Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

Sommerudsalg

Sommerudsalg

Sådan en sommer i år skal da fejres med et sommerudsalg. Derfor har vi på denne side sat mange af vores lækre produkter yderligere ned, så du kan købe beauty produkter endnu billigere.

Billig makeup

Vi har sat en masse forskellige slags produkter ned, så der er noget for enhver smag, og med garanti noget du lige står og mangler.

Vi har for eksempel gode tilbud på makeup, som i forvejen var billigt! Der er både læbestifter, puddere og mascara der er så billige, at man næsten ikke kan lade vær med at købe dem!

Derudover har vi også nogle meget gode tilbud på lækre hudplejeprodukter samlet lige her på siden! Huden har brug for ekstra fugt her om sommeren, hvorfor det er endnu vigtigere at bruge fugtgivende masker, så dem har vi naturligvis også sat ned til dig.

Tilbud på makeuppaletter

Noget som er mega populært, er paletter. Både i form af øjenskyggepaletter, paletter til contouring og blush paletter. Vi har derfor selvfølgelig også sørget for, at der også er tilbud på paletter på siden.

Find lige det du har brug for eller lige det du har lyst til at forkæle dig selv med ekstra billigt lige her på siden

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus