Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

CARRACCI

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CARRACCI

Carracci

Carracci er et kaffebrand der har hjemme i det smukke Bologna og som siden 1961 har udviklet og beriget kaffemarkedet med deres unikke kombination af skønne ingredienser og eksklusive bryggeproces. Kaffe er absolut intet udenlandsk koncept for italienerne, da det har været en del af essensen af ​​den italienske kultur gennem flere hundrede år. Italien begyndte at importere kaffebønner til Venedig allerede i det 17. århundrede og har siden perfektioneret teknologien i de kommende århundreder. I dag anses italiensk kaffe for at være blandt de absolut bedste i Europa og USA.

Billige Italianske kaffekapsler og kaffebønner fra Carracci 

Her på Luxplus finder du Carracci kaffe af høj kvalitet. Du kan få den lækre kaffe som hele bønner eller som kaffekapsler, så uanset hvad du er til, er vi sikre på at du kan finde noget der vil falde i din smag. Er du stor fan af cortado, nespresso eller espresso kan du med fordel se nærmere på Carracci’s forskellige typer kaffekapsler, som er perfekt afstemt så du er sikret en lækker kop kaffe hver gang du bruger kapsler fra Carracci. Er du ikke til kapsler men derimod kaffe i sin enkle form, så kan du også få skønne kaffebønner fra en række forskellige områder i Italien. Prøv eventuelt kaffe fra Bologna, Napoli eller Milano. Italienere er blandt andet kendt for deres forståelse for at skabe en fantastisk smagsoplevelse både hvad angår mad og drikke. Derfor vil du uden tvivl kunne forkæle dine smagsløg med de forskellige Carracci kaffevarianter. 

Italiensk kaffe af høj kvalitet 

En god kaffe af høj kvalitet er noget alle kaffedrikkere kan sætte pris på, fra smag til duft. Kaffe af høj kvalitet kan dog være meget dyrt på grund af den komplekse proces kaffen gennemgår for at opnå den premium kvalitet, den fortjener. Her hos Luxplus mener vi, at en god og unik kaffe, uanset den detaljerede proces, skal være tilgængelig til en rimelig pris. Så hvis du vil gøre smagspaletten på din kaffe lidt bredere med unikke smage fra Italien, kan du finde det, du har brug for fra Carracci lige her hos Luxplus!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus