Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
The Wet Brush, Olaplex, Uniq One

Olaplex og Uniq One gør dit hår klar til forår og sommer!

Af Camilla Vingaard | Blogger
Vores blogger guider dig til at gøre håret sommerklar med Olaplex og Uniq One! Hun er desuden lige så begejstret for The Wet Brush som vi er!

Er du også ved at være godt gammeldags træt af gråt vejr og vådt vejr? Så byder jeg dig varmt velkommen i min lille klub. Jeg bliver sådan lidt smådeprimeret… og det samme gør mit hår! Mit hår er simpelthen så trist og kedeligt at se på. Mest fordi efterårets og vinterens kulde har tørret det godt og grundigt ud! HELDIGVIS har jeg valgt at tage skeen i den anden hånd, og gøre noget ved det jeg kan. Det er desværre ikke vejret, som man ellers kunne håbe på. Nej. Men håret, det kan jeg (og du) gøre noget ved helt selv. Jeg kalder det en forårskur. Det fungerer ikke helt som solskin, men det kommer altså tæt på. 


Sådan får du lækkert hår

  1. Start med at brug Olaplex hårkuren inden du går i bad, men bruges i vådt hår. 
  2. Efter badet, sprayer du Uniq One hårkuren i håret og børst dit hår igennem med din WetBrush. 
  3. Tør dit hår helt. 
  4. Påfør W7 Root Cover, for at slippe af med udgroningerne. 
  5. Afslutningsvis sprayer du Toni & Guy shine spray på din børste og reder det ud i spidserne. 

Olaplex behandling

Olaplex er meget omtalt og omdiskuteret af alt og alle ed en smule interesse for skønhed. Selv har jeg været ret skeptisk, fordi produktet virkelig er blevet sat på en pedistal lige fra lanceringen. Og jeg har altid tænkt lidt, jamen hvad kan den som andre hårkure ikke kan? Hemmeligheden bag Olaplex er ikke ”bare” en virksomhed, der har lavet en almindelig hårkur. Det lykkedes teamet bag Olaplex, i samarbejde med to af verdens førende ph.d. forskere i kemi og materialer. De har udviklet et molekyle, der er total fri for silikone og olier. Molekylet både beskytter og regenererer svovlbroerne i hårets struktur både under og efter en kemisk behandling. Jeg har selv farvet og til dels skadet hår, så mit hår har været det perfekte udgangspunkt for brug af Olaplex no. 3. Jeg har brugt det 1 gang om ugen, som det anbefales. Hårkuren er lækker at bruge, især for os dovne typer – for det skal have lov til at sidde i håndklædetørt (uvasket) hår. Jeg gør håret vådt under bruseren, krammer håret lidt og så er jeg ellers ikke nærig når jeg bruger hårkuren. Den skal i HELE håret, altså også hovedbunden! Oftest anbefales det at kuren sidder i mindst 10 min – 30 min. Men jeg lader altså min sidde en time! Du kan sove med den, hvis du er klar på et bad morgenen efter. Herefter vasker du hår som du plejer, og så er du klar! 

Efter en time og et langt varmt bad, er mit hår silkeblødt! Mit hår er SUPER medgørligt, og selvom jeg sover med vådt hår – så ligner det ikke en fuglerede da jeg vågner den efterfølgende morgen! JUBII. Jeg er stadig skeptisk over for, om det er SÅ revolutionerende som eksperterne siger.. men det kan altså noget! Jeg er fan. 


Uniq One leave-in hårkur

Faktisk havde jeg aldrig hørt om Uniq One, før Camilla på Luxplus foreslog at jeg da så lige prøvede det! Og helt ærligt venner.. har jeg gået med skyklapper? Det er jo the shizzle! Det har en meget særpræget duft. Mit hår dufter af, at jeg lige har været til frisøren. Jeg synes altid hår dufter meget specielt (og godt), når man lige har været til frisøren. Og sådan dufter håret altså, når man bruger Uniq One! Så jeg har salon hår hver dag. Det er jeg ret vild med! Og når du ikke bruger Olaplex, er denne hårkur helt perfekt. Håret er nemt at håndtere, og det dufter fantastisk. Du får blødt og glansfuldt hår af at bruge det! Den virker desuden varmebeskyttende med UV filtre, der kun virker mere plejende! Det bliver fast inventar på min hylde! 

Du skal bruge det i vådt hår, og få det godt ned i spidserne. Red det eventuelt igennem efterfølgende med en hårbørste, for at få det fordelt ordentligt! 


WetBrush mindsker knækkede hår

For når du skal rede dit hår igennem, skal du uden tvivl bruge en Wet Brush. Her er igen et produkt, jeg faktisk ikke rigtig kendte til før Luxplus berigede mit liv med et væld af skønhedsprodukter! Grundet farvet og skadet hår, har min hårbørstning hidtil bestået af lange seancer, hvor jeg ender med at føle, at jeg har mistet halvdelen af min hårpagt – fordi der er så mange hår der knækker af. Det unikke ved WetBrush er dens Intelliflex børstepigge, der let glider igennem selv det mest filtrede hår. De fleksible børstepigge masserer blidt hovedbunden og øger blodcirkulationen. Bonus: børsten egner sig også til extensions! 


Skinnende hår

Toni & Guy Glamour Moisturising Shine Spray  giver et vægtløst shine til dit hår, og gør samtidig håret silkeblødt. Jeg synes det kan være svært at fordele jævnt, uden at bruge for meget. Derfor sprayer jeg produktet på min børste, og reder det ud igennem spidserne. Undgå at komme tæt på hovedbunden, da det fedter håret til! Produktet efterlader dit hår med et glamourøst skinnende salonhår. Det er et musthave til foråret! 


Få styr på udgroningerne

Alle pigers evindelige problem! De dumme udgroninger kommer altid hurtigere end man tror.  W7 Take Cover Root Camouflage børsten er er et billigt og godt produkt, der kan hjælpe dig af med problemet. Det er super nemt at påføre i håret, med den bløde pensel. Sørg for at dit hår er rent/nyvasket, og helt tørt! Når håret er klar, bliver det ikke mere simpelt at slippe at med udgroninger. Du skal pumpe på knappen for neden, indtil der kommer farve op i toppen af penslen. Start i din skilning og arbejder dig fra panden og ned til baghovedet. En kam er god til at dele håret i sektioner, og vil afgjort gøre det nemmere for dig, at få dækket hele hovedbunden med et jævnt lag! Det vigtigste er selvfølgelig siderne, skilningen og lige et par lag under din skilning. Produktet bliver hurtigt brugt op, hvis du vil dække alle udgroningerne. Farven holder ca. 5 – 8 hårvaske. 

Nu er du klar til misundelige blikke, og glansfuldt salonhår! Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem