Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

INVISIBOBBLE

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

INVISIBOBBLE

Invisibobble

Invisibobble er en unik ny opfindelse inden for hårelastikker som er blevet en kæmpe succes i det meste af verden. De smarte Invisibobble elastikker er inspireret af den snoede ledning på gamle telefoner som har vist sig at være fuldstændig genial til at holde på frisuren uden at skade håret. Invisibobble elastikken blev opfundet af den 19-årige universitetsstuderende Sophie som var træt af at døje med hovedpine af sine hårelastikker. En dag fandt hun på at sætte et stykke snoet ledning fra en gammel telefon i sit hår, og opdagede pludseligt at hovedpinerne forsvandt og at håret ikke filtrede sammen. Voila, Invisibobble var skabt.
I dag sælges Invisibobble hårelastikkerne i mere end 40 lande og de populære elastikker bliver hele tiden lanceret i nye, flotte farver.

Invisibobble hårelastikken der ikke ødelægger håret

Det unikke ved Invisibobble og årsagen til brandets enorme succes, skal findes i Invisibobble elastikkernes fantastiske evne til at beskytte dit hår mod at knække og filtre unødvendigt. Invisibobble elastikken er uden den ødelæggende metalring, der ofte findes på almindelige elastikker. Ved brug af Invisibobble undgår du derfor hovedpine da elastikken ikke hiver i hovedbunden og du undgår også mærker i håret, da elastikken har en form som ikke strammer direkte på hvert hårstrå.
Invisiboble findes i flere forskellige designs og typer. Blandt de mest populære Invisibobble elastikker finder du Invisibobble Original, Invisibobble Power og Invisibobble Nano.

Billige Invisibobble elastikker i mange farver

Det er ikke mærkeligt at Invisibobble har opnået så stor succes hos kvinder rundt om i hele verden. Den anderledes hårelastik med det snoede design er både sjov og sprælsk og skiller sig ud i håret, men samtidig er den fantastisk til at holde på frisuren uden at stramme og være ubehagelig. Med Invisibobble holder du nemt knolden eller hestehalen på plads og du kan også bruge de farverige Invisibobble elastikker til at lave nye, vilde hairstyles når du skal til fest.
En anden fordel ved Invisibobble elastikkens design er også at den ikke suger vand til sig og bliver våd når dit hår er vådt eller du svømmer, og at den ikke bliver snavset og slidt med tiden. Det unikke Invisibobble design gør elastikken fantastisk holdbar og slidstærk, så når du køber en Invisibobble elastik, får du en hårelastik der virkelig holder længe.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus