kinderne med en blush palette. Makeup Revolution blush og contour palette ”Hot Spice”. Igen en palette bestående af otte flotte nuancer, der kan tilpasses enhver hudtone. De drysser ikke, og er nemme at få til at passe ind i ens contour. 

Jeg er især også vild med, at der er to highlightere i hver palette, der passer til de otte nuancer. Så man kan fuldende sin makeup med en rød tråd. 


Makeup Revolution contour

Du skal huske at have din base iorden, inden du kaster dig ud i contour og blush. For at få en flot og ensartet makeup. Makeup precision contour set er et sæt med tre unikke børster, der er perefekte til en flot contour. De er ovale, og deres bld

bløde form tilpasser sig din ansigtsform. De er ideelle til foundation, bronzer og blush – da deres tilpasningsevne giver det perfekte finish. Med tre forskellige størrelser, kan du også blende steder i ansigtet, som andre redskaber ikke giver dig mulighed for! 

Jeg er helt vild produkterne fra Makeup Revolution, og jeg glæder mig til at få gang i de mørkere farver når jeg skal på ferie! Contouring er for alle, og det sørger de her paletter for. Afslutningsvis vil jeg gerne lige fremhæve Makeup Revolution Setting Pro Oil Control Spray, den holder seriøst styr på min hud – som ellers plejer at smelte med makeup i løbet af en almindelig arbejdsdag! Den er simpelthen så god, og den holder så fint på al slags makeup. Jeg ved ikke hvordan jeg har kunne leve uden? 


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem