Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
hårvitaminer

Disse fem vaner hjælper dig til et sundt og langt hår

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vores frisør guider dig til, hvordan du kan opnår et et sundt, langt og glansfuldt hår med 5 gode vaner.

Går du med drømmen om et langt og sundt hår? Med få ændringer i hverdagen, kan du gøre dit hår mere stærkt og give det de bedste muligheder for at gro sundt ud. 

Måske er det længe siden at du har fået klippet spidser. Men det er det allerførste jeg vil anbefale dig at gøre. Hvis dit hår først er spaltet, vil det blive ved med at spalte, indtil det slidte bliver klippet af.  

Disse fem vaner, og korrekte hårpleje, kan hjælpe dig med at opnå et langt og glansfuldt hår

  1. Spis sundt og varieret. Tag gerne et kosttilskud til håret, så du er sikker på, at få de vitaminer og mineraler, som håret har brug for. Jeg kan anbefale de søde Sugarbearhair Hair Vitamins. De er et godt supplement til den sunde kost, som sørger for, at man får sine hårvitaminer. 
  2. Skru ned for varmen. I de kolde måneder er det dejligt med et langt varmt bad, men for vores hår gør det intet godt. Det samme gælder ved varmen fra stylingredskaber som glattejern eller føntørre. Når håret bliver udsat for meget varme, bliver det tørt, og tørt hår er ikke at foretrække, når ønsket er et langt og sundt hår. Vask derfor hellere håret i let lunkent vand, og prøv at lad håret lufttørre. Hvis du bruger stylingredskaber, så husk en varmebeskyttende spray inden brug.
  3. Fugt, fugt og atter fugt. Vinden, vejret, vandet fra hanen, snavs og styling er alt sammen noget der slider på håret. Derfor er fugt en meget vigtig faktor, for at opnå det lange og sunde hår. En hårkur giver en dybdegående behandling af håret, og hjælper derfor med at genopbygge hvert enkelt hårstrå. Find en hårkur til din hårtype, og brug den en gang ugentligt. Du opnår det bedste resultat af en hårkur ved at vaske håret to gange i shampoo, hvorefter du krammer det tørt med et håndklæde, og efterfølgende fordeler hårkuren i længder og spidser. Husk altid at afslutte med en conditioner for at lukke skællaget. SP har deres Lux Oil hårkur, som er cremet og lækker, og giver masser af fugt og pleje..
  4. Brug en god hårbørste. En skånsom hårbørstning hjælper os med at passe på vores hår. Når du børster dit hår, så start altid med spidserne og arbejd dig længere op mod hovedbunden. Når håret er børstet godt igennem, er det godt at afslutte med at få børstet godt i hovedbunden også, eller endnu bedre en hovedbundsmassage. Her bliver blodcirkulationen stimuleret, hvilket giver øget gennemstrømning til hårsækkene, og derved hjælper med at styrke hårvæksten. En Tangle Teezer passer både på håret, og har lækre bløde børster til at stimulere hårsækkene i hovedbunden.
  5. Undgå permanent hårfarvning. Hvis du farver dit hår med jævne mellemrum, udsætter du håret for et stort slid. Hver gang håret bliver farvet gennemgår det en kemisk proces, hvor farven åbner skællaget på håret, leverer farvemateriale, og lukker det igen. Skællaget bliver dog aldrig helt lukket efter en farvebehandling, og derfor har hårstrået nemmere ved at få skader og knække. 

Håret vokser mellem en halv til en halvanden centimeter om måneden alt efter vores hårtype. Det kræver derfor tålmodighed, at få langt hår. Med de fem ovenstående vaner, er du godt på vej til et stærkere og længere hår. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem