Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CELLU-CUP

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CELLU-CUP

Cellu-Cup

Cellu-Cup er det seneste inden for behandling af appelsinhud eller cellulite, som det også kaldes. Ved at skabe et vakuum på huden, får man en effektiv bindevævsmassage, der frigiver det affald, som kroppen har svært ved at slippe af med selv. Resultatet er en mere glat og mere ensartet hud. Cellu-Cup kan bruges på alle områder på kroppen, hvor du har problemer med cellulite, og giver et mærkbart resultat på ballerne, maven, lårene, hofterne og overarmene.

Appelsinhud behandling

Med Cellu-Cup behøver du ikke betale mange penge til dyre cellulite behandlinger. Derudover kan det være rart at man kan bekæmpe appelsinhuden derhjemme, med et middel. der endda er effektivt. Cellu-Cup har en god størrelse, der gør den nem at bruge, og den kommer i en smart opbevaringspose, så du kan have den med på rejser og så videre. Den holder desuden længe, nemlig helt op til 2 år.

Cellu-Cup er simpelthen bare cellulitis hjemmebehandling, der virker - let og billigt. Du kan se en positiv effekt allerede efter nogle få behandlinger, og inden for seks uger vil du kunne se en stor forandring.

Kopsætning af appelsinhud med Cellu-Cup

Cellu-Cup virker ved en metode kaldet kopsætning. Appelsinhud kan styres effektivt ved at øge blodcirkulationen i huden. Kopsætning til cellulite virker som bindevævsmassage, der øger blodcirkulationen, og i de senere år er metoden blevet en utrolig populær metode, da mennesker over hele verden med celluliteproblemer har opdaget de resultater det giver.

For at bruge Cellu-Cup, skal du først smøre olie eller andet fedt på det sted på kroppen du ønsker at bruge Cellu-Cup’en. Vi anbefaler, at du bruger Cellu-Cups egen celluliteolie for at opnå den bedste effekt, men du kan naturligvis også bruge andre olier. Det vigtigste er, at Cellu-Cup kan glide hen over huden.

Sådan kommer du af med appelsin med Cellu-Cup

Klem koppen sammen, put den på huden og slip. Du vil bemærke, at Cellu-Cup suger huden og skaber et vakuum. Herefter skal du bevæge koppen i cirkulære bevægelser i det område, du vil behandle. Du får en dyb bindevævsmassage, og du vil bemærke, hvordan et par behandlinger gør en forskel.


Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus