Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Beauty tendenserne du skal kende nu

Beauty tendenser du skal kende

Af Sandra Schjerning | Influencer
Uanset din stil, så er makeup det perfekte redskab til at fuldende et look. Læs med her for at få et overblik over vinterens fedeste makeup tendenser;

Uanset din stil, så er makeup det perfekte redskab til at fuldende et look. Med den rette makeup kan man forstærke sit udtryk og fremhæve sin individuelle stil, uanset om det er et naturligt eller et mere dramatisk look man går efter. Og hvilket bedre tidspunkt til at øve sig i nye teknikker end under lockdown hvor man alligevel sidder derhjemme og dermed har god tid til at eksperimentere med nye makeup tendenser.

Naturlig hud med en let foundation

Tydelig contouring har længe været det helt store hit, men nu er vi faktisk på vej mod en mere naturlig og neutral udseende hud. I stedet for et tykt lag af foundation, så fokuser på kun at dække problemområder i huden, lad resten være naturligt og husk at less is more, specielt når det kommer til foundation. Med Estée Lauders Double Wear Foundation, behøver du ikke ret meget produkt, da det er en letvægts oliefri foundation, som mindsker udseendet af fine linjer, rynker og store porer i huden. Den efterlader et naturligt udseende, hvor huden stadig får lov at ånde uden at tilstoppe porerne. 

Et hint af lyserød med blush

Et hint af rosa kinder er altid moderne, men denne sæsons blush er inspireret af den diskrete rødme man får når det er koldt i luften. Med Rose Trio Blush Palette Floral Fantasy fra Milani får du 3 forskellige nuancer til at fremhæve og definere dine kindben, farverne er farvekoordinerede, så du nemt kan blande dem for at skabe lige den skygge, du ønsker. Paletten indeholder en mat nuance og to skinnende nuancer, som alle tre har en stærk pigmenteret formel. Læg et strejf af blushen langs med kindbenene og før det op mod tindingerne for de perfekte rosy-cheeks. 

Diskret highlighter

Ligesom med contour og foundation, så er vi med highlighteren også på vej væk fra det overdrevne og tunge “youtube makeup” look og på vej hen i noget mere diskret og naturligt. Highlighter er en fantastisk måde at fremhæve dine ansigtstræk på, men pas på med at bruge for meget og husk at blende det ordenligt så det ser naturligt og lækkert ud. Makeup Revolution Compact Opulence highlighter er den perfekte highlighter til at opnå en smuk og strålende glød og så kommer den i en virkelig smuk og lækker emballage! Den indeholder forskellige gyldne nuancer, der passer til enhver hudtype. Påfør highlighteren på de steder i ansigtet som du ønsker at fremhæve. Eksempelvis næseryggen, kindbenene, amorbuen mm.

Naturlige bryn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden vi gik væk fra de tynde og overlukkede bryn og denne sæsons mode tendenser har ikke ændret sig. Bryn skal stadigvæk helst være så naturlige og fyldige som muligt. GOSH Brow Sculpting Fibre Gel er et helt fantastisk produkt der både tilfører farve og volumen til dine øjenbryn. Den indeholder unikke ingredienser såsom tang, der giver dig de perfekte bryn hele dagen og anvendes direkte på dine bryn uden at du får brug for yderligere produkter.

Markante Vipper med mascara

Smukke Bambi vipper har altid været i søgelyset og i dag findes der et hav af forskellige mascara der kan hjælpe med at opnå dette. For at opnå det perfekte resultat, anbefales en  vippe bukker, som fx. Technic’s eyelash curler der er fantastisk til både lange og korte vipper og hjælper til at åbne øjet op, husk at den skal bruges inden mascara! 

For at toppe af, brug Total Temptation Mascara fra Maybelline. Det er en tæt mascara, der giver dig maksimal volumen for dine vipper. Desuden vil mascaraen nære dine vipper, så de vokser sig stærkere og ikke knækker eller falder af så nemt.

Smokey eyes med et strejf af glimmer

Blødgør det dramatiske look et smokey eye giver, ved at tilføje en smule glimmer i udkanten af øjet. Brug fx. Technic’s Kohl Eyeliner i sort til at lægge en tynd steg langs vipperne og blend den herefter en smule for at skabe et blødere look. Brug herefter PurePressed Triple Eye Shadow Pink Quartz fra Jane Iredale til at skabe et diskret metallic look. Den lyseste nuance bruges inde i øjenkrogen til at åbne øjet op, brug herefter kobber nuancen på hele øjenlåget og afslut med at lægge den mørke nuance i en liggende V-form i øjets yderste krog, dvs. modsat øjenlåget. Husk at blende farverne ud i hinanden så du ikke har nogle skarpe kanter!

Farve på læberne

Hvor der om sommeren som regel er fokus på lette og lyserøde naturlige læber så er det om vinteren tid til at eksperimentere med de stærke og dristige farver. I år er vinterens farver: postkasse rød, bordeaux og mauve. The Only One Lipstick serien fra Rimmel er perfekt til dig der gerne vil eksperimentere med nye farver uden at bruge en formue og farverne “Mauve-Ment” og “You’re All Mine” passer perfekt til vinterens beauty tendenser! 

Den er god nok