Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
5 tips til dig med tykt hår

5 tips til dig med tykt hår

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Selvom et tykt og fyldigt hår er super smukt, kan det være svært at vide, hvad du præcis skal gøre med de store lokker. Læs frisørens 5 hurtige tips.

Har du tykt hår, får du sikkert tit at vide, at du er heldig - for du er nemlig på mange måder velsignet! Tykt hår er en super nem hårtype, der uden hjælp fra stylingprodukter ser både voluminøst og sundt ud. 

Dog kan der følge et par enkelte udfordringer med det tykke hår. Du har sikkert stillet dig selv spørgsmålene: Hvordan styler man et tykt hår? Hvilken frisure passer til mig? Hvilken shampoo til tykt hår? Hvis du kan nikke genkendende noget af dette, så læs med i artiklen her, hvor jeg vil give dig 5 hurtige tips til at få det bedste ud af dit smukke, fyldige hår.


1. Få en god snak med din frisør 

For at få den bedste start er det vigtigt med en korrekt klipning. Få en god snak med din frisør om, hvad du kan lide, og hvad der fungerer for dig. 

Fx. en klipning som giver lethed i håret er klart at foretrække, da en lige klipning af spidserne med garanti vil give dit hår alt for meget tyngde og en følelse af, at dit hår har fået en trekantet “teltform”. Hvis der bliver klippet godt ind i håret, vil du også føle en lethed, når du sætter håret op, og pludselig er den der hestehale ikke helt så tung mere, og dine stylinger bliver mere luftige.


2. Korrekt pleje

For at dit kraftige hår skal se flottest ud, er det vigtigt med en god omgang pleje målrettet til de tykke lokker. Din hovedbund har brug for luft, og det tykke hår hjælper ikke lige på dette. Derfor kan en afrensende shampoo med mint, tea tree eller eucalyptus friske hovedbunden op, og give en fornemmelse af lethed samtidig med at hovedbund og hår renses godt. For at skabe en god balance i hovedbunden anbefales det at vaske håret en gang ugentligt med en afrensende shampoo. Her kan jeg anbefale shampoo fra Australian Bodycare eller en mild shampoo fra Urtekram.

Afslut gerne med en fugtgivende conditioner eller hårkur, så dit hår er helt mættet af fugtpleje. Et tykt hår kan ofte tåle mere “fede” produkter, så en god hårolie eller en leave-in balsam til at samle de tørre længder og spidser efter en hårvask er et klart must.


3. Pift frisuren op med et trendy hårspænde

Heldigvis er store farverige hårklemmer IN - og de er tilmeldt super gode til at holde dine tykke lokker væk fra ansigtet.

På Luxplus finder du et stort udvalg af smukke hårspænder og hårklemmer i trendy farver fra fx. BeautyFlow. De forhandler både brands som Invisibobble, der fremstiller de populære snoede hårelastikker. Se hele deres store udvalg af håraccessories - her.


4. Skab karakter med pandehår

Et langt og bobbet pandehår i enten kort, mellem eller lang frisure kan skabe masser af karakter. Dog skal du bare være opmærksom på, at pandehår kræver lidt ekstra styling om morgenen i form af vask, føntørring og måske en tur igennem glattejernet. Har du ikke allerede et ordentlig glattejern eller hårtørrer, så har Luxplus super lave priser på styling tools i høj kvalitet. Se deres aktuelle udvalg - her.


5. Smukke, romantiske fletninger kan bare noget

Her kan du virkelig udnytte dit tykke hår til at få de flotteste fletninger. Lav fx. en hollandsk fletning som starter ved panden og flettes bagud.

Ved en hollandsk fletning føres totterne under hinanden i stedet for over hinanden som vi kender det fra en fransk fletning. Hiv en smule i fletningen til slut for at skabe en let opsætning og NYD at du har fylden fra naturens side i dit tykke hår - den kæmper vi andre stærkt med at style os frem til.

Jeg håber disse 5 hurtige tips kan hjælpe dig til nogle gode hårdage med dit smukke og tykke hår.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem