LIGE NU: EKSTRA LAVE PRISER PÅ STÆRKE SOL-BRANDS SHOP AMOK

SUGARBEARHAIR

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

FÅ ET SUNDT HÅR MED SUGARBEARHAIR VITAMINS

Går du og dagdrømmer om et sundt og fyldigt hår, som ovenikøbte vokser hurtigt? Med SugarBear vitaminer til håret behøver du ikke drømme mere! Disse små vingummi-vitaminer i bamseform giver dit hår vokseværk - og det bedste af det hele er, at de smager super godt!

Med SugarBear vitamins får du velsmagende vitaminer som både bidrager til et sundt hår, en sund hud samt en rolig nattesøvn. Fælles for alle vingummi-vitaminerne er, at de smager himmelsk! Det gør dem både nemmere at huske og en sand fornøjelse at indtage, hver gang. Prøv SugarBearHair vitaminer til håret, SugarBear Pro-Collagen vitamins eller SugarBear Sleep Deep vitamins.

Svært at sluge vitaminpiller?

Med SugarBear vitaminer er det meget nemmere at indtage det daglige tilskud af vitaminer til håret, hud og krop. De små vingummi-vitaminer i bamseform kan lidt sammenlignes med at spise et stykke lækkert slik, da smagen er så delikat.

Veganske vitaminer med vigtige ingredienser

SugarBear vitaminerne bliver fremstillet i USA i faciliteter, der følger FDA-godkendte retningslinjer for at sikre kvaliteten af produkterne, hvilket også har gjort dem til de bedst sælgende vitaminer siden 2016. SugarBear bruger kun de bedste ingredienser, hvilket også gjorde at tyggevitaminerne blev en hurtigt succes i Danmark. 

SugarBear vitaminer er uden:
 1. Gelatine
 2. Gluten
 3. Hvede
 4. Soya
 5. Mælkeprodukter
 6. Peanuts
 7. Animalske ingredienser
 8. Hormonforstyrrende stoffer

SugarBearHair vitamins - lækre vingummibamser, der plejer dit hår

Shampoo, hårkur og balsam er alt sammen gode hårplejeprodukter du kan fodre dit hår med. Det er bare ikke altid nok at give håret ydre pleje. Får din krop ikke de rette næringsstoffer, så vil du med garanti både kunne se og mærke det på dine lokker.

Med SugarBearHair vitaminer til håret, bidrager du til at forbedre hårvæksten og dets sundhed indefra. Den lille, blå vingummibamse fik alverdens kvinders øjne op for, at to stykker slik om dagen kan give smukkere hår. Der er intet hokus pokus over SugarBearHair vitaminerne. SugarBearHair vitaminerne er blot sammensat af en perfekt kombination af en række næringsrige vitaminer, som dit hår behøver for at kunne vokse sig stærkt og sundt. Faktisk er der rigtig mange fordele at hente, hvis du tager SugarBearHair vitaminer flittigt hver dag.

De små, blå vingummibamser fra SugarBearHair giver dit hår pleje indefra. Hårvitaminerne øger hårets smidighed, styrke og sikrer samtidig, at færre hår knækker og falder af. Som bonusinfo kan SugarBearHair vitaminerne nydes af både mænd og kvinder.

Hvad indeholder SugarBearHair vitamins?

De små, blå vingummibamser indeholder en høj koncentration af vigtige vitaminer, som dit hår har brug for at kunne vokse sig sundt og langt. SugarBearHair vitaminernes delikate smag kommer fra vilde bær, kokosolie og et strejf sukker. En sammensætning, der giver dit hår vokseværk og som smager himmelsk - win-win situation. Eller som SugarBear selv citerer: “Eat the blue bear, and get healthy hair”.

Disse vitaminer kan du finde i SugarBearHair vitamins:

A-vitamin

A-vitamin er et kraftfuldt vitamin, som du måske allerede kender for dine hudplejeprodukter. A-vitamin findes i søde kartofler, gulerødder og grønkål. A-vitamin bidrager til sundheden for din hud og hovedbund ved at øge dit blods ilt-cirkulation i kroppen. Når du øger ilt-cirkulationen til hovedbunden hjælper du med at fodre din hovedbund med vitale næringsstoffer, som i sidste ende giver dit hår vokseværk.

C-vitamin

C-vitamin er afgørende for, at din krop kan udvikle kollagen, som hjælper dit hår med at vokse sig stærkere indefra og ud. Du vil sikkert opleve at alle hårplejeprodukter indeholder C-vitamin på grund af vitaminets fantastiske hårvoksende egenskaber.

E-vitamin

E-vitamin er en meget effektiv antioxidant, som blandt andet stimulerer immunforsvaret. E-vitamin hjælper med at hele og beskytte skader på dine hårsække. Når E-vitamin tages i kombination med C-vitamin bidrager det til at forbedre dit hårs styrke og elasticitet.

B6-vitamin

B6-vitamin er et fantastisk vitamin mod hårtab. Vitaminet bidrager til at danne celler og bringe it til din hovedbund, så dine hårsække kan produceres sundere hår. Når B6-vitamin tages i kombination med zink, arbejder de to sammen for at blokere et stof i vores krop kaldet DHT, som kan forårsage hårtab.

Folinsyre

Folinsyre er et fascinerende vitamin, som er afgørende for, at din krop kan reparere dit DNA. Folsyre bidrager til normal celledeling, afhjælper træthed og udmattelse og styrker den psykiske balance. Mangler du Folinsyre kan det medføre hårtab.

B12-vitamin

B12-vitamin hjælper med at booste din hårvækst ved at understøtte din krops energiproces og hjælpe med at danne røde blodlegemer. De røde blodlegemer er ansvarlige for at tilføre ilt til din hovedbund, hvilket bidrager til at dit hår vokser længere.

Biotin

Biotin er den “holy grail” og ét af de vigtigste vitaminer du kan tage for at fremme hårvæksten. Det er veldokumenteret at mangel på biotin kan medføre hårtab, skøre negle og tidlig ældning af huden. Når du tager biotin, er du også med til at støtte dit hårs keratin, hvilket gør dit hår stærkere. Keratin er hvad dit hår, hud og negle er lavet af.

B5-vitamin

Pantothensyre (B5-vitamin) hjælper med at stimulere din hårvækst ved at støtte dit hårs naturlige keratin. Uden B5-vitamin ville det være en svær opgave for dit hår at vokse i en normal hastighed. Som mange andre B-vitamin, giver B5-vitamin dine hårsække næring indefra og ud. Det er ligeledes med til at give glans til dine lokker.

Kokosolie

Kokosolie er yderst populært i beauty branchen. Især for håret er kokosolie en af de få olier, som rent faktisk kan fugte dit hår. Kokosolie har den fordel, at det kan trænge dybt ind i håret, og derfor er olien ideel som hårkur til tørt og skadet hår.

Læs, hvordan du holder din krops sund med vitaminer

Men... virker SugarBearHair vitamin?

Hele 94%, der har spist SugarBearHair vitaminer til håret, så positive resultater inden for blot 3 måneder. SugarBearHair vitaminer til håret er fri for animalske ingredienser. Er du derfor veganer kan du derfor slippe alle bekymringer i henhold til indholdet, da de animalske ingredienser bevidst er valgt fra, så alle kan være med. Derudover er SugarBearHair vitaminerne cruelty free og derfor ikke testet på dyr.

Du kan derfor nyde de velsmagende vingummi-vitaminer hver dag med god samvittighed. Bestil dine SugarBearHair vitaminer til håret på Luxplus allerede i dag og kom skridtet nærmere dit drømmehår.

Læs frisørens 5 tips til et langt og sundt hår

Find flere spændende vitaminer til håret i udvalget - Her.

Plej din hud indefra med SugarBear Pro-Collagen vitamin gummies

Hvis du er på udkig efter et vegansk vitamin, der hjælper med at støttet din hud og give den de bedste forudsætninger, for at holde sig sund og smuk indefra - så bør du prøve disse tyggevitaminer. SugarBearHair Pro-Collagen vitamin gummies hjælper din krop med de naturlige dannelse af kollagen. Vingummivitaminerne er spækket med D-vitamin og C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse for din huds normale funktion. Derudover indeholder de næringsstoffer som biotin, Methylfolat, Zink, aminosyrer.

Slip for urolige nætter med SugarBear Sleep Deep vitamins

Urolig søvn er helt normalt, men for nogle mennesker kammer de natlige uroligheder helt over. Er du en af dem, kan SugarBear Sleep Deep vitamins måske hjælpe dig til en rolig nattesøvn uden alt for mange opvågninger.

Disse velsmagende vingummi-vitaminer er formuleret til at hjælpe dig med at sove. Søvnvitaminerne giver en beroligende virkning og er ideel til dig, som oplever problemer med søvn og uro i kroppen. De indeholder antioxidanter, som fremmer sin søvn, et roligt humør og hjælper dig med at slappe af og sove bedre.

Søvnvitaminerne indeholder 5- HTP, som hjælper med at understøtte et positivt humør og en tilstand af afslapning. Melatonin, som er et naturligt hormon, der fortæller din krop, hvornår det er tid til at sove, og som samtidig regulerer din søvncyklus. Magnesium, som bidrager til kroppens produktion af melatonin og virker naturligt afslappende på kroppen. Theanin er et stof, der findes i almindeligvis i te. Det hjælper med at understøtte et roligt og afslappet humør. Vitamin B6 hjælper kroppen med at regulere aminosyren tryptofan niveauer som igen hjælper kroppen med at producere melatonin.

Multi-vitaminer til kvinder der smager godt

Du kender det sikkert… Det kan være svært at få indtaget de vigtige vitaminer i dagligdagen, til dels fordi vitaminpillerne kan være svære at sluge. Med SugarBear Women’s Multivitamin bliver det meget nemmere - og mere velsmagende at få de daglige vitaminer. Disse små, lyserøde vingummibamser indeholder alle de vigtige vitaminer, som danner grobund for at din krop holder sig stærk, sund og rask. Multivitaminerne indeholder både C-, D- og E-vitamin, B2-vitamin, Omega 3, B6 og B12 -vitamin. Den delikate smag kommer fra søde bær.

SugarBear Women’s Multivitamin bidrager til dannelsen af kollagen i huden, og beskytter samtidig dine celler mod oxidativt stress. Multivitaminerne bidrager den til at vedligeholde et normalt immunforsvar.

FÅ ET SUNDT HÅR MED SUGARBEARHAIR VITAMINS

Går du og dagdrømmer om et sundt og fyldigt hår, som ovenikøbte vokser hurtigt? Med SugarBear vitaminer til håret behøver du ikke drømme mere! Disse små vingummi-vitaminer i bamseform giver dit hår vokseværk - og det bedste af det hele er, at de smager super godt!

Med SugarBear vitamins får du velsmagende vitaminer som både bidrager til et sundt hår, en sund hud samt en rolig nattesøvn. Fælles for alle vingummi-vitaminerne er, at de smager himmelsk! Det gør dem både nemmere at huske og en sand fornøjelse at indtage, hver gang. Prøv SugarBearHair vitaminer til håret, SugarBear Pro-Collagen vitamins eller SugarBear Sleep Deep vitamins.

Svært at sluge vitaminpiller?

Med SugarBear vitaminer er det meget nemmere at indtage det daglige tilskud af vitaminer til håret, hud og krop. De små vingummi-vitaminer i bamseform kan lidt sammenlignes med at spise et stykke lækkert slik, da smagen er så delikat.

Veganske vitaminer med vigtige ingredienser

SugarBear vitaminerne bliver fremstillet i USA i faciliteter, der følger FDA-godkendte retningslinjer for at sikre kvaliteten af produkterne, hvilket også har gjort dem til de bedst sælgende vitaminer siden 2016. SugarBear bruger kun de bedste ingredienser, hvilket også gjorde at tyggevitaminerne blev en hurtigt succes i Danmark. 

SugarBear vitaminer er uden:
 1. Gelatine
 2. Gluten
 3. Hvede
 4. Soya
 5. Mælkeprodukter
 6. Peanuts
 7. Animalske ingredienser
 8. Hormonforstyrrende stoffer

SugarBearHair vitamins - lækre vingummibamser, der plejer dit hår

Shampoo, hårkur og balsam er alt sammen gode hårplejeprodukter du kan fodre dit hår med. Det er bare ikke altid nok at give håret ydre pleje. Får din krop ikke de rette næringsstoffer, så vil du med garanti både kunne se og mærke det på dine lokker.

Med SugarBearHair vitaminer til håret, bidrager du til at forbedre hårvæksten og dets sundhed indefra. Den lille, blå vingummibamse fik alverdens kvinders øjne op for, at to stykker slik om dagen kan give smukkere hår. Der er intet hokus pokus over SugarBearHair vitaminerne. SugarBearHair vitaminerne er blot sammensat af en perfekt kombination af en række næringsrige vitaminer, som dit hår behøver for at kunne vokse sig stærkt og sundt. Faktisk er der rigtig mange fordele at hente, hvis du tager SugarBearHair vitaminer flittigt hver dag.

De små, blå vingummibamser fra SugarBearHair giver dit hår pleje indefra. Hårvitaminerne øger hårets smidighed, styrke og sikrer samtidig, at færre hår knækker og falder af. Som bonusinfo kan SugarBearHair vitaminerne nydes af både mænd og kvinder.

Hvad indeholder SugarBearHair vitamins?

De små, blå vingummibamser indeholder en høj koncentration af vigtige vitaminer, som dit hår har brug for at kunne vokse sig sundt og langt. SugarBearHair vitaminernes delikate smag kommer fra vilde bær, kokosolie og et strejf sukker. En sammensætning, der giver dit hår vokseværk og som smager himmelsk - win-win situation. Eller som SugarBear selv citerer: “Eat the blue bear, and get healthy hair”.

Disse vitaminer kan du finde i SugarBearHair vitamins:

A-vitamin

A-vitamin er et kraftfuldt vitamin, som du måske allerede kender for dine hudplejeprodukter. A-vitamin findes i søde kartofler, gulerødder og grønkål. A-vitamin bidrager til sundheden for din hud og hovedbund ved at øge dit blods ilt-cirkulation i kroppen. Når du øger ilt-cirkulationen til hovedbunden hjælper du med at fodre din hovedbund med vitale næringsstoffer, som i sidste ende giver dit hår vokseværk.

C-vitamin

C-vitamin er afgørende for, at din krop kan udvikle kollagen, som hjælper dit hår med at vokse sig stærkere indefra og ud. Du vil sikkert opleve at alle hårplejeprodukter indeholder C-vitamin på grund af vitaminets fantastiske hårvoksende egenskaber.

E-vitamin

E-vitamin er en meget effektiv antioxidant, som blandt andet stimulerer immunforsvaret. E-vitamin hjælper med at hele og beskytte skader på dine hårsække. Når E-vitamin tages i kombination med C-vitamin bidrager det til at forbedre dit hårs styrke og elasticitet.

B6-vitamin

B6-vitamin er et fantastisk vitamin mod hårtab. Vitaminet bidrager til at danne celler og bringe it til din hovedbund, så dine hårsække kan produceres sundere hår. Når B6-vitamin tages i kombination med zink, arbejder de to sammen for at blokere et stof i vores krop kaldet DHT, som kan forårsage hårtab.

Folinsyre

Folinsyre er et fascinerende vitamin, som er afgørende for, at din krop kan reparere dit DNA. Folsyre bidrager til normal celledeling, afhjælper træthed og udmattelse og styrker den psykiske balance. Mangler du Folinsyre kan det medføre hårtab.

B12-vitamin

B12-vitamin hjælper med at booste din hårvækst ved at understøtte din krops energiproces og hjælpe med at danne røde blodlegemer. De røde blodlegemer er ansvarlige for at tilføre ilt til din hovedbund, hvilket bidrager til at dit hår vokser længere.

Biotin

Biotin er den “holy grail” og ét af de vigtigste vitaminer du kan tage for at fremme hårvæksten. Det er veldokumenteret at mangel på biotin kan medføre hårtab, skøre negle og tidlig ældning af huden. Når du tager biotin, er du også med til at støtte dit hårs keratin, hvilket gør dit hår stærkere. Keratin er hvad dit hår, hud og negle er lavet af.

B5-vitamin

Pantothensyre (B5-vitamin) hjælper med at stimulere din hårvækst ved at støtte dit hårs naturlige keratin. Uden B5-vitamin ville det være en svær opgave for dit hår at vokse i en normal hastighed. Som mange andre B-vitamin, giver B5-vitamin dine hårsække næring indefra og ud. Det er ligeledes med til at give glans til dine lokker.

Kokosolie

Kokosolie er yderst populært i beauty branchen. Især for håret er kokosolie en af de få olier, som rent faktisk kan fugte dit hår. Kokosolie har den fordel, at det kan trænge dybt ind i håret, og derfor er olien ideel som hårkur til tørt og skadet hår.

Læs, hvordan du holder din krops sund med vitaminer

Men... virker SugarBearHair vitamin?

Hele 94%, der har spist SugarBearHair vitaminer til håret, så positive resultater inden for blot 3 måneder. SugarBearHair vitaminer til håret er fri for animalske ingredienser. Er du derfor veganer kan du derfor slippe alle bekymringer i henhold til indholdet, da de animalske ingredienser bevidst er valgt fra, så alle kan være med. Derudover er SugarBearHair vitaminerne cruelty free og derfor ikke testet på dyr.

Du kan derfor nyde de velsmagende vingummi-vitaminer hver dag med god samvittighed. Bestil dine SugarBearHair vitaminer til håret på Luxplus allerede i dag og kom skridtet nærmere dit drømmehår.

Læs frisørens 5 tips til et langt og sundt hår

Find flere spændende vitaminer til håret i udvalget - Her.

Plej din hud indefra med SugarBear Pro-Collagen vitamin gummies

Hvis du er på udkig efter et vegansk vitamin, der hjælper med at støttet din hud og give den de bedste forudsætninger, for at holde sig sund og smuk indefra - så bør du prøve disse tyggevitaminer. SugarBearHair Pro-Collagen vitamin gummies hjælper din krop med de naturlige dannelse af kollagen. Vingummivitaminerne er spækket med D-vitamin og C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse for din huds normale funktion. Derudover indeholder de næringsstoffer som biotin, Methylfolat, Zink, aminosyrer.

Slip for urolige nætter med SugarBear Sleep Deep vitamins

Urolig søvn er helt normalt, men for nogle mennesker kammer de natlige uroligheder helt over. Er du en af dem, kan SugarBear Sleep Deep vitamins måske hjælpe dig til en rolig nattesøvn uden alt for mange opvågninger.

Disse velsmagende vingummi-vitaminer er formuleret til at hjælpe dig med at sove. Søvnvitaminerne giver en beroligende virkning og er ideel til dig, som oplever problemer med søvn og uro i kroppen. De indeholder antioxidanter, som fremmer sin søvn, et roligt humør og hjælper dig med at slappe af og sove bedre.

Søvnvitaminerne indeholder 5- HTP, som hjælper med at understøtte et positivt humør og en tilstand af afslapning. Melatonin, som er et naturligt hormon, der fortæller din krop, hvornår det er tid til at sove, og som samtidig regulerer din søvncyklus. Magnesium, som bidrager til kroppens produktion af melatonin og virker naturligt afslappende på kroppen. Theanin er et stof, der findes i almindeligvis i te. Det hjælper med at understøtte et roligt og afslappet humør. Vitamin B6 hjælper kroppen med at regulere aminosyren tryptofan niveauer som igen hjælper kroppen med at producere melatonin.

Multi-vitaminer til kvinder der smager godt

Du kender det sikkert… Det kan være svært at få indtaget de vigtige vitaminer i dagligdagen, til dels fordi vitaminpillerne kan være svære at sluge. Med SugarBear Women’s Multivitamin bliver det meget nemmere - og mere velsmagende at få de daglige vitaminer. Disse små, lyserøde vingummibamser indeholder alle de vigtige vitaminer, som danner grobund for at din krop holder sig stærk, sund og rask. Multivitaminerne indeholder både C-, D- og E-vitamin, B2-vitamin, Omega 3, B6 og B12 -vitamin. Den delikate smag kommer fra søde bær.

SugarBear Women’s Multivitamin bidrager til dannelsen af kollagen i huden, og beskytter samtidig dine celler mod oxidativt stress. Multivitaminerne bidrager den til at vedligeholde et normalt immunforsvar.
Den er god nok