Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Vitaminpiller

Vintertid = Vitamintid

Af Luxplus
Husk at fylde de tomme vinter depoter op med alt det gode. Her får du de bedste tips til at booste immunforsvaret og komme virusfrit frem til foråret.

Der er ingen vej uden om. Vinteren er kommet, og de næste mange måneder skal vi kæmpe os gennem vintermørket og prøve at undgå de værste vinter virus.

Hvis du ligesom jeg er typen der ikke kan møde vinterfrosten uden at ramme ind i diverse forkølelses bakterier og lever med en konstant rindende snotnæse indtil påske, er det nu tid til at få indkøbt diverse gode vitaminer og kosttilskud til at booste immunforsvaret og komme nogenlunde rask igennem vintermånederne.

Jeg har udvalgt mine 3 uundværlige “drugs” der virkelig gør noget godt for min krop og som bekæmper de værste forkølelser.

Vitaminpillen

Som min daglige vitaminpille har jeg valgt Livol Multi Total Voksen som er en super god allround vitaminpille. Så er jeg sikker på at jeg vinteren igennem får de vitaminer og mineraler som min krop har brug for. Den her version er tilsat ekstra B- og D-vitamin som jeg har ladet mig fortælle man hurtigt kan komme til at mangle her om vinteren hvor man ikke ser solen særlig tit.

Jeg er ikke den helt store pillesluger, så jeg gider ikke skulle synke mig igennem ti forskellige piller hver dag, men den her ene pille kan jeg lige overskue.

Fiskeolie

Jeg er som sagt ikke særlig god til at sluge piller og jeg blev derfor ellevild da jeg opdagede at man kan få fiskeolie i vingummiform! Jeg har valgt DFI EasyChew Omega-3 som er fiskeolie lavet som tyggebare vingummier.

Da jeg heller ikke er typen der er særlig god til at trylle fiskeretter frem på middagsbordet derhjemme er jeg temmelig sikker på at min krop mere end noget andet trænger til lidt ekstra fiskeolie. EasyChew fiskeolie vingummierne smager som almindelig vingummi slik og jeg skal derfor nok huske at tage dem hver dag!

Mit bedste middel mod forkølelse

Hvis jeg kan mærke at det prikker lidt i halsen eller jeg begynder at gå og snøfte lidt så finder jeg omgående mine Echinacea dråber frem.

Echinacea, eller rød solhat som den også kaldes, er virkelig god til at booste immunforsvaret og bekæmpe en forkølelse eller influenza virus der er ved at bryde frem. Det smager ikke særlig godt, men man skal kun tage 2 ml om dagen og man kan godt camouflere smagen i et glas juice eller saftevand. Jeg har taget mange irriterende forkølelser i opløbet ved at drikke dråberne i et par dage indtil jeg er sikker på at fornemmelsen af sygdom er helt væk.

Tippet når alt andet kikser

Hvis skaden først er sket og jeg bliver lagt ned af en grim forkølelse er mit eneste tip:

Bliv under dynen - se masser af gode tv-serier - og drik masser af te. Jeg kan især anbefale te udvalget fra Pukka som har rigtig mange forskellige smagsvarianter. Især den med chamomile, vanilla & manuka honey er vildt god til at berolige en øm hals.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem