Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Alt du skal vide om K18

Alt du skal vide om K18

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Et nyt mirakelprodukt til håret er født! K18 - en 4 minutters leave-in hårmaske, der styrker og heler håret på samme tid. Kan det virkelig passe?

K18 leave in-hårmaske er det nyeste skud på stammen. Den er nomineret til Danish Beauty Awards 2022 og er en kæmpe trend på TikTok. Ved du hvilken hårmaske det er jeg snakker om her? Jeg kan fortælle så meget, at produktet allerede har fået dedikerede fans som Kim Kardashian, Selena Gomez og Rihanna.

Hårmasken er lige nu så populær, at det endda er dét hårprodukt, som lige nu får flest visninger på TikTok. Faktisk hele 10 milliarder views, mens brandets TikTok-profil er liket af mere end 4 millioner mennesker.

Men, hvad er det, der gør K18 så speciel? Og er det mest hypede hårprodukt, virkelig alle pengene værd? Det vil jeg komme nærmere på i denne artikel!

Kan man reparere et ødelagt hår?

Som frisør og kæmpe “hårnørd” i faget er jeg ret nysgerrig på, hypen omkring K18, og hvordan produktet virker. Derfor har jeg undersøgt sagen nærmere...

Først og fremmest er det vigtigt og vide, at der inde i vores hårstrå findes forskellige bindinger, som alle sørger for, at vores hår holdes stærkt sammen. Når håret udsættes for kemiske behandlinger som fx. blegning, varme fra dine styling tools, miljøskader osv. så vil disse bindinger altid blive beskadiget i større eller mindre grad. Keratinkæderne som er med til at holde dit hår sundt nedbrydes, og får dit hår til at svækkes. Måske har du selv prøvet at afblege dit hår og oplevet, at spidserne er blevet lidt ligesom vat, og håret faktisk bare kan hives fra hinanden? Ellers har du sikkert hørt set ske fra andre. Dette sker fordi bindingerne i håret er blevet fuldstændig ødelagt, og der ikke er mere, som kan holde sammen på hårets kerne.

K18 genopretter disse kæder permanent ved at bruge det samme peptid som hårets byggesten er lavet af. K18 efterligner naturen og efterlader håret permanent genoprettet.

Sundt hår på kun 4 minutter!

K18 er navnet på brandet, som står bag den virale hårmaske Leave-in Molecular Repair Hair Mask. Det er en leave in-hårmaske, som har en evne til at kunne reparere skadet hår på kun 4 minutter - yaay!

Det som K18 er testet til at kunne rette op på, er netop at genopbygge nogle af disse bindinger ved at bære deres K18Peptide™, der er det patenterede molekylære gennembrud, som er klinisk bevist for at vende hår skade - på kun 4 minutter! Resultaterne kan variere afhængigt af hårtype, kvalitet og tidligere behandlinger.

K18 er til dig, der har et ønske om at styrke håret og forbedre elasticiteten efter utallige hårfarvninger og brug af varmeredskaber flere gange om ugen.

K18 peptidet

K18Peptide™ blev patenteret efter et årti med diverse tests og gennemført forskning. K18Peptide™ bærer aminosyrer ind under skællaget for at forbinde keratinkæder, og rekonformere disulfidbindinger for at bringe beskadigede hårstrå tilbage til deres oprindelige, sunde tilstand.


Derudover er K18:

✔️ Vegansk

✔️ Farvesikkert

✔️ Uden silikone

✔️ Ikke testet på dyr


Sådan bruger du K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask

I modsætning til de traditionelle hårmasker er fordelen ved K18 hårmaske at den IKKE skal skylles ud.

Trin 1.

2 x shampoo

Vask håret grundigt to gange med din foretrukne shampoo. Massér grundigt ind i hovedbunden og skyl ud med vand.

Trin 2.

Skip din conditioner

Det der er med K18 er, at du skal skippe din conditioner/balsam. Dvs. når håret er vaskes 2 gange med shampoo er første del af din hårplejerutine færdig.

Trin 3.

Bruges i håndklædetørt hår

K18 skal påføres i håndklædetørt hår. Det kan godt være en udfordring for de fleste eftersom et håndklædetørt hår uden vask med balsam ikke er et særligt samarbejdsvilligt hår - men, trust the process. Kom ca. 1-2 pump K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask ud i håndfladerne og aktiver K18 ved at varme produktet op i hænderne før du fordeler det i håret. Meget vigtigt! Vent 4 minutter og skyl ikke produktet ud.

Trin 4.

Tik-tak, tik-tak….

Efter 4 minutter kan du påføre dine foretrukne stylingprodukter og heat protection. Style derefter håret som du plejer. Vær opmærksom på, at K18 ikke efterlader dit hår utroligt skinnende, blødt og glansfuldt som fx en anden hårmaske. Grunden til det er, at K18 er reparerende indefra. For at opnå det glansfulde resultat, skal du behandle yderligere med fugtgivende pleje i form af hårolie og andet leave-in produkt.

__________________________________________________

FAQ


Virker K18 for alle hårtyper?

Ja, det gør det! Uanset om dit hår er farvet, bleget eller ej, så er K18 utrolig gavnlig for alle hårtyper. Dit hår bliver ikke kun ødelagt af hårfarve, men også af varmen fra dine styling tools, solen, saltvand, diverse hårprodukter og miljøpåvirkninger. K18 genopretter hårets sundhed og rette skader, hvilket betyder, at alle hårtyper kan drage fordel af det.

Hvorfor skal man springe balsam over?

K18 er mest effektiv på rent, håndklædetørt hår. Andre balsam og conditioner formler indeholder oftest silikone og plejemidler, der danner tunge belægninger på håret, som forhindrer K18-peptidet i at trænge ind til de knækkede bindinger. K18 er mere effektiv, når den efterlades i. Formlen er letvægts og virker på indersiden af ​​håret, så håret føles rent og let, selv uden skylning.

Hvordan er K18 forskellig fra Olaplex?

Du kender måske allerede til kultproduktet Olaplex? Olaplex der efterhånden er blevet en verdenskendt hårplejehelt, som formår at beskytte og genopbygge svovlbroerne i hårets struktur under og efter kemisk behandling. Et fantastisk hårprodukt, som virkelig gør en forskel - den samme effekt har K18, men det tager mindre tid!

Den nemmeste måde at forstå, hvordan K18 adskiller sig fra Olaplex og andre rebonding-systemer, er at forestille sig en stige. Olaplex reparerer svovlbroerne, i det væsentlige de vandrette stænger på tværs af stigen, men når ikke de lodrette stænger. K18 er i stand til at behandle både de vandrette og lodrette stænger (svovlbroerne og keratinkæder) for et permanent resultat.

Hvor ofte kan K18 bruges?

Det anbefales at bruge K18 som en hårmaske de første 6 uger. Derefter kan du anvende K18 ved 3-4 hårvask for at bevare hårets sundhed.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem