Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Velvære til krop og fødder

Velvære til krop og fødder

Af Lonni Sandbjerg
Stop en halv busy woman! Selvom du er pakket ind i tykt vintertøj må du ikke glemme din krop og dine fødder. Prøv guiden til hurtig spa-luksus-tid.

Har du travlt i hverdagen?

Du er måske mor med fuldtidsarbejde og at tage et par dage fri for at nyde en spa-dag er derfor ikke aktuelt. Alt dette kender jeg alt for godt da jeg selv er mor til en 3-årig dreng. Der er fart over feltet og fra du har fri fra arbejde, til du henter unger i børnehaven, til du får handlet og lavet aftensmad, og badet og puttet.. Tja, så er den dag gået. Pyyhh..

Men det er vigtigt at huske at give sig selv ro og tid til lidt selvforkælelse.
Især din krop og dine fødder bliver ofte glemt i de daglige hudpleje rutiner, og jeg har derfor samlet to gode tip til hvordan du nemt forkæler din krop og dine fødder:

Først og fremmest kroppen

Vi tænker oftest kun på vores hud i ansigtet, da ansigtet er den del af os som er mest udsat. Men resten af kroppen har også brug for omsorg og pleje, og derfor har jeg fundet denne velduftende body scrub fra Urtekram som fjerner de døde hudceller og giver din hud et boost af fornyet energi. Scrub din krop i badet med Urtekram Brown Sugar Body Scrub. Plej dig selv i en time om aftenen og kom helt ned i gear, eller brug den en eller flere gange om ugen under dit daglige bad, til at gøre din hud helt silkeblød.

Og nu til fødderne

Vores fødder bærer os hele livet igennem. Det er derfor vigtigt at pleje dine fødder i ny og næ for at undgå neglesygdomme og fodskavanker som f.eks. ligtorne og andet yummy.

Start med at sætte dine fødder i blød i en balje varmt vand, og lad dine fødder blive varmet op. Dermed bliver huden blød og nem at arbejde med.

Når du har siddet ca. 10 minutter, er din fødder klar til behandling. Brug en fodfil og slib nænsomt de døde hudceller af og afslut med en plejende fodmaske. Til denne session anbefaler jeg fodfilen Velvet Smooth fra Scholl. Scholl fodfilen er en elektronisk fodfil og den klarer derfor alt det hårde slibe arbejde for dig. Det elektroniske slibehoved sørger også for at slibningen bliver helt ensartet over hele foden og giver et super fint resultat.

Efterfølgende har den nye, bløde hud brug for lidt ekstra fugt og pleje, og derfor er det en rigtig god idé at slutte din pedicure af med en detox fodmaske.


Tada! Så er dine fusser dejligt babybløde igen.

Den er god nok