Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Månedens 5 beauty favoritter

Månedens 5 beauty favoritter

Af Camilla Svensson | Skønhedsekspert
Mangler du inspiration til dit næste beauty-køb? Vi har samlet 5 favoritter, som du ikke bør gå glip af - og hvorfor! Læs mere om dem her.

Går du og drømmer om nye produkter til dit beauty-arsenal? Måske du mangler inspiration til dit næste køb? Fortvivl ej - vi har nemlig samlet 5 af månedens favoritter fra fem forskellige brands! Forhåbentlig kan nogle af disse beautyprodukter lade dig inspirere til, hvad du skal lægge i kurven næste gang du shopper på Luxplus.

Månedens beauty favoritter

Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara

Hvis du kun måtte vælge én mascara resten af dit liv, så burde du vælge en fra Maybelline! Det er ikke uden grund at Maybelline Lash Sensational Sky High Mascara er gået viralt på TikTok - den er totally worth the hype! Her har du en Maybelline mascara, som ikke kun gør dine vipper ualmindelige lange, den tilfører også dine vipper en sky-high volumen. Med sin fleksible mascarabørste kan du nemt fange hvert eneste vippehår og indhylle dem med kulsort mascara - selv de mindste vipper i øjenkrogen!

- Køb den her

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream

Der findes ikke noget mere luksuriøst end at pleje kroppen med en nærende bodylotion, der dufter himmelsk! Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream - her er der tale om en creme, som skriger luksus på badeværelseshylden. Bodylotionen indeholder en rig blanding af plejende kokosolie, nærende cupuacu-smør og acai, der indeholder kraftige antioxidanter, som hurtigt absorberer ind i huden og efterlader den med masser af fugtpleje.

Din hud vil føles mere opstrammet, udglattet og utrolig blød med et glødende udseende. Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream er perfekt til dagligt brug, og dens delikate duft af sprød pistacie og saltet karamel vil sprede sig i rummet og følge dig hele dagen.

- Køb den her

Filorga Hydra-Filler

Filorga kan bryste sig af at have skabt nogle af de mest effektive anti-age ansigtscremer - og Filorga Hydra-Filler er ingen undtagelse! Denne ultra-fugtgivende ansigtscreme med gel konsistens fra Filorga er en sand hudplejehelt. Filorga Hydra-Filler gennemfugter, fylder og udglatter din hud. Alle tørhedslinjer bliver markant reduceret.

Det helt særlige ved Filorga- cremen er, at den indeholder kollagenboostere og 3 forskellige typer hyaluronsyre, som er kombineret med bio-aktivt ekstrakt, der genopretter hudens beskyttende barriere, så huden holdes velfugtet hele dagen. Og når ja, så er den også formuleret med Filorga’s patente NCEF-kompleks. NCEF-komplekset indeholder essentielle næringsstoffer, vitaminer, antioxidanter, mineraler, co-enzymer og aminosyrer, som kan sammenlignes med dem, der bruges i meso-indsprøjtninger.

- Køb den her

Ariana Grande Cloud

Søde frugter og blomster i flor. Det er netop dét, som den friske duft fra Ariana Grande dufter af. Denne Ariana Grande parfume er en personlig duft fra Ariana Grande, inspireret af hendes egen personlighed. Duften er frisk, varm, simpel og ungdommelig. Ariana Grande Cloud udkom for første gang i 2018, og har siden været en af de store sommer-favoritter blandt kvinder.

Kombinationen mellem søde frugter, sprudlende blomster og blødt flødeskum tilfører et feminint twist til parfumen, mens moskus og træ skaber en varm følelse. Er du derfor på udkig efter en blomstrede og sød duft til samlingen, så er jeg ret sikker på, at du og Ariana Grande Cloud parfumen vil være et godt match!

- Køb den her

Tigi Bed Head Recovery Tween Duo

Shampoo og balsam - hvilken bedre duo findes der? Trænger dit tørre hår og beskadiget lokker til en omgang luksuspleje, så Tigi Bed Head Recovery Tween duo perfekt for opgaven! Tigi Bed Head Recovery Shampooen forebygger og behandler spaltede spidser. Den beskytter din hårfarve mod at falme og tilfører fugtpleje til hele håret. Den matchede balsam forstærker hårfibrene med ekstra fugtpleje og efterlader dine lokker ultrabløde. Med denne hårpleje-duo får du hjælp til at genopbygge håret, så det bliver sundere og stærkere.

- Køb den her

Den er god nok