Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
produkter til at fjerne appelsinhud

Behandling af appelsinhud med sugekop og dermaroller

Af beauty ekspert Camilla Klarskov
Appelsinhud og strækmærker er noget, som de fleste kvinder får i løbet af livet. Læs Camillas råd til hvordan du kan gøre noget ved det!

Appelsinhud og strækmærker er noget, som de fleste kvinder – ofte ufrivilligt – bliver indehavere af i løbet af livet. Både appelsinhud og strækmærker kan være arveligt betinget og skyldes (modsat almindelig overbevisning) ikke nødvendigvis overvægt, om end det kan forværre problemet. Selv de mest slanke mennesker kan altså opleve både strækmærker og appelsinhud. Jeg fik selv strækmærker i starten af mine teenageår, og senere er der også kommet noget appelsinhud til, og selvom jeg i starten hadede det, er jeg i højere grad begyndt at se det som et tegn på, at jeg er blevet voksen – og det synes jeg godt, man kan se noget fint i og være stolt af, fremfor at lade sig påvirke negativt af! Når det er sagt, forstår jeg også godt, at man kan have lyst til at mindske synligheden af både strækmærker og appelsinhud, og derfor ser jeg i dag på, hvad man så kan gøre.

Lad os starte med at sige det, som det er: Der findes ikke nogen mirakelkur, og sandsynligheden for, at du kan fjerne dine strækmærker (specielt når først de er blevet lyse) og appelsinhud fuldstændigt er desværre minimal. Det betyder dog ikke, at der ikke er noget som helst at gøre i kampen for at udbedre sagerne. Det første og vigtigste, du kan gøre, er at spise sundt og sørge for at få motion. Jep, det samme råd, som du hører om stort set alle andre sundheds- eller skønhedsmæssige udfordringer! Det giver simpelthen bare den bedste forudsætning for flot og sund hud. Når der er styr på kosten og motionen, kan du med fordel supplere med de rigtige skønhedsprodukter. 


Behandling af cellulite og strækmærker med Dermaroller

Strækmærker er ar, forårsaget af skade på underhuden efter udstrækning. Det er – som nævnt – svært at fjerne strækmærker, når først de er opstået, specielt hvis de er blevet hudfarvede, men man kan gøre noget for at forbedre hudens tilstand generelt og dermed mindske strækmærkernes synlighed. Det handler derfor om at gribe ind, så snart de første tegn på mærkerne opstår. Her kan en dermaroller være et godt redskab i kampen mod permanente strækmærker, da brugen af det lille nålebesatte hjul vil få huden til producere nyt kollagen, så den ødelagte hud med tid vil blive erstattet af et nyt, fint lag hud. De små huller, der prikkes i huden, vil desuden gøre det nemmere for andre pleje produkter at trænge længere ned i huden, hvorved deres virkning optimeres, så du kan med fordel supplere med en creme eller olie specifikt rettet mod strækmærker. Vælger du at bruge en dermaroller til strækmærkerne, skal du sørge for at vælge den rigtige længde nåle – 0,5 mm vil typisk være optimalt til at komme ordentligt ned i huden. Sørg for, at den og hud er ren inden brug, og lad rolleren køre over huden i forskellige retninger. 


Cellu-Cup mod appelsinhud

Appelsinhud opstår, når depoter af fedt beliggende i underhuden påvirker teksturen i læder- og overhuden, men den nøjagtige årsag til, hvorfor det sker, er ikke kendt. Et nyere produkt, specifikt udviklet til at formindske fremkomsten af appelsinhud, er den såkaldte cellu-cup. Den lille sugekop er lavet af silikone, og fungerer ved at skabe et vakuum, der masserer bindevævet i læderhuden, når koppen flyttes henover hudens overflade, hvilket desuden øger blodcirkulationen. Det er vigtigt, at man ikke begynder at massere huden tør, men supplerer med olie eller creme (eller vand og sæbe, hvis man foretrækker at bruge koppen i badet), så den lille kop kan glide nemt og smertefrit over huden, og dermed afhjælpe samlingen af fedtdepoter, som skaber den bulede overflade på huden. Cellu-cuppens perfekte match er, synes jeg, derfor Contouring Concentrate-olien fra Caudalie, der i sig selv er formuleret til at have en opstrammende effekt (og som desuden er et 100% naturligt produkt). Det anbefales at bruge cellu-cuppen i otte minutter, tre-fire gange om ugen, indtil resultaterne viser sig efter en lille måneds tid, hvorefter man kan gå over til blot at bruge produktet efter behov for at opretholde sine resultater.  

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem