Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Physicians formula produkter

Bestsellers fra Physicians formula

Af Blogger Camilla Vingård
Physicians formula har taget beauty verdenen med storm. Prøv for eksempel en af brandets bestsellers Murumuru Butter blush eller bronzer!

Physicians Formula blev etableret af Dr. Frank Crandell i 1937. Det var en kærlighedserklæring til hans kone, der havde meget følsom hud. Han mente ikke, at udvalget af makeup og kosmetik var godt nok, og derfor valgte Dr. Frank Crandell at udvikle makeup, som selv den mest sensitive hud kunne tåle. 

Brandet var det første til at producere hypoallergen makeup med solfaktor i og med økologiske ingredienser. Ingen af produkterne indeholder parfume, eller nogen af de 150 mest almindelige allergifremkaldende ingredienser. 


Populære produkter fra Physicians Formula

Foundation uden tilstoppede porer

Physicians Formula Nude Wear Touch Of Glow Foundation er en let foundation der lægger sig pænt oven på huden, uden at tilstoppe porerne. Jeg synes giver en let og naturlig dækning. Mit problem med denne foundation er, at jeg ikke kun har sensitiv hud, men også olieret hud. Jeg synes ikke holdbarheden var så god i forhold til min fedtede t-zone. Det var lidt ærgerligt, for i panden og på kinderne hvor min hud er mest sensitiv, lå den super flot! Deres foundation er mineralbaseret og det betyder at huden får lov til at trække vejret. 


Concealer der let skjuler de mørke rande

Døjer du med mørke rander under øjnene? Eller røde områder i ansigtet? Så vil jeg anbefale dig at prøve Physicians Formula Nyde Wear Touch Of Glow Concealer. Den har samme lette formular som foundationen fra samme serie, men giver en kraftig dækning af alt det, du gerne vil skjule for omverdenen. Vælg den i en tone lysere end din foundation, for samtidig at give lidt contour til ansigtet.  


Et blødt smokey eye der holder 

Jeg elsker nude øjenskyggepaletter. Og Physicians Formula Shimmer Eyeshadow Palette er ingen undtagelse. Jeg synes den skaber et blødt og feminint look, der kan tilpasses til en arbejdsdag eller en aften i byen. Jeg kan godt lide, at have lidt på øjnene uden at det skriger på opmærksomhed, og til det er denne palette perfekt! 


Holdbar matte lipstain

Mit absolutte favoritprodukt fra Physicians Formula er The Healthy Lip kollektionen. Det er en lækker serie at flotte matte lipglosses, der findes i et hav af flotte farver! Jeg har valgt All-Natural Nude farven, der har en snert af rød i sig. Den kan bruges til alle outfits, og den holder hele dagen. Du kan både kysse og spise løs, uden at farven forsvinder. Den smitter heller ikke af når du spiser, eller bliver udtværet på noget tidspunkt. Jeg kan slet ikke få armene ned over, hvor lækker den er. Den er super nem at påføre, med lipgloss konsistensen, men bliver i løbet af nogle sekunder mat og sætter sig rigtig pænt på læberne. 


Murumuru Butter der giver glødende sommerkinder 

Det sidste produkt jeg gerne vil fremhæve fra Physicians Formula er Murumuru Butter Blush Nude Silk. Det er en let sommer blush, med highlighter i. Den er så flot! Jeg plejer at blande den sammen med en let lyserød blush, for at få lidt mere farve til kinderne. Den passer super godt, både til den blege hud og den summerbrune hud – fordi den er så let i farven, men med en god glød i. Den kan friske selv de matteste kinder op. En bonus er, at den dufter skønt af ananas! Det kan jeg altså godt lide. 

Med disse produkter, vil jeg vove at påstå – at du er klædt på til enhver situation! Produkterne har desuden en rigtig god størrelse, så du kan snildt pakke dem ned i din håndtaske og have med hele dagen. 

Den er god nok