Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Appelsinhud behandling

Appelsinhud - Virker produkterne?

Af Camilla Vingaard
Vores blogger har testet nogle af vores produkter mod appelsinhud, og hun er positiv. Læs med og lær hvordan du får mest muligt ud af produkterne!

I en travl hverdag, kan det være svært altid at få dyrket motion og spise sundt. Heldigvis har jeg fundet en løsning, der ikke nødvendigvis fjerner de 10kg, men som alligevel gør dig til et nyt menneske! 


Cellulite - ØV!

Alle har problemområder når det kommer til appelsinhud; mine er især lårene. Her taler vi om hele låret, både foran, bagpå og på siderne. Derfor har jeg altid været ekstra grundig, med at pleje netop mine lår. Mod appelsinhuden bruger jeg  en creme fra Vita Liberata. Når jeg træner, bruger jeg en shapeup bodywrap, som ligesom cremen også hjælper med at reducere appelsinhud. 

Afslutningsvis bruger jeg en lækker bodylotion, jeg er især vild med Natura Siberica Frozen Flowers Firming Body CreamHvad lover produkterne mod appelsinhud? 

Vita Liberata Cellulite treatment skal hjælpe med, at nedbryde kroppens affaldsstoffer, så huden bliver renere og mere glat. Cremen indeholder bl.a. lecithin, koffein, grøn the, vedbend og musetorn, der tilsammen giver kroppen og huden et naturligt rush, der er til for at få løsnet op i kroppens affaldsstoffer og dermed giver en glattere overflade. Den lover ikke at appelsinhuden forsvinder, men at den udglatter de buler appelsinhud kan give. Den lækre firming bodylotion skulle bevirke aldringsprocessen i huden, og gør den strammere og mere ungdommelig at se på. Cremen indeholder mange essentielle olier og vitaminer, som huden har brug for, for at holde sig sund og rask. Den indeholder bl.a. vitamin B5, der gør huden mere elastisk, vitamin C der beskytter og toner huden, så den bliver strammere og mere ungdommelig at se på.

Shape-up bodywrappen lover ikke permanente resultater, men den er perfekt, hvis du har en kjole du gerne vil passe til en særlig lejlighed, eller bare føler du har brug for at komme af med noget af væsken i kroppen!


Sådan bruger du produkterne mod appelsinhud

Til inder- og yderlår bruger jeg 15 pump, og til forsiden af mine lår har jeg brugt yderligere 10 pump (på et ben), og samme gentages på det andet ben. Det skal ikke masseres ind, men bare smøres på som en almindelig fugtighedscreme. Jeg har brugt det én gang om dagen efter mit bad. Jeg lader cellulite cremen trænge ind i huden, inden jeg bruger den lækre bodylotion fra Natura Siberica. Den har en dejlig kølende effekt, og efterlader huden silkeblød. Den dufter af naturlige ingredienser. Jeg skulle personligt, lige vænne mig til lugten, men det er faktisk dejligt forfriskende! Der står på vejledningen, at man skal bruge den bodylotion både morgen og aften, for at få de mest optimale resultater. Jeg har brugt den efter hvert bad, eller om aftenen hvis det passede bedre – og jeg kan stadig se forskel! 

Når jeg træner smører jeg cellulite cremen på lårene eller maven, og putter min shape-up bodywrap på. Så virker den bedst, og du får hurtigst og mest effektivt det ønskede resultat. 


Hjælper creme mod appelsinhud?

Selvom jeg kun er 22, og træner regelmæssigt er appelsinhud uundgåeligt. Faktisk var jeg skeptisk, da jeg først begyndte behandlingen, jeg tænkte "hvordan kan creme fjerne appelsinhud". Jeg har altid været af den overbevisning, at appelsinhud er kommet for at blive! Heldigvis er jeg nu blevet klogere. Jeg kan tydeligt se, at hudens overflade er blevet glattet. Desuden bliver min hud silkeblød af, at bruge denne firming bodylotion. Det er næsten endnu bedre, her i det kolde vejr. Jeg lider ellers virkelig af tør hud, men min hud er elastisk og lækker. Det er tydeligt, at disse bodywraps virker – men da det ikke er en permanent løsning, gemmer jeg dem til særlige lejligheder og bruger dem derfor ikke hver gang jeg træner.. 


Bio-Oil og appelsinhud

Bio-Oil er en olie, der har vundet priser for sin effektivitet, og som derfor er blevet en kæmpe succes hos mange kvinder i kampen mod appelsinhud og strækmærker. Bio-Oil er fremstillet af planteekstrakter, mineralske olier samt vitamin E og A. Men den vigtigste ingrediens er PurCellin, som er med til at de andre gode indeskaber trænger hurtigere og bedre ind i huden. Allerede efter kort tids brug, kan man se en synlig forskel på appelsinhud og strækmærker. 


Psst…. du kan faktisk genbruge din bodywrap, hvis bare du skyller dem efter brug! Så du behøver altså ikke at bruge en formue på bodywraps, og du har mulighed for at hive dem frem, lige når du har lyst. 


Tip: Vil du endnu hurtigere komme appelsinhuden til livs, så kan du med fordel massere dine lår med en hårbørste – efter du har brugt begge cremer. Så masserer man produkterne ind i huden, hvilket betyder at alle de gode vitaminer og mineraler hurtigere bliver optaget i huden. 


Husk nu, at det er om vinteren at man bliver klar til sommeren!

Den er god nok