Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Kan du heller ikke få beauty nok?

Luxplus har de brands du elsker.
Og de produkter du ikke kan leve uden.

Den er god nok: Hos Luxplus behøver du ikke vente på det årlige udsalg eller fravælge dine favoritter på grund af prisen. For kun 89 kr om måneden kan du købe over 20.000 produkter til fast lav pris - hver dag! Uanset brand. Uanset produkt. Og med gratis fragt. Slut med at sammenligne priser. Slut med at gå forgæves i butikker. Saml dine køb hos Luxplus og få mest mulig beauty for pengene.

Bliv gratis medlem i 30 dage med dit første køb - og sig farvel til overpriser på de brands du elsker. Og de produkter du ikke kan leve uden.

Dine fordele

Spar på ALT

Udsalgspriser hver dag, hele året

Gratis fragt på alle ordrer

1-2 dages levering, 90 dages returret

Optjen BonusCash

...og træk fra næste køb. 1 BonusCash = 1 kr.

Første måned: 0 kr

30 dage til at prøve Luxplus - gratis!

Fordele = frihed

Jo mere du handler hos Luxplus, jo mere sparer du. Du sparer tid. Og du sparer penge på fragt og på dine køb. Og jo mere du sparer, jo mere frihed får du til at bruge dine penge på det du vil. Se, hvad du typisk kan spare ved at samle dine køb hos Luxplus.

LILLE FORBRUG

Spar 380 kr /måned

MELLEM FORBRUG

Spar 740 kr /måned

STORT FORBRUG

Spar 1200 kr /måned

Sådan gør vi

Vores medlemmer skal have mest mulig luxus for pengene! Vi handler direkte hos de største leverandører, og vi går aldrig på kompromis med ægthed, kvalitet eller udvalg. Men vi sparer hvor vi kan - og størstedelen af de besparelser kommer dig til gode!

Derfor sparer du så meget:

Eget lager = Billig husleje

Ingen butikker på dyre adresser

Extra gode priser på outlet

Effektive arbejdsgange

Mange medlemmer = Vi køber stort ind

Gode partnerskaber med brands og leverandører

Sådan er vi

Vi startede i 2013. I dag har vi 120.000 medlemmer. Og vi er lige så forskellige som vores medlemmer. Og lige så vilde med alt det, der giver luxus i hverdagen:
Lækre produkter, sjove mennesker og god energi!

Vi bliver ofte spurgt om

Luxplus er en beauty club og en online shop. Er du medlem, køber du til en fast lav medlemspris, får gratis fragt på alle dine køb og optjener BonusCash, som du kan trække fra dit næste køb i kroner og øre. Det koster 89 kr. om måneden at være medlem, så længe du har lyst til at være med.

Vores forretning er baseret på at holde omkostningerne nede, så du får kan handle langt billigere end i butikkerne - selvom produkterne er præcis de samme. Vi har ingen dyr husleje, køber stort ind og opbevarer produkterne på vores eget lager. Og det meste af det vi sparer bruger vi på lavere priser.

BonusCash er en rabat, du optjener når du handler hos Luxplus. Antallet af BonusCash svarer til den rabat, der automatisk bliver trukket fra din næste ordre.

Når vi sender din ordre afsted fra vores lager, får du automatisk en mail med et forsendelsesnummer, som du kan bruge til at søge på pakken hos den leverandør, du har valgt.

Vil du i kontakt med os?

Skriv til [email protected]

Den er god nok